Letnie transfery....
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
w 100% popierom !-=]RoD[=-Bzzyk pisze:Ni ma zech rasista ale.... Afryki w Ruchu nie chca. Momy tyle utalentowanych synkow ktorzy przez transfery czarnej braci traca miejsce w skladzie.... faktycznie moze ten Hugu je dobry ale jakim kosztem... ze nasza mlodziez nie bedzie miala gdzie grac i zatraci sie kans kopiac po okregowkach
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dokladnie nie zapominajmy ze teraz nasza młodzież bedzie grała w młodzieżowej Orenge wiec tam bedzie mogła sie wykazac a jezeli ktos sie bedzie wyróżniał napewno dostanie szanse gry w pierwszej drużynie...arango-mokre pisze:Młodziez bedzie mogła grac w orange ekstraklasie wiec nie dupcie flekow ze bedzie blokowal im miejsce a kiery bedzie grol dobrze w mlodziezowej orange to wskoczy do 1 druzyny wiec nie dupcie flekow
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
- art82
- Kontakt:
Wydaje mi się że potrzebujemy jakiegoś bramkostrzelnego napastnika (wprawdzie obecnie mamy duzo napastników, ale wiadomo jak jest z Pepe, wydaje się że Jezier raczej nie zostanie
ciekawe co z Mikim? jedyny pewniak to Janoszka) oraz jakiegos dobrego PlayMaker'a.

komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.
- L.G
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To jo mom pytanie ino z góry na serio nie ma w tym żadnego podtekstu, a na serio pytom bo nie wiem jak to sie stało, że grając w lidze włoskiej trefił najpierw do Górnika, a potem do trzeciej ligi czyli Zielonej Górze , bo jak rozumia to sprowadził go pewnie Koźmiński ino co było przyczyną, że stracił miejsce skoro niby rozegroł tyla meczy w serii A i niby tak się prezentuje, a w koncu załapoł sie ino do trzeciej ligi (no bo w Górnku żadnej furory nie zrobił) i oto mi chodzi, może mo ktoś więcej o losach tego zawodnika, a właściewie o jego staczaniu, się z ligi włoskiej do polskiej, czy mioł jakoś kontuzja, czy czymś innym to było spowodowane, czy ot tak po prostu stracił miejsce we Włoszech, a potem nawet w słabym Górniku nie doł rady wywalczyć miejsca.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
heli dzieki za link.
Szanowni kibice. Na mnie sie tez juz posypaly gromy. Ale ja walcze w innej dziedzinie. Ale jestem w pewnym stopniu tolerancyjny.
Sprawa "czarnuchu" w barwach niebieskich, to uwazam zeby poczekac jaki to przyniesie efekt. Przeciez to jest pomysl naszego trenera. Trenera ktorzy Wyjscie skandowali i skladali w roznojaki sposob gratulacje. A teraz nagle zaczynacie opluwac. A jak ten transer zacznie mocno owocowac, to znowu beda gratulacje?
Moje uwagi co do przygotowan do nowego sezonu , to zeby jak najszybciej zgrac chlopakow w jedna calosc. Aby wszyscy na murawie sie rozumieli. Zeby ich akcje byly zgrane . Przyklad ostatni mecz. O dziwo prawie wszystko wychodzilo.
Szanowni kibice. Na mnie sie tez juz posypaly gromy. Ale ja walcze w innej dziedzinie. Ale jestem w pewnym stopniu tolerancyjny.
Sprawa "czarnuchu" w barwach niebieskich, to uwazam zeby poczekac jaki to przyniesie efekt. Przeciez to jest pomysl naszego trenera. Trenera ktorzy Wyjscie skandowali i skladali w roznojaki sposob gratulacje. A teraz nagle zaczynacie opluwac. A jak ten transer zacznie mocno owocowac, to znowu beda gratulacje?
Moje uwagi co do przygotowan do nowego sezonu , to zeby jak najszybciej zgrac chlopakow w jedna calosc. Aby wszyscy na murawie sie rozumieli. Zeby ich akcje byly zgrane . Przyklad ostatni mecz. O dziwo prawie wszystko wychodzilo.
-
- Kontakt:
Ugo strzelil tyle samo bramek co Łudziński i Ćwielong, więc nie można mówić że strzelił tylko 9 goli. Ciekawe czy dojdą jeszcze Samba Ba i Lilo. Do Ugo jestem przekonany w 100% (wiosną w Odrze grał bardzo dobrze), Samba Ba też się dobrze prezentował w meczu z nami w barwach Górnika Polkowice. Co do Lilo to trudno powiedzieć.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- ch-R
Tyn Hugo czy Ugo jak mu tam nie widzolech jak gro ale tyn Samba Ba jest dobry . Kurde chopcy jak oni byda grac tak samo jak Sokół albo lepij to niech graja ale jak beda leciec w ciula jak Sibik to życia w Chorzowie nie beda miec spokojnego.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
- 19r20
- Kontakt:
- ch-R
ale o kogo ci lazi bo mnie w meczu Ruch - Polkowice to tylko tyn Samba z Polkowic19r20 pisze:ja narazie wstrzymuje się z komentarzem, choc w meczu z Ruchem to on mi nie zapadł w pamięci
Mahatma Gandhi
Mahatma Gandhi
-
- Kontakt:
Jeśli chodzi o Ugo (Hugo?) to w żadnym meczu Ruchu z Odrą nie wystąpił. Z tego co pamietam to wiosną miał kontuzję i dlatego nie grał
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
a Jo mom mieszane uczucia...som niywim...z jednyj strony skoro jes dobry to czymu by niy ...a z drugij czymu mo torowac mi3jsce noszym modzikom itd. ?..pozaty mhola hola....byla godka o 1 czarnoskórym pilkarzu, a tera juz 3 ??!!...to moze zrobmy odrazu calo jedenastka czarnoskorych w niebieskobialych barwach ?! :roll: drugo Pogoń ?:/