Letnie transfery....
-
- Kontakt:
ludzie
wszystkie decyzje podejmuje p.Klimek
to on wyciągnął Ruch z bagna i wprowadził do OE
jeżeli uważa on że koncepcja ściągnięcia piłkarzy innej narodowości jest słuszna to trzeba mu zaufać
jeżeli jednak ktoś mo jakieś "ale" to niech idzie na Cicho zaargumentuje za tym aby tak nie było
wylewanie żalów na forum nic nie pomoże
wszystkie decyzje podejmuje p.Klimek
to on wyciągnął Ruch z bagna i wprowadził do OE
jeżeli uważa on że koncepcja ściągnięcia piłkarzy innej narodowości jest słuszna to trzeba mu zaufać
jeżeli jednak ktoś mo jakieś "ale" to niech idzie na Cicho zaargumentuje za tym aby tak nie było
wylewanie żalów na forum nic nie pomoże
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
dziwnie czyli jak? Tradycja Ruchu to ino ogolone głowy i Adolf Hitler KS Ruch? to mie jest dziwnie bo od zawsze zech sie z tom tradycjom utożsamiol a okazuje sie ze ona colki cos innego znaczy niz zech myslol. jo tyz nie jest zech milosnikiem czarnych ludzi ani ich kultury, nie suchom murzynski muzyki (Hip hop) nie nosza lachow lansowanych przez spolecznosc czornych. ale jezech kibicem Ruchu i nie mom zamiaru klubowi szkodzic, a jakiekolwiek rasistowskie akcenty mogom nos nierealnie duzo kosztowac. Jak murzyn bydzie dobrze grol to klub na tym zysko niezaleznie od zdania rasistowskich kibicow, a jak bydzie leciol w ciula pierwszy go wygwiżdża ale jako grocza a niy jako murzyna. I tela.
- Patton
- Kontakt:
L.G
Kaj te inwektywy :lol: słowa czarnuch i kopciuchy to potoczne nazywanie ludzi o czornym kolorze skóry (biały-białas,żółty-zółtek) jeśli sam uważosz to za obrazliwe to sam jesteś genau RASISTOM bo twierdzisz że cos czornego to jest złe :lol: i idąc twoim tokiem rozumowania jak ktoś powie czarnuch to rasizm to jak powie murziynek na biolego białas(JESTEM DUMNYŻE JESTEM BIOŁY) a tak godaja to co TYŻ jest RASIZM :lol: .Politpoprawnośc ci mózg wyżarła i tyle.Ja jestem dumy że jestem BIAŁASEM i jak sie jakiemus murzynowi nie podoba słowo czarnuch to sam stwierdza że czarne to złe :lol: poprostu z neegrów wychodza kompleksy i podswiadomie wiedza że sa gorsi.Ja jakbym był neegrem to byłbym z tego dumny no ale oni widocznie nie sa z siebie dumni .
Kaj te inwektywy :lol: słowa czarnuch i kopciuchy to potoczne nazywanie ludzi o czornym kolorze skóry (biały-białas,żółty-zółtek) jeśli sam uważosz to za obrazliwe to sam jesteś genau RASISTOM bo twierdzisz że cos czornego to jest złe :lol: i idąc twoim tokiem rozumowania jak ktoś powie czarnuch to rasizm to jak powie murziynek na biolego białas(JESTEM DUMNYŻE JESTEM BIOŁY) a tak godaja to co TYŻ jest RASIZM :lol: .Politpoprawnośc ci mózg wyżarła i tyle.Ja jestem dumy że jestem BIAŁASEM i jak sie jakiemus murzynowi nie podoba słowo czarnuch to sam stwierdza że czarne to złe :lol: poprostu z neegrów wychodza kompleksy i podswiadomie wiedza że sa gorsi.Ja jakbym był neegrem to byłbym z tego dumny no ale oni widocznie nie sa z siebie dumni .
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A na Litwie, Łotwie czy Estonii gra 10 garnitur. Jaki poziom ligi taki "garnitur" obcokrajowców. Decyzja nt. zatrudnienia obcokrajowca należeć będzie do trenerów i działaczy i reszta nie ma nic do gadania. Pora w końcu obalić dziwne zwyczaje i nie ma co się przejmować grupką krzykaczy. Barcelona też przez niemal całą historię do zeszłego roku nie miala sponsora na koszulkach, a teraz już ma.
Jak (H)Ugo będzie słaby to odejdzie. Jednak słaby to on nie jest
Jak (H)Ugo będzie słaby to odejdzie. Jednak słaby to on nie jest
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Łudziński, Janoszka, Mikulenas, Ćwielong, Jezierski, Haftkowski... Po cholerę nam następny napastnik
Bo to murzyn
Bo MUSIMY być poprawni politycznie
Czyżby opinie szmatławców typu Fakt wprawiały kogoś w kompleksy
Ściąganie na siłę zawodnika tylko po to, żeby mieć w kadrze czarnoskurego wydaje mi się trochę, hmmm... bez sensu. Czym się ten Ugo wyróżnił? Strzelił kilka bramek w II lidze i stał się bogiem. Jeśli richtig MUSIMY mieć Afrykanina na Cichej to sprowadźmy kogoś naprawdę wartościowego, np. Tekesure Chinyamę z Dyskobolii.
W du*** mam opinię prasy brukowej, ściąganie piłkarzy na ławkę rezerwowych to błąd

W du*** mam opinię prasy brukowej, ściąganie piłkarzy na ławkę rezerwowych to błąd

- Simone
- Kontakt: