Lysy pisze:Po narzekaniach na słabą postawę piłkarzy wydaje mi się ,że trzeba wrzucić "MAŁY" kamyczek do ogródka Pana Rogali i zarządu.
Wypowiedż Maliny z "Tempa " środa,17 września 2003:
-Walcząc o ekstraklasę z pewnością niepokoicie się zatorami płatniczymi,których nie udało się uniknąć w klubie.
-Rzeczywiście,to niepokojąca sytuacja ,która nie ułtwia nam zadania.Ciągle słyszymy deklaracje ,obietnice,ale za słowami nie idą czyny.Myślę ,że tym wyczerpałem swoją odpowiedż.Nie chciałbym bowiem powiedzieć czegoś za dużo.....
Jak to jest z Panem Rogalą? Pytam się pana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Panie Rogala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Co Pan robi aby w klubie coś się zmieniło???????Wydaje mi się ,że jest Pan przyspawany do stołka!!!!!!!!!!!!!!Weż pan zabawki i jazda do domu!!!!!!!!!!
Jak długo jeszcze będzie pan świecił niemocą ,bezradnością ,brakiem kontaktów i kompetencji????Wydaje mi się ,że większy będzie z Pana pożytek jak potrzyma Pan sektorówkę przez kilka minut i krzyknie kilka razy Niebiessscccyyy!!!!!!
Zapraszamy na trybuny z szalikiem i daj sobie pan i pana wazeliniarze spokój z rządzeniem klubem.
Jeśli Ruch nie wejdzie w tym sezonie do EKSTRAKLASY to będzie też bardzo wielki pana w tym wkład.
A wtedy osobiście kupię w sklepie nowiutką taczkę i postawię ją przd pana gabinetem![]()
![]()
Zawsze łysy-Zawsze Niebieski!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], HullCityFC, murzinka92, nołnejm i 66 gości