Letnie transfery....

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Raulito
Kontakt:

#286 Post autor: Raulito » 11 cze 2007, o 10:11

Poczekajmy az zaprezentuje sie Chorzowskiej wymagajacej publiczności ;) potem bedziemy oceniać:)
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

bsnkamil
Kontakt:

#287 Post autor: bsnkamil » 11 cze 2007, o 10:13

-=]RoD[=-Bzzyk pisze:Ni ma zech rasista ale.... Afryki w Ruchu nie chca. Momy tyle utalentowanych synkow ktorzy przez transfery czarnej braci traca miejsce w skladzie.... faktycznie moze ten Hugu je dobry ale jakim kosztem... ze nasza mlodziez nie bedzie miala gdzie grac i zatraci sie kans kopiac po okregowkach :(
w 100% popierom !

Awatar użytkownika
arango-mokre
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#288 Post autor: arango-mokre » 11 cze 2007, o 10:45

Młodziez bedzie mogła grac w orange ekstraklasie wiec nie dupcie flekow ze bedzie blokowal im miejsce a kiery bedzie grol dobrze w mlodziezowej orange to wskoczy do 1 druzyny wiec nie dupcie flekow

Raulito
Kontakt:

#289 Post autor: Raulito » 11 cze 2007, o 10:53

arango-mokre pisze:Młodziez bedzie mogła grac w orange ekstraklasie wiec nie dupcie flekow ze bedzie blokowal im miejsce a kiery bedzie grol dobrze w mlodziezowej orange to wskoczy do 1 druzyny wiec nie dupcie flekow
Dokladnie nie zapominajmy ze teraz nasza młodzież bedzie grała w młodzieżowej Orenge wiec tam bedzie mogła sie wykazac a jezeli ktos sie bedzie wyróżniał napewno dostanie szanse gry w pierwszej drużynie...
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

Awatar użytkownika
art82
Kontakt:

#290 Post autor: art82 » 11 cze 2007, o 10:54

Wydaje mi się że potrzebujemy jakiegoś bramkostrzelnego napastnika (wprawdzie obecnie mamy duzo napastników, ale wiadomo jak jest z Pepe, wydaje się że Jezier raczej nie zostanie ;) ciekawe co z Mikim? jedyny pewniak to Janoszka) oraz jakiegos dobrego PlayMaker'a.
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#291 Post autor: L.G » 11 cze 2007, o 10:55

A jo sie powtórza, może ktoś zarządu czy tryner sie zastanowi - Grzyb- Polona Bytom
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Murzyn

#292 Post autor: Murzyn » 11 cze 2007, o 11:09

http://youtube.com/watch?v=J3ZN98JMx8U

Gol Ugo w barwach Bari w meczu z Interem :shock:

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#293 Post autor: heli » 11 cze 2007, o 12:39

To jo mom pytanie ino z góry na serio nie ma w tym żadnego podtekstu, a na serio pytom bo nie wiem jak to sie stało, że grając w lidze włoskiej trefił najpierw do Górnika, a potem do trzeciej ligi czyli Zielonej Górze , bo jak rozumia to sprowadził go pewnie Koźmiński ino co było przyczyną, że stracił miejsce skoro niby rozegroł tyla meczy w serii A i niby tak się prezentuje, a w koncu załapoł sie ino do trzeciej ligi (no bo w Górnku żadnej furory nie zrobił) i oto mi chodzi, może mo ktoś więcej o losach tego zawodnika, a właściewie o jego staczaniu, się z ligi włoskiej do polskiej, czy mioł jakoś kontuzja, czy czymś innym to było spowodowane, czy ot tak po prostu stracił miejsce we Włoszech, a potem nawet w słabym Górniku nie doł rady wywalczyć miejsca.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Stary kibic

#294 Post autor: Stary kibic » 11 cze 2007, o 12:57

heli dzieki za link.
Szanowni kibice. Na mnie sie tez juz posypaly gromy. Ale ja walcze w innej dziedzinie. Ale jestem w pewnym stopniu tolerancyjny.
Sprawa "czarnuchu" w barwach niebieskich, to uwazam zeby poczekac jaki to przyniesie efekt. Przeciez to jest pomysl naszego trenera. Trenera ktorzy Wyjscie skandowali i skladali w roznojaki sposob gratulacje. A teraz nagle zaczynacie opluwac. A jak ten transer zacznie mocno owocowac, to znowu beda gratulacje?
Moje uwagi co do przygotowan do nowego sezonu , to zeby jak najszybciej zgrac chlopakow w jedna calosc. Aby wszyscy na murawie sie rozumieli. Zeby ich akcje byly zgrane . Przyklad ostatni mecz. O dziwo prawie wszystko wychodzilo.

Elmer
Kontakt:

#295 Post autor: Elmer » 11 cze 2007, o 13:33

Ugo strzelil tyle samo bramek co Łudziński i Ćwielong, więc nie można mówić że strzelił tylko 9 goli. Ciekawe czy dojdą jeszcze Samba Ba i Lilo. Do Ugo jestem przekonany w 100% (wiosną w Odrze grał bardzo dobrze), Samba Ba też się dobrze prezentował w meczu z nami w barwach Górnika Polkowice. Co do Lilo to trudno powiedzieć.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
ch-R

#296 Post autor: ch-R » 11 cze 2007, o 13:37

Tyn Hugo czy Ugo jak mu tam nie widzolech jak gro ale tyn Samba Ba jest dobry . Kurde chopcy jak oni byda grac tak samo jak Sokół albo lepij to niech graja ale jak beda leciec w ciula jak Sibik to życia w Chorzowie nie beda miec spokojnego.
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#297 Post autor: 19r20 » 11 cze 2007, o 13:43

ja narazie wstrzymuje się z komentarzem, choc w meczu z Ruchem to on mi nie zapadł w pamięci
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
ch-R

#298 Post autor: ch-R » 11 cze 2007, o 13:49

19r20 pisze:ja narazie wstrzymuje się z komentarzem, choc w meczu z Ruchem to on mi nie zapadł w pamięci
ale o kogo ci lazi bo mnie w meczu Ruch - Polkowice to tylko tyn Samba z Polkowic
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Elmer
Kontakt:

#299 Post autor: Elmer » 11 cze 2007, o 13:50

Jeśli chodzi o Ugo (Hugo?) to w żadnym meczu Ruchu z Odrą nie wystąpił. Z tego co pamietam to wiosną miał kontuzję i dlatego nie grał
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Bizak16

#300 Post autor: Bizak16 » 11 cze 2007, o 14:24

a Jo mom mieszane uczucia...som niywim...z jednyj strony skoro jes dobry to czymu by niy ...a z drugij czymu mo torowac mi3jsce noszym modzikom itd. ?..pozaty mhola hola....byla godka o 1 czarnoskórym pilkarzu, a tera juz 3 ??!!...to moze zrobmy odrazu calo jedenastka czarnoskorych w niebieskobialych barwach ?! :roll: drugo Pogoń ?:/

Zablokowany