Rozmowy z prezesem
-
- Kontakt:
Tez jestem zdania,że p.Wolny byłby odpowiednim człowiekiem.Jeżeli on sam oczywiście by się na to zgodził.Przemawiają za nim wyniki,a i doświadczenie na tym polu jakieś też już zebrał.Jasne,że piłka halowa to nie to samo co nazwijmy to "wielka piłka",ale p.Wolny jak już tu ktoś powiedział to człowiek ambitny i myślę,że i tu by sobie poradzil.
- Bogdan Kalus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I oto chodziło. Znam się ze Zdzichem Wolnym od wielu lat i wydaje mi się, że mógłby pociągnąć ten wózek, ale czy chce? Oto jest pytanie. Jestem ciekaw frekwencji na meczu z Polarem gdyż w tym samym czasie Clearex gra z Bielskiem. Też dla mnie paranoja. Dwa mecze o tej samej godzinie( 12.10.br godz.17.00) tylko u nas coś takiego jest możliwe. Dopingujcie dobrze, bo mnie nie będzie. Pozdrawiam.
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
pomysl jest ok sam tez myslalem ze p.wolny moglby sprobowac kiedys tej funkcji ale nie wiedzialem czy by chcial sie w to mieszac jednak jak morris napisal nieraz p.wolny mowil ze chcialby sie sprawdzic w wielkiej pilce to tylko trzeba sie cieszyc.jednak nadal mamy rogale na stolku i to najpierw jego trzeba sie pozbyc ale mam nadzieje ze osoba p.wolnego bedzie impulsem dla niektórych by zaczac cos robic w kwestii pozbycia sie rogali.wiec zaczynajmy cos robic.
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
www.wolnyposredni.pl
nareszcie jakieś konkrety. skoro jest człowiek, który podobno kiedyś powiedział że podjąłby się tej funkcji to możemy dalej działać. myślę że jeśli my kibice nie zaczniemy działać to będzie to tak trwało w nieskonczoność. proponuję aby delegacja kibiców wybrała się do pana Wolnego i poważnie z nim porozmawiała, czy jest tym zainteresowany. Jeżeli człowiek powie że tak to powinniśmy dalej działać. Puśćmy na meczu listę podpisów poparcia dla nowego kandydata. jak uzbieramy kilka kilkanaście tysięcy podpisów (pełne dane: nazwisko, adres, nr dowodu) pójdźmy z tym do prezydenta miasta, do klubu, zróbmy pikietę (pokojową). Z przyjemnością zabrałbym się za takie działania, ale nie znam zbyt dobrze ludzi z KK (a to powinien być chyba ktoś z tej grupy jako przedstawiciel kibiców). Jeżeli jednak mógłbym się jakoś przydać to napiszcie z kim się skontaktować - z dziką rozkoszą się w to zaangażuję
pozdrowienia dla wszystkich niebieskich i kopa w dupe dla grabarzy Ruchu
pozdrowienia dla wszystkich niebieskich i kopa w dupe dla grabarzy Ruchu
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Rozmowy z prezesem
Powiem tak p.Wolny to gorol ale chorobliwie ambitny jesli cos postanowi to wszystkimi siłami i srodkami do tego dąży trochę go swego czasu poznałem i jest to człowiek z innej epoki niz pan Rogala znając i jego wady jestem jednak na TAK.Dzisiaj znowu w prasie pan prezes mamił o sponsorach,że nie idzie znalesc itd itp,a tak naprawdę to prezesunio szuka DAWCY a nie sponsora.Sponsor oczekuje zysków w bliższej lub dalszej przyszłosci a co ma Ruch do zaoferowania teraz?.Odpowiem stadion ruina,grajki do bani,mało ludzi na meczach i zarząd nieudaczników.I jakich zyskuw ma oczekiwac sponsor?.Ale jest cos co ma swoją ogromną wartosc to znaczek R według wypowiedzi kibiców na stronie Kibice.pl jeden z najbardziej rozpoznawalnych symboli klubowych w Polsce.Ma też wielu kibiców ale jak ja to nazywam uspionych latami niepowodzen klubu który kochają.Wystarczy dac im nadzieję na lepszą przyszłosc i wyniki a tłumnie powrucą i co za tym idzie zasilą kasę klubu.Ale to już nie za pana prezesury.
-
- Kontakt: