Letnie transfery....

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#871 Post autor: grzej » 3 lip 2007, o 23:43

Po meczu z Jastrzębiem mam dziwne przeczucie, ze grających zawodników można podzielnić na grupy:

- mecze ostatniej szansy (Makuch, Osiński, Jakubowski, mam nadzieję, że do tej grupy nie należy Domżalski)
- sprawdzenie młodnych i powracających (Sadlok, Haftkowski, Wawrzyńczok, Foszmańczyk, Babiarz, Brzozowski)
- sprawdzenie nowych graczy (Guldan, Balaz Fabusz, Owczarek, Młyńczyk, Burlida)
- no i pewniacy siedzieli na wale usypanym wokół placu gry.

Nie podoba mi się ten nacisk na "knedli", ale zobaczymy co będzie dalej...bo ewidetnie nie interesują Duszana nasi zawodnicy. A czesko-słowacka grupa w polskiej lidze nie sprawdzila sie (poza Radkiem Mynarzem z Groclinu), reszta to dno i z obecnej trójki też nic nie będzie. :spi:

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#872 Post autor: L.G » 4 lip 2007, o 08:20

Trza szybko zadzwonić do Janoszki, żeby jako przedstawiciel klubu w te pyndy podpisywoł kontrakt z tym Freddie Adu !!! Facet robioł wczoraj nasze dupne gwiazdki jak dzieci.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Johnny Walker
Kontakt:

#873 Post autor: Johnny Walker » 4 lip 2007, o 09:41

grzej pisze: - mecze ostatniej szansy (Makuch, Osiński, Jakubowski, mam nadzieję, że do tej grupy nie należy Domżalski)
Osobiście mam nadzieję, że Makuch zostanie. Osobiście uważam, że Makuch i Petasz, to bardzo dobrzy piłkarze, ale po prostu nie pasowali Wleciałowi... Nie mówię, że to źle albo z jakąś złośliwością odnośnie naszego byłego trenera, bo każdy ma tam jakąś swoją wizję trenowania. Wleciał miał o tyle dobrą, że wprowadził nas do ekstraklasy :hyhy: :padam:
14

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#874 Post autor: L.G » 4 lip 2007, o 10:25

Może wartoby zaczonć kryncić się koło Wosia ?
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,4286731.html

Murzyn

#875 Post autor: Murzyn » 4 lip 2007, o 11:18

Jakis czas temu pisałem, zeby przyjrzec sie temu Chinyamie z Groclinu bo gosciu ma predyspozycje na dobrego napastnika, to ktos mi odpisal, ze po co, ze słaby, a napewno i tak go Drzymała nie pusci.

A teraz bedzie całował (L) po golu a nie /R\.

BluR
Kontakt:

#876 Post autor: BluR » 4 lip 2007, o 11:31

A ja jestem ciekaw jak w sparingu z Jastrzębiem zaprezedntowali sie Foszmańczyk i Wawrzyńczok. Czyżby powroty.

Obrazek
Ostatnio zmieniony 4 lip 2007, o 11:32 przez BluR, łącznie zmieniany 1 raz.
Wciąż czekam na
kolejne "GWIAZDY"
na koszulkach

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#877 Post autor: L.G » 4 lip 2007, o 11:31

Murzyn pisze:Jakis czas temu pisałem, zeby przyjrzec sie temu Chinyamie z Groclinu bo gosciu ma predyspozycje na dobrego napastnika, to ktos mi odpisal, ze po co, ze słaby, a napewno i tak go Drzymała nie pusci.
to może w ramach przerwy w napince przytocz ten post (dla ułatwienia mosz tustom czcionkom o co mi chodzi konkretnie).
A co sie tyczy klulisow puszczynia tego twojego Chinyamy z Dyskobollii to może przeczytej sobie to:

"Chinyama nie występował w ostatnich meczach ubiegłego sezonu, bowiem wykryto u niego wadę serca. Zawodnik przeszedł jednak kolejne badania w swoim kraju i wynika z nich, że jest zdrowy. Zanim władze Dyskobolii zdecydują się kontynuować współpracę z czarnoskórym napastnikiem, z pewnością przeprowadzą kolejne badania, już w Polsce.

W Grodzisku Wlkp. panuje spore wyczulenie na tego typu dolegliwości, bowiem w ubiegłym roku z powodu wady serca śmierć na boisku poniósł junior Dyskobolii."
.

Jeśli zaś chodzi o te twoje nadynte "Jakis czas temu pisałem to pisołes tyż o pozyskaniu takich "talyntów" jak Bednarz, Aleksander, Seweryn czy ionkszy Goncerz. Wiync daruj sie ta poza smerfa Ważniaka

Awatar użytkownika
kamilos
Kontakt:

#878 Post autor: kamilos » 4 lip 2007, o 13:25

Jak dla mnie ten cały Fabus może być dobrym wzmocnieniem - silny, wysoki, umiejący się dobrze zastawić - coś pokroju Mikiego. To może być dobre uzupełnienie dla Ecika. Ale co będzie to się dopiero dowiemy...
Wierność wymaga szacunku !!!

Awatar użytkownika
Czemps
Kontakt:

#879 Post autor: Czemps » 4 lip 2007, o 13:55

A czemu Ruch nie proponuje kontrakutu Surmie? przeciez jest wolny,nigdzie nie gra moze by sie skusil to by bylo wielkie wzmocnienie

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#880 Post autor: L-o » 4 lip 2007, o 14:10

...
Ostatnio zmieniony 4 lip 2007, o 14:16 przez L-o, łącznie zmieniany 1 raz.

Johnny Walker
Kontakt:

#881 Post autor: Johnny Walker » 4 lip 2007, o 14:12

Przecież Surma już ma uzgodniony kontrakt z Arką. Realia współczesnej piłki... Lepiej grać w II lidze i dobrze zarabiać...

Poza tym za Surme musielibyśmy zapłacić około 700 000 zł.

bogas1985

#882 Post autor: bogas1985 » 4 lip 2007, o 17:00

Johnny Walker pisze:Przecież Surma już ma uzgodniony kontrakt z Arką. Realia współczesnej piłki... Lepiej grać w II lidze i dobrze zarabiać...
To, że Arka gra w II lidze to nic złego. W tym sezonie zapewne powalczą o zwycięstwo w PP a do I ligi wrócą w "cuglach". Przyszłość klubu z wybrzeża prezentuje się znacznie lepiej niż nasza i dla Surmy lepiej zrobić jeden krok do tyłu by później zrobić dwa do przodu. Arka za dwa lata będzie grać o Mistrzostwo Polski. Czy Surma przechodząc do nas miałby podobna gwarancję? Wątpie
Lysy pisze:Teroz wydaje mi sie co to może być ważne.
Roźnica w II lidze między nami a najbogatszymi szacowała się w granicach 4 mln złoty na korzyśc innych.
W Ilidze ta różnica wyniesie już prawie 30 mln. Skala wręcz trudna do porównania. Nie spodziewałbym się w najbliższych dniach transferów. Prawdopodobnie ewentualne nabytki poznany pod koniec lipca lub dopiero po rozpoczęciu sezonu, kiedy większość
wolnych graczy będzie szukała za wszelką cene klubu.

Co do tych Słowaków. Jak przynajmniej jeden okaże się wartościowym wzmocnieniem to będzie sukces. Liga Słowacka jest mimo wszystko dużo słabsza od naszej a piłkarze których obserwujemy to raczej przeciętniacy.

uszy
Kontakt:

#883 Post autor: uszy » 4 lip 2007, o 17:22

licho cos z tymi wzmocnieniami ,nawet na uzupelnienie skladu to niewyglondo.pod koniec lipca bydzie ruch w interesie pewnie ale to juz bydom kompletnie same odrzuty a ruch pewnie ich przygarnie :zalamany:

Johnny Walker
Kontakt:

#884 Post autor: Johnny Walker » 4 lip 2007, o 18:02

bogas1985 pisze:To, że Arka gra w II lidze to nic złego. W tym sezonie zapewne powalczą o zwycięstwo w PP a do I ligi wrócą w "cuglach". Przyszłość klubu z wybrzeża prezentuje się znacznie lepiej niż nasza i dla Surmy lepiej zrobić jeden krok do tyłu by później zrobić dwa do przodu. Arka za dwa lata będzie grać o Mistrzostwo Polski. Czy Surma przechodząc do nas miałby podobna gwarancję? Wątpie
No tak, masz rację. Zresztą sprawa nieaktualna- Surma wyjeżdza do Izraela :zdziwko:
14

Blue-White.....
Kontakt:

#885 Post autor: Blue-White..... » 4 lip 2007, o 18:12

A moze zainteresowc sie Prymula ze Sosnowca..? podobno jego menadżer szuko mu jakiegoś klubu..? z tego co bylo widac jest szybki ale unos jak grali my z nimi sie karlus nie polotol hehe...
http://www.youtube.com/watch?v=DqaG4DyuseY&eurl=http://www.niebiescy.pl/?id=2583 :ok:
[color=blue][b] Może Kiedyś na RUCHU ;) -> [/b][/color] http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA&feature=related

Zablokowany