Jagiellonia - Ruch Chorzów 19 maja godz. 16:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
niezniszczalnibozywi
Kontakt:

#226 Post autor: niezniszczalnibozywi » 19 maja 2007, o 20:09

45 minut i jesteśmy w spiżu o ile Czrne tiszoty nie ograją kszoków

Blue-White.....
Kontakt:

#227 Post autor: Blue-White..... » 19 maja 2007, o 20:14

Jesli chodzi o wrogow to Torcipki graja u siebie z przyjaciólmi z Plocka jak zabki wygraja to zostaja w 1 a jak zdupia to chyba juz poleca do 2...

Siemce_R
Kontakt:

#228 Post autor: Siemce_R » 19 maja 2007, o 20:19

Blue-White..... pisze:Jesli chodzi o wrogow to Torcipki graja u siebie z przyjaciólmi z Plocka jak zabki wygraja to zostaja w 1 a jak zdupia to chyba juz poleca do 2...
Bo w ostatniej kolejce Górnik gro z Koroną a Petro z Arką

Lukas89
Kontakt:

#229 Post autor: Lukas89 » 19 maja 2007, o 20:32

W przyszłym sezonie i tak Ruch z Jagą sie zameldują w Orange Ekstraklasie..czego Jagielloni również życze :)

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#230 Post autor: m-p » 19 maja 2007, o 20:34

Jaga nam dwa razy dupla w tym sezonie Odbijemy sie w Extraklasie
Porazki są wliczone w ten sport Co mająpowiedziec kibice Schalke na przyklad?
Cufalem mozna wygrac pojedynczy mecz a nie caly sezon
Ci ktorzy tego nie rozumiejom mają moim zdaniem na***ane w pale

ADMIN: Ostrzezenie za bluzgi

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#231 Post autor: jalboss » 19 maja 2007, o 20:40

Jak zwykle po porażce znów sie odezwały duchy antytrenerowe i specjaliści od treningów, stylu gry itp.
Nie wiem jak grał Ruch i jak było w Białymstoku ale wystarczy mi to co powiedzieli w radiu że mecz był wyrównany i zarówno jedna jak i druga druzyna mogła wygrać. Zresztą potwierdzają to tutaj na forum kibice Jagi.
Jezeli komus nie odpowiada styl, technika, zaangażowanie to niech przyjdzie na Cicho i powie to trenerom i piłkarzom a nie siedzi przed komputerem i wylewa swoje żale.
Nie liczy sie styl - liczy się efekt a efektem jest to że na 99,99% MAMY PIERWSZĄ LIGE!!!

Ktos kto nie dopuszcza do siebie myśli o porazce nie rozumie sensu sportu, zawsze ktoś wygrywa i zawsze ktos przegrywa.

Ale moze to ino takie moje zdanie, bo jo już jest stary piknik co ino od 30 lot łazi na Ruch!@!
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Karlus z Katowic
Kontakt:

#232 Post autor: Karlus z Katowic » 19 maja 2007, o 20:42

Tak się składa, że jestem też kibicem Schalke.
A jeżeli ktoś nie widzi, że w awansie pomaga nam korzystny zbieg okoliczności, zupełnie niezaleznych od nas, to jest ślepy. Nie zawdzięczamy sobie tego, że PZPN przycisnął hydrotwór. Nie zawdzięcamy sobie tego, że kiedy traciliśmy punkty inni z czołówki grali równie słabo. Kto pamięta dwa poprzednie awanse, ten wie na czym polega różnica. Nie wchodzimy do OE na biegu.
A forum, Kolego Pikniku od 30 lat, służy dyskusji, a nie wzjamenemu poklepywaniu po plecach.
Ostatnio zmieniony 19 maja 2007, o 20:44 przez Karlus z Katowic, łącznie zmieniany 1 raz.

bogas1985

#233 Post autor: bogas1985 » 19 maja 2007, o 20:44

a komu zawdzieczamy 61 pkt po 30 kolejkach??

Dla przypomnienia Widzew mial 62 na koniec sezonu, a my na pewno bedziemy tych punktow miec okolo 70.

