Czas na Rogalę i zarząd!!!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
gregor
Kontakt:

#1 Post autor: gregor » 17 wrz 2003, o 10:17

Obietnice to jest jego mocna strona. :D :D :D

marcyk
Kontakt:

#2 Post autor: marcyk » 17 wrz 2003, o 10:21

Lysy, ja sie dokladam do tej taczki i pomoge Ci ja popchac ja juz bedzie zaladowana.
rogala mysli ze jest dobrze, bo Ruch jest w czolowce, zdobywa punkty, kibice go nie bluzgaja, nie strasza.
Tylko ku*** chyba niewie, ze to jest ku*** juz II liga !!!
Szukaj pierdolcu kasy i plac zawodnikom a nie wal tylko bakow w stolek i nie zasmiecaj tunelu wypalonymi petami.
Jeszcze raz zacytuje slowa mojego fatra starego fana RUCHU: "Jak dlugo w Ruchu bedzie rogala, tak Ruch niy bydzie dobrze grol" Nie wierzylem mu 10 lat temu, ale trzeba przyznac, ze ma racje.
prezesie jeden sezon Ruchu w II lidze wyczymie tylko jeden!
ku*** MAC ROGALA wy***rdalac A CHORZOW GRAC !!!!!

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#3 Post autor: jalboss » 17 wrz 2003, o 13:18

A kiedy wreszcie powstanie sportowa spółka akcyjna?
Rogala juz zapomniał co obiecywał. Trzeba mu przypomnieć.

ja też dokładam sie do taczki. :evil:
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

DjMaciar
Kontakt:

#4 Post autor: DjMaciar » 17 wrz 2003, o 14:14

I znowu to samo co zawsze powtarzamy temat a on u gory i tak nikogo nie interesuje i co gorsz nie ruszy dlatego ja juz pi***ole wypowiadaniesie
w kolko ze ROGALA MUSI ODEJSC :evil:
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#5 Post autor: radzion » 17 wrz 2003, o 14:36

a mnie to po malu zaczyna przypominac andrzeja leppera i te jego:

BALCEROWICZ MUSI ODEJSC :lol: :lol: :lol:

halembianin

#6 Post autor: halembianin » 17 wrz 2003, o 14:51

BALCEROWICZ MUSI ODEJSC :D

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#7 Post autor: radzion » 17 wrz 2003, o 15:24

lysy a ty sadzisz ze ktos tych naszych grajkow bedzie3 chcial kupic jesli oni nie wejda do 1ligi,tylko dalej beda grac tak jak graja?
nie sadze!!!
tak wiev watpie zeby grali przeciwko rogali!!!poza tym nie wiem czemu ale mam jakies dziwne przeczucie ze nasi grajkowei wzieli sobie do siebie to co zdarzylo sie teraz w gieksie!!myslisz ze beda ryzykowac?a pewnei jeszcze pamietaja ubiegloroczny mecz z zaglebiem!!

co do rogali!to mzoemy sobie gadac!gadamy tak juz od 2 lat vconajmniej!ico sie zmienilo??nic,nas to tez wnerwia ale jestesmy bezsilni!

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#8 Post autor: wojt » 17 wrz 2003, o 15:57

Czy ktoś w imieniu kibiców może zapytać Rogalę, jak ida sprawy szukania akcjonariuszy, przekształcenia w spolke i zmniejszenia zarządu obiecywanym na czerwcowym walnym zgromadzeniu? Zarzad chyba nie myśli że wszyscy kibice Ruchu cierpią na amnezje. Spadlismy do II ligi jesteśmy w niej sredniaczkiem, piłkarze jak nie otrzymywali pieniedzy tak nie otrzymuja, a tu znowu widzi sie gesty poparcia dla towarzysza Rogali i pieprzenie że "jak nie on to kto". Pytam się co musi sie stac żeby w tym klubie coś drgnęło, III liga???

CYRAX

#9 Post autor: CYRAX » 17 wrz 2003, o 16:36

łysy wierszyk z mumnia fajne :lol: ale tak pozatym to fakt ze rogala ino goda a nic nie robi jesli bydziemy grac tak jak my groli z aluminiokami i dalej tracis bramy w ostatnich minutach przy tym jak mecz wygrywamy to bydzie zle ojjj bardzo zle,a co do tego co napisał wojt to mozna by sie spytac rogale co on na to :wink:

pozdRo

Awatar użytkownika
Zoltan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#10 Post autor: Zoltan » 17 wrz 2003, o 17:32

szkoda gadki !!!!! tu nic niepomoze a jak grajki niebyda chceic grac -a niebeda jak im sie niebydzie placic -bo mi tez sie niechce robic jak mi nieplaca to bedzie ino takie bledne kolo!! a nato sie niestety zanosi !!! bo jak w ruchu kasy niema od kilku lat to skad ma sie niby wziasc teraz????????????????
pozdrawiam

KOGUT

Re: Czas na Rogalę i zarząd!!!!!

#11 Post autor: KOGUT » 17 wrz 2003, o 21:28

Lysy pisze:Po narzekaniach na słabą postawę piłkarzy wydaje mi się ,że trzeba wrzucić "MAŁY" kamyczek do ogródka Pana Rogali i zarządu.
Wypowiedż Maliny z "Tempa " środa,17 września 2003:
-Walcząc o ekstraklasę z pewnością niepokoicie się zatorami płatniczymi,których nie udało się uniknąć w klubie.
-Rzeczywiście,to niepokojąca sytuacja ,która nie ułtwia nam zadania.Ciągle słyszymy deklaracje ,obietnice,ale za słowami nie idą czyny.Myślę ,że tym wyczerpałem swoją odpowiedż.Nie chciałbym bowiem powiedzieć czegoś za dużo.....
Jak to jest z Panem Rogalą? Pytam się pana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Panie Rogala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Co Pan robi aby w klubie coś się zmieniło???????Wydaje mi się ,że jest Pan przyspawany do stołka!!!!!!!!!!!!!!Weż pan zabawki i jazda do domu!!!!!!!!!!
Jak długo jeszcze będzie pan świecił niemocą ,bezradnością ,brakiem kontaktów i kompetencji????Wydaje mi się ,że większy będzie z Pana pożytek jak potrzyma Pan sektorówkę przez kilka minut i krzyknie kilka razy Niebiessscccyyy!!!!!!
Zapraszamy na trybuny z szalikiem i daj sobie pan i pana wazeliniarze spokój z rządzeniem klubem.
Jeśli Ruch nie wejdzie w tym sezonie do EKSTRAKLASY to będzie też bardzo wielki pana w tym wkład.
A wtedy osobiście kupię w sklepie nowiutką taczkę i postawię ją przd pana gabinetem :evil: :wink:
Zawsze łysy-Zawsze Niebieski!!!!!!!!!

KOGUT

#12 Post autor: KOGUT » 17 wrz 2003, o 21:42

Łysy racja po naszej stronie.Panie prezesie Rogala z czego Pan jeszcze ten Ruch obedrze z godności Pan już odarł i ten Pseudo Zarząd?.Musi miec Pan plecy że Pan Prezydent Kopel jeszcze was nie wywalił na zbity pysk ,na Europejskim rynku piłkarskim bylibyście już na zasiłku.Ruch to tradycja RUCH HISTORIA ,KAWAŁ HISTORII ALE PAN I ZARZĄD O TYM ZAPMNIELIŚĆIE.A tak na marginesie Pan i tak ma to w du*** PRAWDA?KOGUT

ruchfans
Kontakt:

#13 Post autor: ruchfans » 17 wrz 2003, o 21:56

Panowie, zastanowcie sie, przecież Rogala tych dyskusji nie czyta i ch** go obchodzi zdanie kibiców a internautów już wogóle. Szkoda słów, albo zdarzy się cud albo bedzie coraz gorzej, niestety
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

KOGUT

#14 Post autor: KOGUT » 17 wrz 2003, o 22:57

IDZIEMY W ŚLADY AKS-U Chorzów PANIE ROGALA.ALE PAN MA TERAZ INNE ZMARTWIENIA ,PAN DOM BUDUJE I TO JEST WAŻNIEJSZE OD JAKIEGOŚ TAM RUCHU CO MIAŁ KIIEDYŚ 14MISTRZÓW. PANIE PREZESIE TRZEBA MIEC JAKIEŚ AMBICJE I HONOR ALE WIDAC ŻE PRZY BRAKU JAJ JEST TO NIEMOŻLIWE.DALEJ Z CÓRKAMI BĘDE CHDZIŁ NA RUCH HAJDUKI BO CHDZIŁ TAM MÓJ OJCICEC I DZIADEK BO TO JEST WIELJKI RUCH > KOGUT

Awatar użytkownika
Zoltan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#15 Post autor: Zoltan » 18 wrz 2003, o 19:05

kiedy to spotkanie???????? :lol:

ODPOWIEDZ