Sezon 2006/2007
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- ch-R
Zgadzo sie i boja sie ze Bytom jesze szybcij zbuduje niz myBWOrnlu pisze:w DZ tyž o tym piszům i chyba ńe taki plany bo napisali že wczora juž baumajster z tyj firmy budowlanej byu přijžeć śe možliwym lokalizacjům

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
Jeśli Sosnowiec zostanie ukarany i zajmie miejsce gwarantujące awans to i tak zostanie w 2 lidze - w zwiazku z tym zamiast nich moze chyba awansowac drużyna z 5 miejsca.
Mało tego - wydaje się ze do 2 ligi zostanie zdegradowany Lubin - wtedy w jego miejsce również może awansowac kolejny 2 ligowiec - to juz daje nam 6 miejsce z 2 ligi do awansu - mozna wiec powiedziec ze już jesteśmy w 1 lidze...
Popieprzone to wszystko
Mało tego - wydaje się ze do 2 ligi zostanie zdegradowany Lubin - wtedy w jego miejsce również może awansowac kolejny 2 ligowiec - to juz daje nam 6 miejsce z 2 ligi do awansu - mozna wiec powiedziec ze już jesteśmy w 1 lidze...
Popieprzone to wszystko
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
TomSky pisze:Jeśli Sosnowiec zostanie ukarany i zajmie miejsce gwarantujące awans to i tak zostanie w 2 lidze - w zwiazku z tym zamiast nich moze chyba awansowac drużyna z 5 miejsca.
Popieprzone to wszystko
Najgorzej, że takie decyzje zapadają na kilka kolejek przed końcem. Prawdopodobnie masz racje, bo chłopcy z miodowej pewnie chcą wciągnąć za uszy Polonię Warszawa do I ligi.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ponoć Piast Gliwice tysz juz mrozi szampany, czy szampony, nie wiem dokładnie bo info z podsłuchu, a były zakłócenia 8)scanerboy pisze:TomSky pisze:Jeśli Sosnowiec zostanie ukarany i zajmie miejsce gwarantujące awans to i tak zostanie w 2 lidze - w zwiazku z tym zamiast nich moze chyba awansowac drużyna z 5 miejsca.
Popieprzone to wszystko
Najgorzej, że takie decyzje zapadają na kilka kolejek przed końcem. Prawdopodobnie masz racje, bo chłopcy z miodowej pewnie chcą wciągnąć za uszy Polonię Warszawa do I ligi.
-
- Kontakt:
Fajny język. To chyba z Czeskiego Cieszyna, albo serbski 8) 8) 8)w DZ tyž o tym piszům i chyba ńe taki plany bo napisali že wczora juž baumajster z tyj firmy budowlanej byu přijžeć śe možliwym lokalizacjům
Z tego co słychać to cytowana Polonia Bytom miota się okropnie. Zaświeciła szansa gry w OE i panika. Nie wierzę, żeby ktokolwiek cokolwiek zbudował, bo tak szybko to nawety dziś przetargu nie idzie zrobić. Coś mi pachnie, że Stadion Śląski nie nadąży z rozgrywaniem meczy, bo tak po prawdzie z licencją będą mieli kłopoty wszyscy na Śląsku (niestety z Ruchem włącznie - podgrzewana murawa itp. itd.).
- art82
- Kontakt:
No własnieBluR pisze:
Nie wierzę, żeby ktokolwiek cokolwiek zbudował, bo tak szybko to nawety dziś przetargu nie idzie zrobić. Coś mi pachnie, że Stadion Śląski nie nadąży z rozgrywaniem meczy, bo tak po prawdzie z licencją będą mieli kłopoty wszyscy na Śląsku (niestety z Ruchem włącznie - podgrzewana murawa itp. itd.).

i pokolei każda Śląska drużyna będzie na nim rozgrywała swój mecz, a widownia będzie na 50 tys.

komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ehh tez jestem ciekawe jak to bedzie ..art82 pisze:No własnieBluR pisze:
Nie wierzę, żeby ktokolwiek cokolwiek zbudował, bo tak szybko to nawety dziś przetargu nie idzie zrobić. Coś mi pachnie, że Stadion Śląski nie nadąży z rozgrywaniem meczy, bo tak po prawdzie z licencją będą mieli kłopoty wszyscy na Śląsku (niestety z Ruchem włącznie - podgrzewana murawa itp. itd.).bedzie Stadion Śląski dla wszystkich, od 8 już będą rozgrywane na nim mecze
i pokolei każda Śląska drużyna będzie na nim rozgrywała swój mecz, a widownia będzie na 50 tys.

ps art82 zabija cie przez tego twojego robaka prawie monitor sie rozdupiłem bo mysałem ze to
prrawdziwe cholerstow :oops:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a mono nawet ze ŚlůnskaBluR pisze:To chyba z Czeskiego Cieszyna, albo serbski
http://slunskoeka.pyrsk.com/downloads/qwertyXP.rar
- art82
- Kontakt:
hahaha Nie wiedziałem że ktoś z naszego forum jada robaczki ;]gerhat pisze:no własnie jo już chcioł go zjeśćdomin11hks pisze:ps art82 zabija cie przez tego twojego robaka prawie monitor sie rozdupiłem bo mysałem ze to
prrawdziwe cholerstow :oops:
Przykro mi, ale dopóki nie wejdziemy oficialnie do Orange, to
ten robaczek tak jeszcze będzie musiał krążyc

Za niedogodności - przepraszam wszystkich forumowiczów
Wszystko w rękach (a raczej nogach) piłkarzy :roll:
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.