Ruch Chorzów-ŁKS Łomża 04.05.2007 godz.19!!
-
- Kontakt:
jak dla mnie byl to najlepszy szpil na Cichej od poczatku rudny tylko k... mac niektorym sie juz w glowach przewraca bo tylko wygrali 1;0!!! a dziesiona to totalne dno!!!!!!!! i jeszcze ekipa z bluzami z dziesiony to juz wogole!!!!DNO!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie bylo 7 tysiakow nie przesadzajmy. Stadion pomiesci 8700 krzeselek. O przeplenieniu sektorow raczej mowic nie mozna, a puste 2,3,4, 9, w polowie 8. Mysle, ze bylo z 5-6 tysiecy, co na Łomze, rzeczywiscie nie jest zlym wynikiem. Obawiam sie, jednak, ze z Kmita bedzie slabiej, bo na a gre to jest ciezko patrzec. Z nielicznych plusow to, ze mlodzi potrafia przechylic szale meczu, Mioduszewski, Adamski - wreszcie cos ruszylo w stalych fragmentach, z 3 niezle centry Domzalskiego i to chyba tyle
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- m-p
- Kontakt:
-
-
- Kontakt:
Cieszą 2 rzeczy: 3 punkty i akcje podbramkowe. Ale zauważyć trzeba też ciągły postęp z każdym meczem od początku rundy. Dziś zrobiliśmy kolejny krok - mieliśmy dużo setek, wcześniej dochodziliśmy do pola karnego i ... traciliśmy bala. Teroz momy już okazje - mysla że nastempnym i ostatnim krokiem do dojścia do dawnej formy bydzie odzyskanie skuteczności.
PS. tyn mecz zapisze mi się w pamięci nie z powodu gry czy emocji, ale ... sraczki kiero mie chyciła pod koniec szpilu :?
. Na marginesie - przydałaby sie przynajmniej jedna porządna (choćby płatna) ubikacja jak przystało w profesjonalnym klubie, bo jakby Wojtek i Mr. Pyjter nie mieli chusteczek to bych k...a nieciekawie wyglądoł :roll: .
PS. tyn mecz zapisze mi się w pamięci nie z powodu gry czy emocji, ale ... sraczki kiero mie chyciła pod koniec szpilu :?

Panie, zmiłuj się nad nami...
-
- Kontakt:
Dobra, teraz już na chłodno...
Gra była jaka była, nie liczyłem, że nagle zaczną grać jak na jesień, a widać poprawę w porównaniu z meczem z Piastem.
No i ostatnia rzecz - skuteczność. Wypowiadać się nie będę, bo każdy wie jak jest. I trzeba to jak najszybciej poprawić, bo będzie biada...
Ale ogólnie git, proponuję mrozić szampany i w spokoju czekać na spotkanie z Podbeskidziem
Pozdrawiam!
Gra była jaka była, nie liczyłem, że nagle zaczną grać jak na jesień, a widać poprawę w porównaniu z meczem z Piastem.
"Liczą się 3 punkty". Tylko nasi momentami sprawiali wrażenie jakby grali ze sobą pierwszy raz...martwi mnie jakaś napięta atmosfera, pretensje...ale mam nadzieję, że to tylko przejściowe.Elmer pisze:Akurat mi się mecz dzisiaj podobał. 3 punkty, utrzymanie fotelu lidera, wiele akcji, a przypomne, że jeszcze nie dawno Ruch gral dobrze tylko do pola karnego (z Piastem nawet nie do pola karnego).
No i ostatnia rzecz - skuteczność. Wypowiadać się nie będę, bo każdy wie jak jest. I trzeba to jak najszybciej poprawić, bo będzie biada...
Ale ogólnie git, proponuję mrozić szampany i w spokoju czekać na spotkanie z Podbeskidziem

Pozdrawiam!
z sosnowcembyl o klse lepszy: brakowalo goli,ale tempo, akcje, celme strzaly i parady bramkarskie eleganckie.salas pisze:jak dla mnie byl to najlepszy szpil na Cichej od poczatku rudny
W kilku mediach podano 5000 ludzi.
Dodam jeszcze, ze to poziomu pilkarzy dostosowali sie sedziowie :? , ale swoja droga, ten ostatni wolny mogly byc nie 5 m dalej, tylko 6 - wtedy zamiast eki bylby gol

- Radvan
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Neo
- Kontakt:
Mecz był ciekawy. Było dużo sytuacji, ale sporo nieskuteczności. Momentami wyglądało to bardzo słabo, szczególnie w drugiej połowie. Najważniejsze są 3 punkty, bo lepiej je zdobyć grając mniej skutecznie i wygrywając 1:0 niż grać ładnie dla oka i przegrać u siebie. wk***ia mnie pi***olenie ludzi, którzy narzekają na każdą akcje i nie gadają nic tylko po bramce. Nie ma drużyny na świecie grającej świetnie co mecz. Najlepszym przykładem jest Manchester United, gdzie jeden piłkarz zarabia tygodniowo tyle ile cały Ruch przez 3 miesiące. Ci zawodnicy pojechali na Milan i nie pokazali nic, a dwa tygodnie wcześniej rozjechali Rome 7:1. Naszym celem jest awans i żeby się spełnił potrzebne są punkty, które systematycznie zdobywamy - od 5 meczów nie przegraliśmy. Teraz każdy by był zadowolony, jeśli by się Adamski nie pomylił o kilka centymetrów, a Ćwielong zagrał trochę egoistycznie i nie podawał do będącego i tak na spalonym Janoszki. Jeśli czegoś nie przegapiłem, nikt nie sprawdzał biletów przy wejściu na Dziesione i może dlatego młyn był taki mały. Pozytywnie zaskoczyli mnie goście, że przyjechali w 26 osób i czasem coś nawet krzyknęli. Szkoda tylko, że bez żadnej flagi.
PozdRo
PozdRo
-
- Kontakt:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt: