RUCH-Aluminium

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#61 Post autor: radzion » 15 wrz 2003, o 08:54

Kolejna sprawa. Rzeczywiscie jest trocha tych "nietrybow" kerzy niy chca w oprawie pomoc, ale jada po ultRasach z gory na dol jakcy to oni darymni i co to nie bylo za ich czasow. I ta garstka to rzeczywiscie ciu....
a wiec tak!!sam tonapisales!nie chodzilo mi o nikogo innego tylkowlasnie o tych ludzi o ktrych sam napisales i sam ich nazwales ciu...!
jesli urazilem kogos innego to sorki,ale naprawde mnie wkurza cos takiego!!
tu po piascie wszysyc zewszad pisza ze byla super oprawa na stolkach itd,tak jak jeszze nigdy nie bylo!teraz kiedy chemy zrobic oprawe na krzeselkach zaczynacie z dupy stzrelac!!!to wy sie zastanowcie leppiej czego chcecie!!
a jzu naprawde sami soboie nazwicie to ze czesc z was bierze sobie do domu erki,czy jak to np wczoraj bylo przestawia literki w napisie!mysmuy literki dobzre ulozyli,bo byly ulozone wczesneij!!dopiero pozniej jakims dziwnym trafem sie poprzestawialy!!panie pko czy inni,jak nazwiecie te 2 fakty?a jest jeszcze wiele temu podobnych!!
marcyk:tak iestety bedzie !ch. jzu ebdzie z oprawy na stolkach!!juz nie bydzie takich szpili jak byl z piastem!!!i to nie z naszej winy!ino wtedy krna niech nikt nie probuje sie ciepiac z siedzacych na stolkach ze tam np nic nie ma abo jaki to tyn mlyn jest darymny,abo cos o klubie kibica!!!
poza tym jak zech jzu napisol wczesneij zoboczymy jak fajnie bydziecie sie bawic 27 wrzesnia na tlokach!!!
a od tych coch nieportzrebnie uraziol to jeszcze roz sorki!!a tym co napsiol lukas i o kierych mi dokladnie chodzilo to powiem jeszcze roz :ci*** z wos! :x :x :x :x :x :x

Piter

#62 Post autor: Piter » 15 wrz 2003, o 09:00

Simone może Cię to zdziwi, ale również życze sobie tego samego, czyli waszego awansu i naszego u3mania

Trochę złośliwości się przyda :?

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#63 Post autor: jalboss » 15 wrz 2003, o 09:27

Jak dobrze ze mom dostep do netu ino w tydniu to zech trocha ochłonał przez te dwa dni.
Rozumia że można miec słabszy dzień ale to co zrobił Matuszek to jest ku*** mistrzostwo świata w pajacowaniu. Ci co piszą że nieraz nom dupa uratowoł mają racja i właśnie dlatego cos takiego nie powinno mu sie przydarzyć. Na drugi roz zamiast drzeć morda przez cały szpil niech siedzi w torze to nie bydymy tracic ciulatych torów.
Co do oprawy i ryczącego :D Radziona to chca mu powiedzieć, że oprawa byłaby jeszcze lepsza gdyby znalazł sie ktos kto by tym wszystkim pokierował np przez tubę,taki ktos kto by rzucał przyspiewki i cały czos nawoływoł do dopingu. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale kiedys chyba ktos miał nawet bębenek??
Moim zdaniem oprawa to jedno a doping to drugie. Doping ma dac piłkarzom sygnał że jestesmy z nimi i oni to mają usłyszeć a nie zobaczyć. Oni raczej nie mają czasu rozglądac się po trybunach :D :D :D i podziwiac oprawy.
Tradycja było że młyn jest na 7 więc po co to zmieniać?
Mój znajomy z Hambura chodzi na mecze HSV po to tylko zeby się bawic i dopingowac, to czego nie zobaczy na meczu to obejrzy w telewizji, a u nas to potem to ch.. zobaczysz.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

STING_RULEZ

#64 Post autor: STING_RULEZ » 15 wrz 2003, o 10:24

DjMaciar pisze:JAKS GIEKSIARZ PISZE TU COS O ZDRADZIE NARODU ISTNY GOROL
jakiego narodu jak cos to slaska
a po drugie to jo pi***ola taki narod zebych nie mogl utrzymac rodziny nawet z uczciwej pracy a co dopiero jak bych nie pracowol w kraju

do mnie Polska to grole i zlodzieje a niemcy to jolopy i zboczence
SLASK to ojczyzna
Gorol to jest ten z Hamburga, bo jak sam widzisz zdradził Górny Śląsk, dla państwa jołopów i zboczeńców jak sam piszesz.

Harpo

#65 Post autor: Harpo » 15 wrz 2003, o 10:26

Tak se czytam Wasze posty i znowu to samo: nie wazny mecz, ocena zawodnikow itd tylko OPRAWA :? Co jest, na mecz przychodze po to zeby robic oprawe i takie tam? Z calym szacunkrm dla ekipy przygotowujacej atrakcje (vide Radzion) ale to Wasza praca, Wy chcecie to robic, wiec odczepcie sie od zgradow, dziadkow itp., ktorych po prostu nie bawi to co robicie... Jakos trudno mi wyobrazic sobie 70-cio letniego goscia z choragiewko czy plakatem w gorze :D Sa ludzie co przychodza na mecz i nie interesuje ich liczba widzow, doping, oprawy itp. A to, ze niektorym nie chce sie spiewac to niestety takze zasluga naszych grajkow :( . Zauwaz, ze jak nasi graja dobrze, z polotem, sunie atak za atakiem, to ZAWSZE jest glosno na trybunach.
Uwazam, ze bledem bylo przenosic mlyn na krzeselka - siedzenie rozleniwia :) . Z reszta, fajnie to wytlumaczyl pko - nic dodac nic ujac.

A co do meczu: WSTYD, WSTYD, WSTYD !!! Zeby nie wygrac z takim Al !!! :evil: ZNOWU ZACZYNAMY LICZYC STRACONE PUNKTY: 2 z Al, 2 na Pogoni, 1 na Crakovii.....po 7 kolejkach to juz 5 !!! Co bedzie pod koniec rundy jesiennej ?! Az strach pomyslec...Nie wiem, moze chodzi o kase i to jest taki maly bunt :?: Chopy graja 80 min a potem co...olewaja, brakuje im kondycji, psycha im siada ??? I tu akurat zaden doping ani oprawa nie pomoze.... :cry:
NIEBIESCY !! Najwyzsza pora sie obudzic!!!!!! Bo nawet na baraze sie nie zalapiemy....

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#66 Post autor: hanys1920 » 15 wrz 2003, o 11:15

witam ponownie.zeby nie bylo watpliwosci w jednym zgadzam sie z Radzionem ze jezeli ktos narzeka ze nie ma oprawy lub jest slaba itp.a sam sie do tego przyczynia to rzeczywiscie ma nie pokolei w glowie(delikatnie to ująłem :D ) to samo sie tyczy zlodzieji tu nie ma zadnego tlumaczenia i w tej kwestii sie zgadzam z innymi.Ale nie mozna tez myslec w ten sposob ze tylko hools i ultras sa wierni a ze pikniki to tylko na ciekawe mecze chodza bo chyba swoja obecnoscia na meczu z aluminium temu zaprzeczyli bo chyba nikt nie powie ze ten mecz nalezal do ciekawych.ci co maja byc na nastepnym meczu to beda niezaleznie od tego czy denerwowala ich przeszkadzajaca im oprawa ostatnio czy tez slaby rywal wzglednie postawa naszych kopaczy.mi po prostu nie spodobalo sie styl pisania Radziona ktory wczesniej wielokrotnie lagodzil obrazliwe utarczki na forum a tu sie zachowal w stylu przyganial kociol garnkowi czy jakos tak(skad ja znam takie sformulowania :D )wiadomo kazdy ma swoje racje ja nie mowie ze Radzion ich nie ma tez ma gdyz potrzymanie pare sekund literki przeciez nie zaszkodzi za bardzo ale ja to rozumie w tym sensie ze oni mogliby pomoc choc nie musza gdyz siedza w takim miejscu po to by spokojnie zobaczyc spotkanie.jesli nie chca pomoc to ale niech potem nie narzekaja na brak opraw.ja ich rozumiem po troszku i sam tez nie bede narzekac ze brak opraw itp.gdyz byloby to bardzo glupie z mej strony.a mlyn zdecydownie na 7 co do tego nie moze byc gadki. aha i jeszcze dobra rada nie pijcie za duzo piwek bo na drugi dzien bedziecie pisac takie wywody jak ja :D a czytanie tego pewnie do przyjemnych rzeczy nie nalezy.pozdRawiam Radziona i innych
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

Ganol
Kontakt:

#67 Post autor: Ganol » 15 wrz 2003, o 12:01

Radzon nie wiem jak inni ale ja na tłokach zjawiem sie na 100% i skuli moze byc 1000 ludzi ale takich co zjawia sie na Cichą aby dopingowac swój ulubiny klub w trudnych i siezkich czasach
Zawsze wieRni ŚWIĘTOCHŁOWICE

