Tak jak wspomnial Tomek, dawalem 5:0
ale odnosnie meczu:
po pierwsze tak jak kazdy jestem wkurwiony i zawiedziony wynikiem
ale ja jestem zdania, ze naszym zawodnikom po prostu dzis nie sszlo, ale mieli checi i walczyli, a to sie liczy najbardziej. mozna to porownac do oprawy. Radziony i inne ultRasy walczyly, a tysh kiepsko to wyszlo

. Ale slowa szacunku i podziekowania na poczatek naleza sie wszystkim.
Konkretnie co do gry: latwo mowic ze powinni grac ladnie dla oka. Ale to jest mecz z druzyna, ktora w 10 muruje dostep do swojej bramki, i trudno tu rozegrac jakies piekne akcje. a czyz akcja na 1:1 nie byla piekna? zgadzam sie ze poziom sportowy meczu byl niski. ze sukerowi i kundrze mecz nie wyszedl wybitnie, ze pretensje mozna miec do matuszka i calej obrony. ale ci ludzie wlozyli dzis wszystkie sily w ten mecz. 15 roznych np. tez nie wzielo sie z niczego. inna sprawa to ich wykonianie...
zwracam uwage, ze gdybysmy byli rzeczywiscie dobrze poukladanym klubem z szersza lawka, to polowa z pilkarzy nie zagralaby dzisiaj. Wiekszosc z I jedennastki miala bowiem drobne kontuzje, le wyszla na boisko i grala mimo to. Bo jakie mamy rezerwy kazdy widzi...
reasumujac, mozecie teraz pytac czy bylismy na tym samym meczu, ja jednak na przekor chce podziekowac naszym pilkarzom za walke. To wszystko.
ps. wyzywanie Matuszka pozostawiam bez komentarza. Poziom duzo nizszy niz dzisiejszego meczu.