Walka z obrazkami na forum. Popierasz czy nie?
- L_M
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
obrazki
Określić ich rozmiary i niech zostaną - jest bardziej kolorowo. fakt że giganty są troche denerwujące, ale trzeba pamiętać że dla niektórych podpis jest czymś ważnym, czymś co ich identyfikuje, więc nie narzucajmy im jak mają się podpisywać. myślę że każdy dostosuje się do ograniczeń które zostaną ustalone przez moderatora.
pozdrawiam wszystkich niebieskich
pozdrawiam wszystkich niebieskich
Jako osoba, która nie siedzi dziennie na forum, powinno mi to być obojętne... ale ?!
Avatar każdy powinien mieć jak każdy podpis pod wpisem.
Czasami można coś więcej dowiedzieć się o "wysyłaczu" poprzez malutki obrazek. Przykładów nie podaję, sami widzicie. (Proszę nie sugerować się moim avatarem, to w głębi Aria Giovanni - niestety od lat 18 !)
Co do "dodatków" w formie cośtam.jpg albo cośtam.gif nie mam nic przeciwko, dopóki ktoś nie używa tego notorycznie. "Performance" strony forum rapidalnie się pogorsza, choć mam połączenie 256 KBYTE/s (teoretycznie, rozumie się). A może to wina serwera kapelusza ? Nie wiem.
Głosowałem na nie, ponieważ jestem za ikonką prywatną użytkowników strony naszego najkochańszego klubu K.S. Ruch Chorzów.
Pozdrawiam wszystkich kibiców Ruchu !!!!!!!!!!!!!
Avatar każdy powinien mieć jak każdy podpis pod wpisem.
Czasami można coś więcej dowiedzieć się o "wysyłaczu" poprzez malutki obrazek. Przykładów nie podaję, sami widzicie. (Proszę nie sugerować się moim avatarem, to w głębi Aria Giovanni - niestety od lat 18 !)
Co do "dodatków" w formie cośtam.jpg albo cośtam.gif nie mam nic przeciwko, dopóki ktoś nie używa tego notorycznie. "Performance" strony forum rapidalnie się pogorsza, choć mam połączenie 256 KBYTE/s (teoretycznie, rozumie się). A może to wina serwera kapelusza ? Nie wiem.
Głosowałem na nie, ponieważ jestem za ikonką prywatną użytkowników strony naszego najkochańszego klubu K.S. Ruch Chorzów.
Pozdrawiam wszystkich kibiców Ruchu !!!!!!!!!!!!!
- Schlesien
- Kontakt:
(http://www.ruch-chorzow.de/auktion/avatar_original.jpg)Schlesien pisze:To on ma juz od dluzszego czasu, ale przyznam sie, ze tez nie wiedzialem przez dluzszy czas co to jest. Kaplem sie dopiero z 2 miesiace temu 8)apm pisze:Ta Arie Giovanni masz ale od niedawna co? Bo ja zawsze kojazylem to z ogniem....
Pod tym adresem jest oryginalne zdjęcie A.Giovanni.
Oczywiście, że trzeba mieć trochę fantazji, by ją rozpoznać (tzn. jej "oczka"

Na ich miejscu widać najlepszy herb klubowy na świecie.
Temat zamknięty.
Pozdrawiam