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#68 Post autor: radzion » 15 wrz 2003, o 12:35

ganol to ze na tlokach nie bedzie oprawy ,bedzie kiepski doping itp to nie kewstia tego ze ktos sie obraza!poprostu akurat w ten dzien wypada bardzo wazna dla wieksozsci chlopakow z kk uroczystosc!!i pewnie beda chceili sie tam wstawic!!!!
a co do meczu !nie ma co jzu do tego wracac!rzeczywiscie nie ma sensu jzu tak wiecej robic!tylkoszkoda tej wiekszosci ludzi ktora siedziala na stolkach i kotra chce zeby i tam trybuny sie bawily!!bo mowie z ewieleosob bylo wcxzoraj ktore mi mowily zebym nie sluchal tych dziadow!i szkoda mi tych ludzi ktorzy mimo iz przszli na mecz to chcieli sie rowiez dobrze pobawic razem z kk tak jak to bylo na piascie, przez kilku dziadow stracili ta szanse!!
no trudno!zobaczy,my sie w piatek!ciekawe ile osob pojedzie!!jak znam zycie to pewnie beda tlumaczenia ze szkola,praca td!nbo ale do zobaczenia!!
pamietac w piatek o 11 na dworcu!!!!

Harpo

#69 Post autor: Harpo » 15 wrz 2003, o 14:44

Radzion, mam pytanie: jestes taki nerwowy, ze po kazdym zdaniu stawiasz wykrzyknik ? Wiesz, dziwnie sie to czyta, mam wrazenie, jakbys pisal swoje posty baaaaardzo zdenerwowany...i to nie tylko dzisiaj. :?

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#70 Post autor: radzion » 15 wrz 2003, o 15:30

nie no zaroz mnie rozwali :shock: :shock:
to teroz juz nawet wykrzyknika nie moga postawic!!? :? :?
aha to ciekawe!!a jak nawet zech ejst nerwowy to co? :?

aha wykrzyknik stawia sie dla podkreslenia swojej opinii!!

i specjalnie dla ciebie:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps:
nie mocie sie juz czego czepiac?

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#71 Post autor: L_M » 15 wrz 2003, o 17:15

A mi tam sie podobaja te radzionowe wykrzykniki ;) fajnie sie to czyto ;) jak jakiegos narwanca - taki mo chopak styl i bez przesady zeby sie wadzic o takie ciulstwa.

Po co na sile szukac dziury w calymi zaogniac sytuacje jak my tu same niebieskie karlusy. Na tloki idemy wszyscy kerzy moga i tela! Nie stracemy punktow i bedemy mieli dobre nastroje po meczu z LKS.

pozdRo

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#72 Post autor: Patton » 15 wrz 2003, o 17:49

Panowie! Nie wiem, czy to widzicie - forum zjezdza rownia pochylna w dol... :x Niestety... Dj maciar nie obrazaj Niemcow ok? Bo sam tam siedzisz i to panstwo Cie utrzymuje... Obrazasz nieswiadomie ( albo swiadomie ) tez wiele osob, w tym mnie. A na to nie pozwole! Bo jelopem nie jestem zboczencem takze - wiec licz sie ze slowami! Co do Slaska - zobacz list ktory pisalismy do GW - czy tam wyzywamy kogokolwiek od zlodziei, jelopow, goroli? Nie, bo troche kultury nikomu nie zaszkodzi... radzion, masz sporo racji, oboje wiemy jak jest, ale nie zmienimy mentalnosci tych ludzi, a wyzywanie ich calkowicie moze pograzyc nasze starania. Nalezy przemyslec wszsytko i inaczej to zrobic... Chociaz na np. Lechu potrafia sie cale trybuny bawic :( No coz co klub to kibice... :roll: Wydaje mi sie, ze ja majac np 60 lat ( obym dozyl :) ) tez bym nie cieszyl sie, jak ktos by mi wyjebal transparent przed oczy, jak jest np. podbramkowa akcja - ale to jest wogole inne gadanie. Nasz stadion jest poprostu nieprzystosowany do porzadnej oprawy. Gdyby np byly 2 sektory dla osob starszych, piknikow, to nie byloby problemu, bo pozostale 9 mogloby robic oprawe, no ale u nas to odlegla przyszlosc :cry: To tyle mojego zdania. Pozdrawiam

....:::: Nucleo Ultra '03 ::::....
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Bolek
Kontakt:

#73 Post autor: Bolek » 15 wrz 2003, o 20:10

Patton pisze: Wydaje mi sie, ze ja majac np 60 lat ( obym dozyl :) )
uwierz mi nie dozyjesz :lol: :lol:
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#74 Post autor: radzion » 15 wrz 2003, o 20:28

fajnie zes go pocieszol :lol: :lol:

Obrazek

przyjrzyjcie sie tej starszej pani!!nawet we wroclawiu byla na meczu!!!
aha zeby nie bylo zadnych niedowmowien!to do nikogo nie jest aluzja :lol: :lol: :lol:

a starszej apni mimo iz jest ze sosnowca naleza sie slowa uznania!!ciekawe czy jej przeszkadzaja oprayw na meczach :? :wink:

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#75 Post autor: KOSTA » 15 wrz 2003, o 20:45

Naszego Dziadka tyz muszymy na wyjazd wziasc :)
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

ODPOWIEDZ