Letnie transfery....
- L.G
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Łabędzki to akurat charował za trzech... poza tym jak ktoś oglądał wyczyny liniowych to musi przyznać, że wynik nie jest do końca odzwierciedleniem tego co było na boisku... spalone z dupy dla Łęcznej
Lisowski to mi utkwił akurat w akcji w której trafił w poprzeczke... poza tym trudno się dziwic zawodnikom, że "nie grali" skoro większośc z nich już mysli o innych klubach lub o tym by w tych innych klubach zagrać...
Lisowski to mi utkwił akurat w akcji w której trafił w poprzeczke... poza tym trudno się dziwic zawodnikom, że "nie grali" skoro większośc z nich już mysli o innych klubach lub o tym by w tych innych klubach zagrać...
Königshütte / Oberschlesien
- L.G
- Kontakt:
Łabedzki może i charowoł ale niy miało to żadnego przełożynia na efekty. Ambicji mu niy odmawiom ale umiejyntnosci sa do mie conajmi watpliwe. Chyab ze rzeczywiscie mysleli juz o grze w innych klubach z tym, że niy specjalnie próbowali podbijac własno wartość w obliczu nowych kontraktów
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- radzion
- Kontakt:
lowca ale musisz przyznac ze jeden zawodnik meczu nie wygro! jesli zespol gra beznadziejnie to nawet najbardziej klasowy zawodnik nie jest w stanie pokazac w pelni swoich umiejtenosci! bo niby co?ma przyjac pilke pod swoim polek karnym i niczym maradonna przeleciec cale boisko i strzelic tora?
pisza tu ogolnie, nie o tym przypadku choc akurat co do sciagania zawodnikow z lecznej czy jakis ciemnoskorych lub innych zagranicznych zawodnikow mom spore watpliwosci! dla mnie cudzoziemiec musi byc lepszy od polskiego grojka!musi miec pewny plac w 1 skladzie a narazie zodyn z wymienianych tukej zawodnikow nie moglby byc pewniakiem!
skuli mie morze byc i murzin, ale musi byc lepszy od naszych! murzynow na lawce albo trybunach nie potrzebujemy!to samo dotyczy sie emerytow i rencistow oraz innych cudzoziemcow!
pisza tu ogolnie, nie o tym przypadku choc akurat co do sciagania zawodnikow z lecznej czy jakis ciemnoskorych lub innych zagranicznych zawodnikow mom spore watpliwosci! dla mnie cudzoziemiec musi byc lepszy od polskiego grojka!musi miec pewny plac w 1 skladzie a narazie zodyn z wymienianych tukej zawodnikow nie moglby byc pewniakiem!
skuli mie morze byc i murzin, ale musi byc lepszy od naszych! murzynow na lawce albo trybunach nie potrzebujemy!to samo dotyczy sie emerytow i rencistow oraz innych cudzoziemcow!
- L.G
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
niby ja, dlatego juz wczesnij pisolch ze raczej nie blbych zainteresowany zbytnio zawodnikami lecznej, wydaje mi sie ze jest kilku innych dobrych , ba lepszych od wymienianych zawodnkow ktorych moznaby bylo pozyskac za niewiele badz nawet za free, sa to zarownogracze z 1 ligi jak i zawodnicy wystepujacy ostatnio w 2 lidze! dobrym kierunkiem poszukiwan jest rozniez 3 liga, tam gra wielu bardzo dorych zawodnikow! wiekszoc polskich klubow to wlasnei tam zaczyna poszukiwania i co? teraz blyszcza w 1 lidze!
Radzion ma racje, ale kto wie czy działacze nie mają kogoś upatrzonego w 2 lidze po tym sezonie. Myślę, że paroma zawodnikami warto by się zainteresować.
Taki Błaszczykowski - przyszedł do Wisły z 4(!) ligi. Lada chwila odchodzi do Borussi, przebojowo wdarł się do reprezentacji. To też kwestia dobrego skautingu, żeby taką "perełkę" odnaleźć.
Taki Błaszczykowski - przyszedł do Wisły z 4(!) ligi. Lada chwila odchodzi do Borussi, przebojowo wdarł się do reprezentacji. To też kwestia dobrego skautingu, żeby taką "perełkę" odnaleźć.
- radzion
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
aha jak momy byc dokladni to do przerwy 4, pierwszo brama obronca nie dosiegnal bali i piekny strzal, 4 brama to stadiony swiata i wolny, 5 brama to tez stadiony swiata ino ze bramkarz powinien sie schowac po ziemia za to! 2 i 3 bramy zech nie widziol, ale jesli wygladaly jak 4 i 5 to jakos obroncy sipecjalnie nie za***ali przy nichłowca goroli pisze:Zgoda Radzion, pomijając nawet zero z przodku. Interesujymy się Sokolynkom, Łabędzkim i Lisowskim czyli zawodnikami raczej DEFENSYWNYMI a łoni do przerwy dali sie wbić PIYNC !!! torów.
-
no to dawaj dalsze przyklady tych wielkich karier chopcow z 4 ligi...los_madeyos pisze:Radzion ma racje, ale kto wie czy działacze nie mają kogoś upatrzonego w 2 lidze po tym sezonie. Myślę, że paroma zawodnikami warto by się zainteresować.
-
- Kontakt:
pozwólcie że dorzuce swoje 3 grosze:
1. Nazwiska nie grają (wole miec w Ruchu mniej znanych zawodników a wkładających serce i zaangażowanie w gre i OSIĄGNĄĆ SUCKES, niż drużyne z NAZWISKAMI nie tylko zawodników ale i trenera i uplasowac sie na 8 czy też 6 miejscu w tabeli, chyba wiecie o kogo chodzi
, 3/4 tych zawodników to reprezentanci Polski...)
2. Apropo piłkarzy z ciepłych krajów... Jeżeli chcecie aby Ruch miał majstra albo żeby przynajmniej sie liczył a nie spadł za rok z kretesem do II Ligi to niestety czarnoskórych piłkarzy potrzeba, nie dlatego że mają inny kolor skóry, ale tacy zawodnicy wprowadzą walke o miejsce w pierwszym składzie (bo napewno Polak nie da sie wygryźc ze składu Murzynowi nie?), wprowadzą nowy styl gry a co najważniejsze Obcokrajowcy są bardziej oddani i waleczniejsi niż krajowi zawodnicy...
Ktoś powiedział że lepiej stawiac na Śląskich zawodników... Odpowiedzcie mi na pytanie gdzie ich szukac?? w tej naszej biednej okręgówce?? I co takiego znajdziecie?? Na Śląsku nie ma co szukac, moze kiedys 20 lat wstecz ale teraz?? Znajdziecie Gówniarzy którzy bedą mądrzy na treningach a jak przyjdzie gra z np. Legią czy derby z Górnikiem to będą sr** w pory i zamenią sie w Pien
Powiem wam ze Ciężki temat i można dłuuugo polemizowac
PozdRo
1. Nazwiska nie grają (wole miec w Ruchu mniej znanych zawodników a wkładających serce i zaangażowanie w gre i OSIĄGNĄĆ SUCKES, niż drużyne z NAZWISKAMI nie tylko zawodników ale i trenera i uplasowac sie na 8 czy też 6 miejscu w tabeli, chyba wiecie o kogo chodzi

2. Apropo piłkarzy z ciepłych krajów... Jeżeli chcecie aby Ruch miał majstra albo żeby przynajmniej sie liczył a nie spadł za rok z kretesem do II Ligi to niestety czarnoskórych piłkarzy potrzeba, nie dlatego że mają inny kolor skóry, ale tacy zawodnicy wprowadzą walke o miejsce w pierwszym składzie (bo napewno Polak nie da sie wygryźc ze składu Murzynowi nie?), wprowadzą nowy styl gry a co najważniejsze Obcokrajowcy są bardziej oddani i waleczniejsi niż krajowi zawodnicy...
Ktoś powiedział że lepiej stawiac na Śląskich zawodników... Odpowiedzcie mi na pytanie gdzie ich szukac?? w tej naszej biednej okręgówce?? I co takiego znajdziecie?? Na Śląsku nie ma co szukac, moze kiedys 20 lat wstecz ale teraz?? Znajdziecie Gówniarzy którzy bedą mądrzy na treningach a jak przyjdzie gra z np. Legią czy derby z Górnikiem to będą sr** w pory i zamenią sie w Pien
Powiem wam ze Ciężki temat i można dłuuugo polemizowac

PozdRo
-
Walke o miejsce w skladzie wprowadza kazdy zawodnik niezaleznie od koloru skóry. Im lepszy zawodnik w kadrze, tym większa konkurencja na danej pozycji. Kolor skóry nie ma tu zadnego znaczenia. Co do wątku o większej waleczności i oddaniu, no tu normalnie mnie rozlozyles kompletnie...kz pisze:Jeżeli chcecie aby Ruch miał majstra albo żeby przynajmniej sie liczył a nie spadł za rok z kretesem do II Ligi to niestety czarnoskórych piłkarzy potrzeba, nie dlatego że mają inny kolor skóry, ale tacy zawodnicy wprowadzą walke o miejsce w pierwszym składzie (bo napewno Polak nie da sie wygryźc ze składu Murzynowi nie?), wprowadzą nowy styl gry a co najważniejsze Obcokrajowcy są bardziej oddani i waleczniejsi niż krajowi zawodnicy...

Pozatym na takim szpilu jak Ruch- Górnik, to zaden nabytek z Afryki nie bedzie bardziej waleczny niz nasi chlopcy!
Biedna nie znaczy gorsza. Szkopuł w tym zeby z tego calego marazmu znalezc 1-2 ktorzy przy odpowiednim przygotowaniu dobrze rokowaliby na przyszlosc.Odpowiedzcie mi na pytanie gdzie ich szukac?? w tej naszej biednej okręgówce?? I co takiego znajdziecie?? Na Śląsku nie ma co szukac, moze kiedys 20 lat wstecz ale teraz??
1. Są bardziej oddani bo Polakom to zwisa czy to jest Legia czy Górnik czy Ruch, wszędzie ma kase i go to wali. a na przykład taki Nigeryjczyk bardziej sie stara i ma więcej zaangażowania i ODDANIA W MECZ, niż Polak. (Chodziło mi o oddanie podczas meczu, źle napisałem, mój błąd) 
2.
Ale niestety tu jest Polska i Śląsk więc kase na przygotowania nie spadnie z nieba a za darmo nic niema, Co z tego że ma chęci jak teraz żeby miec kariere trzeba miec Znajomości i Pieniądze
A Nie każdy Śląski Zawodnik ma Bogatych Starych ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

2.
Zgodze sie, ale Skąd kasa na przygotowanie?? Gdyby na Śląsku była taka szkółka jak Ajaxu to co drugi zawodnik gra w czołowych drużynach Świataprzy odpowiednim przygotowaniu dobrze rokowalby sie na przyszlosc

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ad.1 hmm zwlaszcza jezeli im jakis klub zawroci w glowie pieniedzmi, patrz Uche w Wisle, Ekwueme w Polonii Warszawa czy Wisle Plock jak byl juz nie pamietam, Ouatarra w Legii i i wiele by szlo takich przypadkow podawac. Takze to nie kolor skory decyduje o tym kto jak jest oddany druzynie i zaangazowany w mecze. (nie jestem zadnym rasita ani nic bo mi nie przeszkadzalo by to gdyby u nas gral pilkarz o innym kolorze skory)kz pisze:1. Są bardziej oddani bo Polakom to zwisa czy to jest Legia czy Górnik czy Ruch, wszędzie ma kase i go to wali. a na przykład taki Nigeryjczyk bardziej sie stara i ma więcej zaangażowania i ODDANIA W MECZ, niż Polak. (Chodziło mi o oddanie podczas meczu, źle napisałem, mój błąd)
2.Zgodze sie, ale Skąd kasa na przygotowanie?? Gdyby na Śląsku była taka szkółka jak Ajaxu to co drugi zawodnik gra w czołowych drużynach Świataprzy odpowiednim przygotowaniu dobrze rokowalby sie na przyszloscAle niestety tu jest Polska i Śląsk więc kase na przygotowania nie spadnie z nieba a za darmo nic niema, Co z tego że ma chęci jak teraz żeby miec kariere trzeba miec Znajomości i Pieniądze
A Nie każdy Śląski Zawodnik ma Bogatych Starych