Walka z obrazkami na forum. Popierasz czy nie?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów

Czy jestes za usunieciem obrazkow z podpisow?

Tak
33
42%
Nie
45
58%

Liczba głosów: 78

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#31 Post autor: L_M » 5 sie 2003, o 10:09

Pod nickiem obrazek powinien byc dozwolony, na takich zasadach jak teraz, a pod tekstem powinno tez sie ograniczyc do jednego dziela i uregulowac jego wielkosc - tak bedzie najlepiej, jesli to ma usprwawnic dzialanie forum, chociaz szczerze mowiac to mi te obrazki wogole sa obojetne... ;)

Bolcek

#32 Post autor: Bolcek » 5 sie 2003, o 14:49

zgadzam sie z kk,
zajmuje to zbyt duzo miejsca.

AlemanniaPeter

#33 Post autor: AlemanniaPeter » 6 sie 2003, o 19:22

wedlug mnie to te forum przez te obrazki jak i bannery jest bardziej normaqlne i kolorowe
nie przypomina komunistycznhego szarego systemu :lol: :lol: :arrow: :rambo: :C:

Harpo

#34 Post autor: Harpo » 11 sie 2003, o 14:54

Heh, jak ktos ma modem, to na wczytanie jednego obrazka czy "podpisu" (np. goscia co daje za kazdym razem fotke ze Srutwa...) czeka dluzej, niz na wyswietlenie wszystkich tekstow!!! Trzeba cos z tym zrobic - jakied oge´raniczenia MUSZA byc ! :evil:

ruchfans
Kontakt:

#35 Post autor: ruchfans » 16 sie 2003, o 17:57

Mnie to jest obojętne, mam szybkie łącze ale myśląc o modemowcach trzeba by jakieś ograniczenia nałożyć, zanim miałem stałe to na modemie ch** mnie czasem brał, zrób coś z tym Krzysiek
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

KK
Kontakt:

#36 Post autor: KK » 16 sie 2003, o 18:23

No to wprowadzimy ograniczenia. Teraz czekam na jakies sensowne propozycje...
Trzebza brac pod uwage fakt ze Ci ktorzy robia na 800x600 maja forum przez obrazki clakowicie rozjechane...
Dla uzytkownikow z 1024x800 byloby optymalne:
- szerokosc: 600 pixeli
- wysokosc: 130 pixeli
- waga: 50 kb

DjMaciar
Kontakt:

#37 Post autor: DjMaciar » 16 sie 2003, o 18:45

szerokosc wysokosc jeden byk ile ale moze zwiekszyc troche wielkosc 50kb malo :!!!!:
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

wicheRUCH1920

obrazki

#38 Post autor: wicheRUCH1920 » 18 sie 2003, o 15:21

Określić ich rozmiary i niech zostaną - jest bardziej kolorowo. fakt że giganty są troche denerwujące, ale trzeba pamiętać że dla niektórych podpis jest czymś ważnym, czymś co ich identyfikuje, więc nie narzucajmy im jak mają się podpisywać. myślę że każdy dostosuje się do ograniczeń które zostaną ustalone przez moderatora.
pozdrawiam wszystkich niebieskich

CzuchówFans

#39 Post autor: CzuchówFans » 19 sie 2003, o 19:13

Mi osobiście się podobajom! gdzie można je znaleźć :?: :faja:

Ruch-Chorzów.de

#40 Post autor: Ruch-Chorzów.de » 7 paź 2003, o 23:49

Jako osoba, która nie siedzi dziennie na forum, powinno mi to być obojętne... ale ?!
Avatar każdy powinien mieć jak każdy podpis pod wpisem.
Czasami można coś więcej dowiedzieć się o "wysyłaczu" poprzez malutki obrazek. Przykładów nie podaję, sami widzicie. (Proszę nie sugerować się moim avatarem, to w głębi Aria Giovanni - niestety od lat 18 !)
Co do "dodatków" w formie cośtam.jpg albo cośtam.gif nie mam nic przeciwko, dopóki ktoś nie używa tego notorycznie. "Performance" strony forum rapidalnie się pogorsza, choć mam połączenie 256 KBYTE/s (teoretycznie, rozumie się). A może to wina serwera kapelusza ? Nie wiem.

Głosowałem na nie, ponieważ jestem za ikonką prywatną użytkowników strony naszego najkochańszego klubu K.S. Ruch Chorzów.

Pozdrawiam wszystkich kibiców Ruchu !!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#41 Post autor: Schlesien » 8 paź 2003, o 03:52

apm pisze:Ta Arie Giovanni masz ale od niedawna co? Bo ja zawsze kojazylem to z ogniem....
To on ma juz od dluzszego czasu, ale przyznam sie, ze tez nie wiedzialem przez dluzszy czas co to jest. Kaplem sie dopiero z 2 miesiace temu 8)

Ruch-Chorzów.de

#42 Post autor: Ruch-Chorzów.de » 9 paź 2003, o 18:31

Schlesien pisze:
apm pisze:Ta Arie Giovanni masz ale od niedawna co? Bo ja zawsze kojazylem to z ogniem....
To on ma juz od dluzszego czasu, ale przyznam sie, ze tez nie wiedzialem przez dluzszy czas co to jest. Kaplem sie dopiero z 2 miesiace temu 8)
(http://www.ruch-chorzow.de/auktion/avatar_original.jpg)

Pod tym adresem jest oryginalne zdjęcie A.Giovanni.

Oczywiście, że trzeba mieć trochę fantazji, by ją rozpoznać (tzn. jej "oczka" :D :) :shock: :wink: ).

Na ich miejscu widać najlepszy herb klubowy na świecie.

Temat zamknięty.

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