Koniec piłki w Chorzowie ?
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Koniec piłki w Chorzowie ?
Panowie, wszystko zmierza ku temu by w przyszłym roku lub za dwa lata była u nas III liga a potem to już koniec... Z tego bagna się nie podniosą.
Nie mogłem być na meczu (choroba), ale z tego co słyszałem Polar nie był gorszy...
Jak to mozliwe by piłkarze, którzy od lat grali tylko w I lidze nie mogą sobie poradzić z Tłokami, Aluminium, Podbeskidziem, Polarem ?
Ja dla tych grajków już tez nie mam usprawiedliwienia - są wielkimi gwiazdorami i jeszcze większymi leniami. Zostaniecie w II lidze na dłużej i zapomnijcie o lepszych klubach ...
Dla kogo mamy przychodzić na stadion ? Dla kogo ???????????????
Prezesie zastanów się dla kogo ???
Nie mogłem być na meczu (choroba), ale z tego co słyszałem Polar nie był gorszy...
Jak to mozliwe by piłkarze, którzy od lat grali tylko w I lidze nie mogą sobie poradzić z Tłokami, Aluminium, Podbeskidziem, Polarem ?
Ja dla tych grajków już tez nie mam usprawiedliwienia - są wielkimi gwiazdorami i jeszcze większymi leniami. Zostaniecie w II lidze na dłużej i zapomnijcie o lepszych klubach ...
Dla kogo mamy przychodzić na stadion ? Dla kogo ???????????????
Prezesie zastanów się dla kogo ???
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dlaczego piłkarze nie mogą sobie poradzić z takimi druzynami jak Polar, Aluminium, etc?
Dla mnie sprawa jest prosta - prezes leci z nimi w ch*** tyle czasu, nie płaci kasy, więc piłkarzyki mają w du*** prezesa. Niestety mają w du*** też nas kibiców. Szkoda, że nie rozumieja tego, że przez takie pozorowanie gry sami sobie szkodzą, bo zamykają sobie drogę do lepszych klubów.
Dla mnie sprawa jest prosta - prezes leci z nimi w ch*** tyle czasu, nie płaci kasy, więc piłkarzyki mają w du*** prezesa. Niestety mają w du*** też nas kibiców. Szkoda, że nie rozumieja tego, że przez takie pozorowanie gry sami sobie szkodzą, bo zamykają sobie drogę do lepszych klubów.

Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
-
- Kontakt:
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Po co kibice drukuja plakaty na mecz po co robia oprawy dla kogo to wszystko jest ?? Dla tych leniow ktorzy zwia sie pilkarzami przeciez jich to wali kto przijdzie i ilu przijdzie na mecz oni zyja w swoim swiatku!
W zeszlym tygodniu mialem okazje zobaczyc "mecz" na szczakowiance i to co widzialem to bylo jedno wielkie gown. !! ponowie kopacze grali jakby mieli zwiazane worki mosznowe ,zadnej woli walki NIC !! ale te ciagle nazekania ze nie ma kasy pytam sie ZA CO?? jak ja bym tak pracowal jak oni graja juz dawno byl bym na bruku.
Juz nie mam sily sie denerwowac i siedzec przed kompem sledzac wyniki naszego Ruchu bo i tak wiem ze znowu zjeb....i albo zremisowali z jakims tam klubikiem.Napewno tez juz na mecz Ruchu nie zawitam w najblizszym czasie poniewaz nie dam robic sie w Hu.a chociaz mam Niebieskie serce.Mam paru kumpli w swionach skad tez sam pochodze i oni maja to samo zdanie co ja nie pokaza sie tam dopuki nie przestaniemy byc robieni w balona.
Pozdrawiam wszystkich z pod znaku NIEBIESKIEJ ERKI.
aha i jeszcze jedno pREZESIE jezeli nie umie dac pan sobie rady to prosze dac sobie spokuj i niech pan wezmie ze saba ta bande DARMOZJADOW zwacych sie zarzadem klubu bo o tym napewno nie maja pojecia!!Zrobcie w koncu miejsce dla kogos z jajami kto wlozy troche milosci w to co robi !!!
W zeszlym tygodniu mialem okazje zobaczyc "mecz" na szczakowiance i to co widzialem to bylo jedno wielkie gown. !! ponowie kopacze grali jakby mieli zwiazane worki mosznowe ,zadnej woli walki NIC !! ale te ciagle nazekania ze nie ma kasy pytam sie ZA CO?? jak ja bym tak pracowal jak oni graja juz dawno byl bym na bruku.
Juz nie mam sily sie denerwowac i siedzec przed kompem sledzac wyniki naszego Ruchu bo i tak wiem ze znowu zjeb....i albo zremisowali z jakims tam klubikiem.Napewno tez juz na mecz Ruchu nie zawitam w najblizszym czasie poniewaz nie dam robic sie w Hu.a chociaz mam Niebieskie serce.Mam paru kumpli w swionach skad tez sam pochodze i oni maja to samo zdanie co ja nie pokaza sie tam dopuki nie przestaniemy byc robieni w balona.
Pozdrawiam wszystkich z pod znaku NIEBIESKIEJ ERKI.
aha i jeszcze jedno pREZESIE jezeli nie umie dac pan sobie rady to prosze dac sobie spokuj i niech pan wezmie ze saba ta bande DARMOZJADOW zwacych sie zarzadem klubu bo o tym napewno nie maja pojecia!!Zrobcie w koncu miejsce dla kogos z jajami kto wlozy troche milosci w to co robi !!!
Ostatnio zmieniony 12 paź 2003, o 22:28 przez HBSiwy, łącznie zmieniany 2 razy.
Nigdy nie spodziewalem sie ze dojdzie do takiej sytuacji. Klub z 14 mistrzami, najbardziej utytulowanu w kraju moze spasc do III ligi a potem PRZESTAC ISTNIEC. Jak kiedys w dalekiej przyszlosci syn lub wnuk spyta sie mnie co ja robilem w mlodosci, gdzie jezdzilem na mecze to ja mu mam powiedziec ze istaniaj kiedys taki klub RUCH CHORZOW.
Wszystko powoli zmierza ku koncowi. Mam nadzieje ze historia upomni sie o nas. Mam nadzieje ze zadza pieniadza nie pokona niebieskiej sily.
Wszystko powoli zmierza ku koncowi. Mam nadzieje ze historia upomni sie o nas. Mam nadzieje ze zadza pieniadza nie pokona niebieskiej sily.
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:

Po tym meczu z Polarem w oczach pojawily mi sie lzy
a powodem tego bylo to co nam zostalo z tak WSPANIALEGO KLUBU jakim jest K.S RUCH Chorzów jestesmy sredniakiem 2 ligi ,14 krotny mistrz Polski jest sredniakiem 2 ligi to jest cos nie do pomyslenia ,a wszystko to zawdzieczamy temu DURNIOWI rogali!!!! Czemu nie chcesz zrezygnowac ???jaki jest tego powód???Chyba masz duzo kasy na swoim koncie,czyz nie?? Chcesz wiecej???Pazerny Komunisto!!!
Twoj czas sie jush skonczyl w tym klubie!!!!!

Twoj czas sie jush skonczyl w tym klubie!!!!!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
KAŻDEMU Z NAS JEST TRUDNO W TO UWIERZYC,ŻE NASZ RUCH Chorzów MOŻE PRZESTAC ISTNIEC ALE TAK TO TO WYGLĄDA A NIE INACZEJ. ZAMIAST MARZYC O AWANSIE CZY O BARAŻACH O EKSTRAKLASE MUSIMY SIE MARTWIC O BARAŻE O UTRZYMANIE W 2 LIDZE!!!!! TO JEST NIEMOŻLIWE!!!! COS TY CZERWONA ZARAZO ROGALA ZROBIŁ Z NASZYM RUCHEM !!!!!!!!!! 

- 19r20
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: