Jagiellonia - Ruch Chorzów 19 maja godz. 16:30
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- m-p
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak zwykle po porażce znów sie odezwały duchy antytrenerowe i specjaliści od treningów, stylu gry itp.
Nie wiem jak grał Ruch i jak było w Białymstoku ale wystarczy mi to co powiedzieli w radiu że mecz był wyrównany i zarówno jedna jak i druga druzyna mogła wygrać. Zresztą potwierdzają to tutaj na forum kibice Jagi.
Jezeli komus nie odpowiada styl, technika, zaangażowanie to niech przyjdzie na Cicho i powie to trenerom i piłkarzom a nie siedzi przed komputerem i wylewa swoje żale.
Nie liczy sie styl - liczy się efekt a efektem jest to że na 99,99% MAMY PIERWSZĄ LIGE!!!
Ktos kto nie dopuszcza do siebie myśli o porazce nie rozumie sensu sportu, zawsze ktoś wygrywa i zawsze ktos przegrywa.
Ale moze to ino takie moje zdanie, bo jo już jest stary piknik co ino od 30 lot łazi na Ruch!@!
Nie wiem jak grał Ruch i jak było w Białymstoku ale wystarczy mi to co powiedzieli w radiu że mecz był wyrównany i zarówno jedna jak i druga druzyna mogła wygrać. Zresztą potwierdzają to tutaj na forum kibice Jagi.
Jezeli komus nie odpowiada styl, technika, zaangażowanie to niech przyjdzie na Cicho i powie to trenerom i piłkarzom a nie siedzi przed komputerem i wylewa swoje żale.
Nie liczy sie styl - liczy się efekt a efektem jest to że na 99,99% MAMY PIERWSZĄ LIGE!!!
Ktos kto nie dopuszcza do siebie myśli o porazce nie rozumie sensu sportu, zawsze ktoś wygrywa i zawsze ktos przegrywa.
Ale moze to ino takie moje zdanie, bo jo już jest stary piknik co ino od 30 lot łazi na Ruch!@!
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
-
- Kontakt:
Tak się składa, że jestem też kibicem Schalke.
A jeżeli ktoś nie widzi, że w awansie pomaga nam korzystny zbieg okoliczności, zupełnie niezaleznych od nas, to jest ślepy. Nie zawdzięczamy sobie tego, że PZPN przycisnął hydrotwór. Nie zawdzięcamy sobie tego, że kiedy traciliśmy punkty inni z czołówki grali równie słabo. Kto pamięta dwa poprzednie awanse, ten wie na czym polega różnica. Nie wchodzimy do OE na biegu.
A forum, Kolego Pikniku od 30 lat, służy dyskusji, a nie wzjamenemu poklepywaniu po plecach.
A jeżeli ktoś nie widzi, że w awansie pomaga nam korzystny zbieg okoliczności, zupełnie niezaleznych od nas, to jest ślepy. Nie zawdzięczamy sobie tego, że PZPN przycisnął hydrotwór. Nie zawdzięcamy sobie tego, że kiedy traciliśmy punkty inni z czołówki grali równie słabo. Kto pamięta dwa poprzednie awanse, ten wie na czym polega różnica. Nie wchodzimy do OE na biegu.
A forum, Kolego Pikniku od 30 lat, służy dyskusji, a nie wzjamenemu poklepywaniu po plecach.
Ostatnio zmieniony 19 maja 2007, o 20:44 przez Karlus z Katowic, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
- m-p
- Kontakt:
Karlus ale wlasnie II liga w tym sezonie jest taka a nie inna i graja w niejKarlus z Katowic pisze:Tak się składa, że jestem też kibicem Schalke.
takie ekipy podobne d o nas ktore traca punkty po drodze i nie stanowią jakiegos
superzagrozenia A ze Ruch potrrafil wykorzystac słabosc i potkniecia
rywali to mozemy sie tylko cieszyc
Zgodzisz sie z pewnoscia ze na Orange sklad potrzebuje wmocnien
ale dzis cieszmy sie z awansu!
Marek Wleciałowski (trener Ruchu Chorzów): - Z nieukrywaną przyjemnością i nie po raz pierwszy chciałem tutaj podziękować za wspaniałe przyjęcie i atmosferę, którą tutaj zastaliśmy podczas całego spotkania. Myślę, że jest to naprawdę coś wspaniałego grać przy takiej publiczności. Moim zdaniem zawodnicy również do tego się dostosowali się, bo zobaczyliśmy naprawdę bardzo dobre spotkanie. Mój zespół przyjechał po trzy punkty. Walczyliśmy i mieliśmy możliwości aby te trzy punkty zdobyć, jednak sport jest taki, że ci co zdobywają bramkę na zakończenie meczu się cieszą. Dzisiaj wygrał zespół Jagiellonii a my tych punktów musimy dalej szukać. Gratuluję zwycięstwa i jeszcze raz dziękuję za spotkanie.
Wojciech Grzyb ( Ruch )
(...)Chciałbym, aby obie drużyny awansowały do ekstraklasy. Jeżdżę po wielu stadionach i uważam, że takie kluby jak Ruch i Jagiellonia zasługują na grę w wyższej lidze. Przede wszystkim ze względu na zainteresowanie piłką i na to ilu i jacy kibice chodzą na mecze. W Chorzowie jest podobna atmosfera jak tutaj. Gratuluję więc Jagiellonii i wyniku, i kibiców.
Tomasz Wałdoch (Jagiellonia)
Białostocka publiczność naprawdę wspaniała. Doping był zbliżony do tego z Schalke. Przez całe spotkanie dopingowali drużynę. Mam nadzieję, że odpłaciliśmy im to.
-
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: