a wiec tak!!sam tonapisales!nie chodzilo mi o nikogo innego tylkowlasnie o tych ludzi o ktrych sam napisales i sam ich nazwales ciu...!Kolejna sprawa. Rzeczywiscie jest trocha tych "nietrybow" kerzy niy chca w oprawie pomoc, ale jada po ultRasach z gory na dol jakcy to oni darymni i co to nie bylo za ich czasow. I ta garstka to rzeczywiscie ciu....
jesli urazilem kogos innego to sorki,ale naprawde mnie wkurza cos takiego!!
tu po piascie wszysyc zewszad pisza ze byla super oprawa na stolkach itd,tak jak jeszze nigdy nie bylo!teraz kiedy chemy zrobic oprawe na krzeselkach zaczynacie z dupy stzrelac!!!to wy sie zastanowcie leppiej czego chcecie!!
a jzu naprawde sami soboie nazwicie to ze czesc z was bierze sobie do domu erki,czy jak to np wczoraj bylo przestawia literki w napisie!mysmuy literki dobzre ulozyli,bo byly ulozone wczesneij!!dopiero pozniej jakims dziwnym trafem sie poprzestawialy!!panie pko czy inni,jak nazwiecie te 2 fakty?a jest jeszcze wiele temu podobnych!!
marcyk:tak iestety bedzie !ch. jzu ebdzie z oprawy na stolkach!!juz nie bydzie takich szpili jak byl z piastem!!!i to nie z naszej winy!ino wtedy krna niech nikt nie probuje sie ciepiac z siedzacych na stolkach ze tam np nic nie ma abo jaki to tyn mlyn jest darymny,abo cos o klubie kibica!!!
poza tym jak zech jzu napisol wczesneij zoboczymy jak fajnie bydziecie sie bawic 27 wrzesnia na tlokach!!!
a od tych coch nieportzrebnie uraziol to jeszcze roz sorki!!a tym co napsiol lukas i o kierych mi dokladnie chodzilo to powiem jeszcze roz :ci*** z wos! :x :x :x :x :x :x