Sezon 2006/2007

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
scanerboy

#286 Post autor: scanerboy » 11 maja 2007, o 09:58

czytujecie Onet? Sosnowiec walczy o... II ligę:
http://sport.onet.pl/74325,1248759,1533 ... omosc.html

p.s. obok piszą, że Plonia B. rozważa grę na Śląskim w przypadku awansu

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#287 Post autor: heli » 11 maja 2007, o 10:52

w wyborczej pisze,że mają budować obiekt za 100mln złotych w Bytomiu na 10-15tys,

choć to oczywiści póki co ino plany
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

BWOrnlu
Kontakt:

#288 Post autor: BWOrnlu » 11 maja 2007, o 11:00

w DZ tyž o tym piszům i chyba ńe taki plany bo napisali že wczora juž baumajster z tyj firmy budowlanej byu přijžeć śe možliwym lokalizacjům

Awatar użytkownika
ch-R

#289 Post autor: ch-R » 11 maja 2007, o 11:09

BWOrnlu pisze:w DZ tyž o tym piszům i chyba ńe taki plany bo napisali že wczora juž baumajster z tyj firmy budowlanej byu přijžeć śe možliwym lokalizacjům
Zgadzo sie i boja sie ze Bytom jesze szybcij zbuduje niz my :cry:
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

TomSky
Kontakt:

#290 Post autor: TomSky » 11 maja 2007, o 11:33

Jeśli Sosnowiec zostanie ukarany i zajmie miejsce gwarantujące awans to i tak zostanie w 2 lidze - w zwiazku z tym zamiast nich moze chyba awansowac drużyna z 5 miejsca.
Mało tego - wydaje się ze do 2 ligi zostanie zdegradowany Lubin - wtedy w jego miejsce również może awansowac kolejny 2 ligowiec - to juz daje nam 6 miejsce z 2 ligi do awansu - mozna wiec powiedziec ze już jesteśmy w 1 lidze...

Popieprzone to wszystko
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

scanerboy

#291 Post autor: scanerboy » 11 maja 2007, o 11:50

TomSky pisze:Jeśli Sosnowiec zostanie ukarany i zajmie miejsce gwarantujące awans to i tak zostanie w 2 lidze - w zwiazku z tym zamiast nich moze chyba awansowac drużyna z 5 miejsca.
Mało tego - wydaje się ze do 2 ligi zostanie zdegradowany Lubin - wtedy w jego miejsce również może awansowac kolejny 2 ligowiec - to juz daje nam 6 miejsce z 2 ligi do awansu - mozna wiec powiedziec ze już jesteśmy w 1 lidze...

Popieprzone to wszystko

Najgorzej, że takie decyzje zapadają na kilka kolejek przed końcem. Prawdopodobnie masz racje, bo chłopcy z miodowej pewnie chcą wciągnąć za uszy Polonię Warszawa do I ligi.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#292 Post autor: gerhat » 11 maja 2007, o 12:14

scanerboy pisze:
TomSky pisze:Jeśli Sosnowiec zostanie ukarany i zajmie miejsce gwarantujące awans to i tak zostanie w 2 lidze - w zwiazku z tym zamiast nich moze chyba awansowac drużyna z 5 miejsca.

Popieprzone to wszystko

Najgorzej, że takie decyzje zapadają na kilka kolejek przed końcem. Prawdopodobnie masz racje, bo chłopcy z miodowej pewnie chcą wciągnąć za uszy Polonię Warszawa do I ligi.
Ponoć Piast Gliwice tysz juz mrozi szampany, czy szampony, nie wiem dokładnie bo info z podsłuchu, a były zakłócenia 8)

BluR
Kontakt:

#293 Post autor: BluR » 11 maja 2007, o 12:52

w DZ tyž o tym piszům i chyba ńe taki plany bo napisali že wczora juž baumajster z tyj firmy budowlanej byu přijžeć śe možliwym lokalizacjům
Fajny język. To chyba z Czeskiego Cieszyna, albo serbski 8) 8) 8)

Z tego co słychać to cytowana Polonia Bytom miota się okropnie. Zaświeciła szansa gry w OE i panika. Nie wierzę, żeby ktokolwiek cokolwiek zbudował, bo tak szybko to nawety dziś przetargu nie idzie zrobić. Coś mi pachnie, że Stadion Śląski nie nadąży z rozgrywaniem meczy, bo tak po prawdzie z licencją będą mieli kłopoty wszyscy na Śląsku (niestety z Ruchem włącznie - podgrzewana murawa itp. itd.).

Awatar użytkownika
art82
Kontakt:

#294 Post autor: art82 » 11 maja 2007, o 13:20

BluR pisze:
Nie wierzę, żeby ktokolwiek cokolwiek zbudował, bo tak szybko to nawety dziś przetargu nie idzie zrobić. Coś mi pachnie, że Stadion Śląski nie nadąży z rozgrywaniem meczy, bo tak po prawdzie z licencją będą mieli kłopoty wszyscy na Śląsku (niestety z Ruchem włącznie - podgrzewana murawa itp. itd.).
No własnie :) bedzie Stadion Śląski dla wszystkich, od 8 już będą rozgrywane na nim mecze
i pokolei każda Śląska drużyna będzie na nim rozgrywała swój mecz, a widownia będzie na 50 tys.
:wink:
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#295 Post autor: MkF » 11 maja 2007, o 13:54

tak juz na przyszlosc - chcialobych zeby w Orange w spikerce byl Bogdan Kalus 8) ponoc nie ma ludzi niezastapionych mysle ze w jego przypadku nie da sie tego stwierdzic :wink: Bogdan wracej na Orange do nos !! :D

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#296 Post autor: Simone » 11 maja 2007, o 14:32

Dzisiaj w Sporcie pisze o tym ze Ruch niby znalazl sponsora na murawe ale miasto nie chce sie dolozyc ...

Jezeli to prawda to niech mnie nawet nie wkurwiaja inne miast buduja same a tym ciagle zle

domin11hks
Kontakt:

#297 Post autor: domin11hks » 11 maja 2007, o 14:47

art82 pisze:
BluR pisze:
Nie wierzę, żeby ktokolwiek cokolwiek zbudował, bo tak szybko to nawety dziś przetargu nie idzie zrobić. Coś mi pachnie, że Stadion Śląski nie nadąży z rozgrywaniem meczy, bo tak po prawdzie z licencją będą mieli kłopoty wszyscy na Śląsku (niestety z Ruchem włącznie - podgrzewana murawa itp. itd.).
No własnie :) bedzie Stadion Śląski dla wszystkich, od 8 już będą rozgrywane na nim mecze
i pokolei każda Śląska drużyna będzie na nim rozgrywała swój mecz, a widownia będzie na 50 tys.
:wink:
ehh tez jestem ciekawe jak to bedzie .. :wink:
ps art82 zabija cie przez tego twojego robaka prawie monitor sie rozdupiłem bo mysałem ze to
prrawdziwe cholerstow :oops:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#298 Post autor: gerhat » 11 maja 2007, o 14:51

domin11hks pisze:ps art82 zabija cie przez tego twojego robaka prawie monitor sie rozdupiłem bo mysałem ze to
no własnie jo już chcioł go zjeść :P

BWOrnlu
Kontakt:

#299 Post autor: BWOrnlu » 11 maja 2007, o 15:16

BluR pisze:To chyba z Czeskiego Cieszyna, albo serbski
a mono nawet ze Ślůnska

http://slunskoeka.pyrsk.com/downloads/qwertyXP.rar

Awatar użytkownika
art82
Kontakt:

#300 Post autor: art82 » 11 maja 2007, o 15:51

gerhat pisze:
domin11hks pisze:ps art82 zabija cie przez tego twojego robaka prawie monitor sie rozdupiłem bo mysałem ze to
no własnie jo już chcioł go zjeść :P
hahaha Nie wiedziałem że ktoś z naszego forum jada robaczki ;]
Przykro mi, ale dopóki nie wejdziemy oficialnie do Orange, to
ten robaczek tak jeszcze będzie musiał krążyc :D :wink:
Za niedogodności - przepraszam wszystkich forumowiczów
Wszystko w rękach (a raczej nogach) piłkarzy :roll:
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.

Zablokowany