RUCH-Aluminium

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Dzyn

#16 Post autor: Dzyn » 13 wrz 2003, o 18:04

ku*** jak mozna takie cos puscic, co on jest na***any czy co, poznij ryczy przez caly szpil a takie bramki puszczo, szmaciorz je***y :x
moje zdanie jest takie ze to nienajlepszy pomysl z zamykaniem mlynu, bo tak to ku*** siedza stare pryki, i jeszcze mo wonty, ze zaglosno, nic nie bydzie podnosil, ze mu zaslanio, tak chocby ta minuta go zbawila, i tak ku*** momentami nie bylo co ogladac, a gra przypominala ta z rundy wiosenej jak my slatywali, ciekawe co by bylo gdyby aluminium sie nie bronilo calo 2 polowa, to moze by jeszcze wygrali , gorole je***e :cry:

jedynie mozna pochwolic szyndrowskiego, a suker to neihc lepij zmieni nazwisko bo ku*** jak to widzi tyn chorwacki reprezentatnt to sie za gowa chyto :x

a i przez tych ciuli przegrolech dzis 25 zl w zakladach :shock:

Tomasz_W

#17 Post autor: Tomasz_W » 13 wrz 2003, o 18:08

ku*** !!!!
Znow w koncowce strata 2 pkt do ch*** !!!
Obrona i Matuszek do wyjebania, 2 bramki przez nich. Wogole szpil ch***wy, sytuacji bylo nawet duzo, ale to sie nie liczy. Najlepiej zagral Bajera, Srutwa tez nawet spoko, Bartos jak na debiut po dluzszej przerwie tez ok. ku***, teraz trzeba pkt odrobic w lodzi a pozniej z Tlokami.... A stawialem 4:1 :))), hehe, a Lukasz M. stawial 5:0..... Znow zj***na sobota... Fotki wrzuce rano chyba...

Awatar użytkownika
bluemario
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#18 Post autor: bluemario » 13 wrz 2003, o 18:10

Zamiast zgarnac 3 punkty to tylko remisujemy forma druzyny spada a nie rosnie Wdrugiej polowie jeden strzal gosci i brama i jak sie tu nie wku...
A klub bedzie musial zwiekszyc liczebnosc krzeselek taki byl ful ludzi 8)

Piter

#19 Post autor: Piter » 13 wrz 2003, o 18:11

Gratuluje remisu :lol:

Acid
Kontakt:

#20 Post autor: Acid » 13 wrz 2003, o 18:34

Matuszek fakt zajeboł dzisej oba tory, ale Dzyn nie musisz zaro go od "szmaciorzy je***ych" wyzywać bo nie roz nom dupa uratowoł :twisted: Jo niewiem ale po mojemy to Śutwa sie juz wypolił, jak widza jak on do tych bali wyskakuje to mie ch** szczelo. Aluminium skuteczność 100%, dwie akcje dwa tory, a ch** ta pierwszo to nawet nie można akcją nazwać. My zamiast korzystać z korzystnych wyników na innych stadionach i cisnąc na lidera ku*** remisujemy. Echh..
........:::::::: 19 R 20 ::::::::.........

gregor
Kontakt:

#21 Post autor: gregor » 13 wrz 2003, o 18:49

:( :evil: Niestety nie przypisujmy sobie punktów przed meczem. Zawodnicy chyba też sobie myśleli, że mają trzy punkty a tu lipa. GRAMY DALEJ :cry:

Dzyn

#22 Post autor: Dzyn » 13 wrz 2003, o 19:53

Matuszek fakt zajeboł dzisej oba tory, ale Dzyn nie musisz zaro go od "szmaciorzy je***ych" wyzywać bo nie roz nom dupa uratowoł
no fakt kilka razy nom zic uratowol, ale jak widziolech ta brama to mnie az scislo :) szmaciorz :D

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#23 Post autor: L_M » 13 wrz 2003, o 20:03

Tak jak wspomnial Tomek, dawalem 5:0 :)

ale odnosnie meczu:
po pierwsze tak jak kazdy jestem wkurwiony i zawiedziony wynikiem

ale ja jestem zdania, ze naszym zawodnikom po prostu dzis nie sszlo, ale mieli checi i walczyli, a to sie liczy najbardziej. mozna to porownac do oprawy. Radziony i inne ultRasy walczyly, a tysh kiepsko to wyszlo ;). Ale slowa szacunku i podziekowania na poczatek naleza sie wszystkim.

Konkretnie co do gry: latwo mowic ze powinni grac ladnie dla oka. Ale to jest mecz z druzyna, ktora w 10 muruje dostep do swojej bramki, i trudno tu rozegrac jakies piekne akcje. a czyz akcja na 1:1 nie byla piekna? zgadzam sie ze poziom sportowy meczu byl niski. ze sukerowi i kundrze mecz nie wyszedl wybitnie, ze pretensje mozna miec do matuszka i calej obrony. ale ci ludzie wlozyli dzis wszystkie sily w ten mecz. 15 roznych np. tez nie wzielo sie z niczego. inna sprawa to ich wykonianie...

zwracam uwage, ze gdybysmy byli rzeczywiscie dobrze poukladanym klubem z szersza lawka, to polowa z pilkarzy nie zagralaby dzisiaj. Wiekszosc z I jedennastki miala bowiem drobne kontuzje, le wyszla na boisko i grala mimo to. Bo jakie mamy rezerwy kazdy widzi...

reasumujac, mozecie teraz pytac czy bylismy na tym samym meczu, ja jednak na przekor chce podziekowac naszym pilkarzom za walke. To wszystko.

ps. wyzywanie Matuszka pozostawiam bez komentarza. Poziom duzo nizszy niz dzisiejszego meczu.

AndRe
Kontakt:

#24 Post autor: AndRe » 13 wrz 2003, o 20:24

Mecz slaby , ludzi malo , pora meczu chu**wa

Dzis sie okazalo ze mamy tylko jednego napastnika Bajere , Srutwa walczyl , biegal , staral sie ale nie oszukujmy sie -> z roku na roku raczej szybszy nie bedzie.

Suker to kompletne nieporozumienie.Narazie wyszedl mu jeden mecz ( z Legia) i na tym koniec.To chyba stanowczo za malo. 8)

Matuszek ->wina przy utracie obu bramek.
Obrona -> winna traty drugiego gola

Dobry mecz zagral Bartos jak na pierwszy mecz po powrocie.Staral sie Srutwa , Bajera i Lines.

Nic nie ma sie co zalamywac.Rywale (oprocz Jagi) tez pogubili punkty -> to tak na otarcie lez.
Teraz trzeba nadrobic stracone punkty w Lodzi. :?

Ps.Januszowi "DRAKULI" Bialkowi polecam psychotropy.Kto widzial jego zachowanie ten wie 8)
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

gregor
Kontakt:

#25 Post autor: gregor » 13 wrz 2003, o 20:29

Piter pisze:Gratuluje remisu :lol:

Ten sie śmieje kto sie śmieje ostatni ( przegrać wstęp do pucharu UEFA z kelnerami ) :D :D :D :D

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#26 Post autor: Scypion » 13 wrz 2003, o 20:53

zgadzam sie z Acidem...Matuszekzawalil ale kazdy moze miec slabszy dzien , druzyna powinna mu pomoc i z takim teoretycznie slabszym rywlem odrobic straty
tyle ile ten facet wklada zdrowia w Ruch ile punktow dla nas ocalil nie pozwala na wieszanie na nim szmat , jak juz pisalem wychodzi brak pomocnika z prawdziwego znaczenia tacy goscie jak Surma czy Wos nie spadna nam za darmo jak Kundra ktory strasznie dzis zawiodl... teraz LKS i koniecznie trzeba wygrac ....trzymam kciuki.
kurde mam pomysl dlaczego nie zatrudnimy jakiegos psychoanalityka jak zrobila kadra skovczkow moze te punkty utracone w koncowkach..to wina slabej psychiki ? cholera wie ale za to wszyscy wiemy ile moze nas to kosztowac w ostatecznym rozrachunku z rywalami

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#27 Post autor: wolfik » 13 wrz 2003, o 21:01

lukas ja stawialem chyba 6:0 :lol:

co do matuszka to pomijajac nasza apatyczna i malo pomyslowa gre to przez niego stracillismy punkty, jednak jest on bardzo dobrym bramkarzem nieraz dupe nam uratowal po prostu dzisiaj mu wybitnie nie szło

Jak zwyle dobry mecz Bajery podobal mi sie takze Bartos, choc w pierwszej polowie zdecydowanie za rzadko wykorzystywany :?

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#28 Post autor: Mikoruch » 13 wrz 2003, o 21:18

Chyba czas by Matuszek trochę odpoczął.

Myślę, że Nowak nie zawiedzie i będzie za niedługo naszym nr 1

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#29 Post autor: radzion » 13 wrz 2003, o 21:27

ja widizalem nowaka w meczu z rakowem i watpoie by byl az w takdobrej formie zeby zatapic marka!!

przypo,mjcie sobie poprzednie emcze,ile razy marek ratowal nam du9sko!!niemal w kazdym meczu,wiec nie przesadzajcie,nikt nie ejst nieomylny,kazdeemu mzoe przytrafic sie slabszy dzien

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#30 Post autor: Lutz » 13 wrz 2003, o 21:43

Niy byda sie na temat meszu wypowiadol bo zech niy bol a i wynik godo som za siebie.Mie nerwuje ino jedno a raczy wkurwio...Wiela razy nom Matuszek,Mario czy Biza mecze wygrywali ??? Kozdy mo kiedys slabszy dziyn,ale to niy powod co by badz co badz jednego z naszych nojlepszych graczy od szmaciorzy czy ciuli wyzywac. Jako taki Matuszek bydzie miol motywacja i pewnosc siebie jak takie cos przeczyto. Jo na jego miejsu bych miol strach do nastympnego meczu wylyz. Proponuja trocha umiaru.
Teroz trocha o kibicach a raczy o "kibicach" wtorych na szpilu niy bylo . Niech mi zodyn niy opowiado ze w Polsce je tak zle ze ludzie niy majom 10 zl na szpil , abo ze pora meczu je ciulato....ku*** abo zech je kibic i laza na szpile co by mojej druzynie pomoc abo sie colkiym pasna i zaczna kibicowac szachistom. Jo bol na urlopie w Polsce pora dni i zaroz zech na szpil leciol. Sorry jak zech kogo obrazil ale takie mom zdanie. Ech...czy to az tak downo i tak sie czasy zmienily jak na Cichy bylo 10,15 tys...jo to jeszcze pamiyntom.
Pozdro do z Vaterlandu do wszystkich prawdziwych kiboli :)

ODPOWIEDZ