Karlus z Katowic
Kontakt:

#234 Post autor: Karlus z Katowic » 19 maja 2007, o 20:45

Noi fajno, ale popatrz jak to wyglądało w trakcie tej rundy. Ile razy mogliśmy stracić lidera, ale np. Altreich przegrywał u siebie z Łomżą.

adamo_R

#235 Post autor: adamo_R » 19 maja 2007, o 20:46

Awans juz jest niy ma co sie czarować.

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#236 Post autor: m-p » 19 maja 2007, o 20:48

Karlus z Katowic pisze:Tak się składa, że jestem też kibicem Schalke.
A jeżeli ktoś nie widzi, że w awansie pomaga nam korzystny zbieg okoliczności, zupełnie niezaleznych od nas, to jest ślepy. Nie zawdzięczamy sobie tego, że PZPN przycisnął hydrotwór. Nie zawdzięcamy sobie tego, że kiedy traciliśmy punkty inni z czołówki grali równie słabo. Kto pamięta dwa poprzednie awanse, ten wie na czym polega różnica. Nie wchodzimy do OE na biegu.
A forum, Kolego Pikniku od 30 lat, służy dyskusji, a nie wzjamenemu poklepywaniu po plecach.
Karlus ale wlasnie II liga w tym sezonie jest taka a nie inna i graja w niej
takie ekipy podobne d o nas ktore traca punkty po drodze i nie stanowią jakiegos
superzagrozenia A ze Ruch potrrafil wykorzystac słabosc i potkniecia
rywali to mozemy sie tylko cieszyc
Zgodzisz sie z pewnoscia ze na Orange sklad potrzebuje wmocnien
ale dzis cieszmy sie z awansu!

disnemar

#237 Post autor: disnemar » 19 maja 2007, o 21:09

Marek Wleciałowski (trener Ruchu Chorzów): - Z nieukrywaną przyjemnością i nie po raz pierwszy chciałem tutaj podziękować za wspaniałe przyjęcie i atmosferę, którą tutaj zastaliśmy podczas całego spotkania. Myślę, że jest to naprawdę coś wspaniałego grać przy takiej publiczności. Moim zdaniem zawodnicy również do tego się dostosowali się, bo zobaczyliśmy naprawdę bardzo dobre spotkanie. Mój zespół przyjechał po trzy punkty. Walczyliśmy i mieliśmy możliwości aby te trzy punkty zdobyć, jednak sport jest taki, że ci co zdobywają bramkę na zakończenie meczu się cieszą. Dzisiaj wygrał zespół Jagiellonii a my tych punktów musimy dalej szukać. Gratuluję zwycięstwa i jeszcze raz dziękuję za spotkanie.
Wojciech Grzyb ( Ruch )

(...)Chciałbym, aby obie drużyny awansowały do ekstraklasy. Jeżdżę po wielu stadionach i uważam, że takie kluby jak Ruch i Jagiellonia zasługują na grę w wyższej lidze. Przede wszystkim ze względu na zainteresowanie piłką i na to ilu i jacy kibice chodzą na mecze. W Chorzowie jest podobna atmosfera jak tutaj. Gratuluję więc Jagiellonii i wyniku, i kibiców.

Tomasz Wałdoch (Jagiellonia)

Białostocka publiczność naprawdę wspaniała. Doping był zbliżony do tego z Schalke. Przez całe spotkanie dopingowali drużynę. Mam nadzieję, że odpłaciliśmy im to.

chorzowski_rsl
Kontakt:

#238 Post autor: chorzowski_rsl » 19 maja 2007, o 21:19

trudno walczymy dali!jeszcze tak troszka brakuje :wink:
NRŚL GANG

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#239 Post autor: Slawko » 19 maja 2007, o 21:23

Szkoda ale tego sie mozna bylo spodziewac.
Orange jest pewna na 99% ale trzeba walczyc bo to jest Ruch a nie jakas popierdowa.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

los_madeyos

#240 Post autor: los_madeyos » 19 maja 2007, o 21:39

Myślę, że jest to naprawdę coś wspaniałego grać przy takiej publiczności. Moim zdaniem zawodnicy również do tego się dostosowali się, bo zobaczyliśmy naprawdę bardzo dobre spotkanie.
Nasz treneiro widzę dostosowuje się do białostockiego klimatu ;)

ODPOWIEDZ