Letnie transfery....

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
arcio
Kontakt:

#361 Post autor: arcio » 12 cze 2007, o 16:27

ludzie
wszystkie decyzje podejmuje p.Klimek
to on wyciągnął Ruch z bagna i wprowadził do OE
jeżeli uważa on że koncepcja ściągnięcia piłkarzy innej narodowości jest słuszna to trzeba mu zaufać
jeżeli jednak ktoś mo jakieś "ale" to niech idzie na Cicho zaargumentuje za tym aby tak nie było
wylewanie żalów na forum nic nie pomoże
nigdy nie jest za późno

3nt.Er
Kontakt:

#362 Post autor: 3nt.Er » 12 cze 2007, o 16:44

wiecej niz myslisz jak widac jak chcesz sie wadzic zapraszom na pw
nie mam zamiaru...
troche dziwnie czuć się kibicem Ruchu, wiedząc, że są tacy "tradycjonaliści"
Königshütte / Oberschlesien

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#363 Post autor: Scypion » 12 cze 2007, o 16:58

dziwnie czyli jak? Tradycja Ruchu to ino ogolone głowy i Adolf Hitler KS Ruch? to mie jest dziwnie bo od zawsze zech sie z tom tradycjom utożsamiol a okazuje sie ze ona colki cos innego znaczy niz zech myslol. jo tyz nie jest zech milosnikiem czarnych ludzi ani ich kultury, nie suchom murzynski muzyki (Hip hop) nie nosza lachow lansowanych przez spolecznosc czornych. ale jezech kibicem Ruchu i nie mom zamiaru klubowi szkodzic, a jakiekolwiek rasistowskie akcenty mogom nos nierealnie duzo kosztowac. Jak murzyn bydzie dobrze grol to klub na tym zysko niezaleznie od zdania rasistowskich kibicow, a jak bydzie leciol w ciula pierwszy go wygwiżdża ale jako grocza a niy jako murzyna. I tela.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#364 Post autor: Patton » 12 cze 2007, o 17:13

On nic nie wniesie do druzyny :D Bo i nie wniosl w innych druzynach. Zreszta w Polsce to kariere robi 7 garnitur z jakiejs Nigerii, czy Brazylii. A tutaj nniektorzy chca go porownywac do Henry <hahaha> Smiechu warte :)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

DJ ZYCHA

#365 Post autor: DJ ZYCHA » 12 cze 2007, o 17:48

L.G

Kaj te inwektywy :lol: słowa czarnuch i kopciuchy to potoczne nazywanie ludzi o czornym kolorze skóry (biały-białas,żółty-zółtek) jeśli sam uważosz to za obrazliwe to sam jesteś genau RASISTOM bo twierdzisz że cos czornego to jest złe :lol: i idąc twoim tokiem rozumowania jak ktoś powie czarnuch to rasizm to jak powie murziynek na biolego białas(JESTEM DUMNYŻE JESTEM BIOŁY) a tak godaja to co TYŻ jest RASIZM :lol: .Politpoprawnośc ci mózg wyżarła i tyle.Ja jestem dumy że jestem BIAŁASEM i jak sie jakiemus murzynowi nie podoba słowo czarnuch to sam stwierdza że czarne to złe :lol: poprostu z neegrów wychodza kompleksy i podswiadomie wiedza że sa gorsi.Ja jakbym był neegrem to byłbym z tego dumny no ale oni widocznie nie sa z siebie dumni .

aju
Kontakt:

#366 Post autor: aju » 12 cze 2007, o 18:20

3nt.Er pisze:
wiecej niz myslisz jak widac jak chcesz sie wadzic zapraszom na pw
nie mam zamiaru...
troche dziwnie czuć się kibicem Ruchu, wiedząc, że są tacy "tradycjonaliści"
to jest raczej utopijny konserwatyzm :lol:
MŁODZI TRENUJCIE!!!

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#367 Post autor: spyru » 12 cze 2007, o 18:25

Patton pisze:Zreszta w Polsce to kariere robi 7 garnitur z jakiejs Nigerii, czy Brazylii
A widzisz. To już kwestia poziomu, niskiego poziomu polskiej ligi. Sęk w tym że ten któryś tam garnitur jest w większości lepszy od pierwszego garnituru naszych grajków.

Elmer
Kontakt:

#368 Post autor: Elmer » 12 cze 2007, o 18:31

A na Litwie, Łotwie czy Estonii gra 10 garnitur. Jaki poziom ligi taki "garnitur" obcokrajowców. Decyzja nt. zatrudnienia obcokrajowca należeć będzie do trenerów i działaczy i reszta nie ma nic do gadania. Pora w końcu obalić dziwne zwyczaje i nie ma co się przejmować grupką krzykaczy. Barcelona też przez niemal całą historię do zeszłego roku nie miala sponsora na koszulkach, a teraz już ma.

Jak (H)Ugo będzie słaby to odejdzie. Jednak słaby to on nie jest
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

rumcajs_79
Kontakt:

#369 Post autor: rumcajs_79 » 12 cze 2007, o 18:37

prowda jest tako ze nasze grajki som za drobie nawet do czolowych klubow polskich!dlatego sprowadzaja czarnoskuruch grajkow o podobnych umiejetnosciach
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Kobold
Kontakt:

#370 Post autor: Kobold » 12 cze 2007, o 18:38

@Elmer

Z Barcolona i sponsorem to chyba nie tak do konca - oni tam maja logo UNICEFU - zamiast brac kase jeszcze dolozyli wsparcie dla tej fundacji - no chyba ze ma niedokladne wiadomosci, upierac sie nie bede :wink:

Pozdrawiam

kz

#371 Post autor: kz » 12 cze 2007, o 19:28

Mamy XXI wiek a nie XIX i czasy wojenne i komunizmu kaj murzyn był zawsze najgorszy... Na stronie głównej przeczytałem w komentarzach pod artukułem o Hugo pewnien post nijakiego obiektywny czy jakos tak, tyn koleś mo recht i sie z nim zgadzom :!:

bRayan72

#372 Post autor: bRayan72 » 12 cze 2007, o 19:44

Już widza jego motywacja na derby z Górnikiem. Darymne, szkoda godać przerabiała to Pogoń i Legia na dobre im to nie wyszło.
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów

3nt.Er
Kontakt:

#373 Post autor: 3nt.Er » 12 cze 2007, o 19:48

jak będzie grać na stale wysokim poziomie to nie musi miec specjalnej mobilizacji... a poza tym jest człowiekiem, i należy mu się szacunek! :roll:
Königshütte / Oberschlesien

Majkel

#374 Post autor: Majkel » 12 cze 2007, o 19:50

Łudziński, Janoszka, Mikulenas, Ćwielong, Jezierski, Haftkowski... Po cholerę nam następny napastnik :?: Bo to murzyn :?: Bo MUSIMY być poprawni politycznie :?: Czyżby opinie szmatławców typu Fakt wprawiały kogoś w kompleksy :?: Ściąganie na siłę zawodnika tylko po to, żeby mieć w kadrze czarnoskurego wydaje mi się trochę, hmmm... bez sensu. Czym się ten Ugo wyróżnił? Strzelił kilka bramek w II lidze i stał się bogiem. Jeśli richtig MUSIMY mieć Afrykanina na Cichej to sprowadźmy kogoś naprawdę wartościowego, np. Tekesure Chinyamę z Dyskobolii.

W du*** mam opinię prasy brukowej, ściąganie piłkarzy na ławkę rezerwowych to błąd :!:

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#375 Post autor: Simone » 12 cze 2007, o 19:53

Haftkowski nie jest do gry na teraz napewno , Cwielong pewnie odejdzie a poza tym ktos uz pisal ze on moze grac za napastnikami ...

Napewno leszcza Wlecial by nie bral

Zablokowany