Ruch Chorzów-ŁKS Łomża 04.05.2007 godz.19!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
salas
Kontakt:

#136 Post autor: salas » 4 maja 2007, o 23:16

jak dla mnie byl to najlepszy szpil na Cichej od poczatku rudny tylko k... mac niektorym sie juz w glowach przewraca bo tylko wygrali 1;0!!! a dziesiona to totalne dno!!!!!!!! i jeszcze ekipa z bluzami z dziesiony to juz wogole!!!!DNO!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#137 Post autor: jajo » 4 maja 2007, o 23:16

nie bylo 7 tysiakow nie przesadzajmy. Stadion pomiesci 8700 krzeselek. O przeplenieniu sektorow raczej mowic nie mozna, a puste 2,3,4, 9, w polowie 8. Mysle, ze bylo z 5-6 tysiecy, co na Łomze, rzeczywiscie nie jest zlym wynikiem. Obawiam sie, jednak, ze z Kmita bedzie slabiej, bo na a gre to jest ciezko patrzec. Z nielicznych plusow to, ze mlodzi potrafia przechylic szale meczu, Mioduszewski, Adamski - wreszcie cos ruszylo w stalych fragmentach, z 3 niezle centry Domzalskiego i to chyba tyle
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

dookey

#138 Post autor: dookey » 4 maja 2007, o 23:25

właśnie wróciliśmy do Jaworzna :D Mecz spoko, wolne super wykonane, ale jedyne co mi nie pasowało w tym meczu to to, że w końcówce trzech na dwóch na pustą bramkę i tego nie strzelili :evil: Ale ogólnie mecz spoko. Skuteczności Panowie, skuteczności :!:

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#139 Post autor: m-p » 4 maja 2007, o 23:30

Lidera mamy ! Za ch... go nie oddamy !
Sytuacji mnostwo wykorzystana jedna 3 pkt nasze!
Z kim gramy nastepny mecz? :lol:

Buger

#140 Post autor: Buger » 4 maja 2007, o 23:34

19HKS20 pisze:Młyn dziś głośniejszy nowe przyśpiewka choć słabo wyszła ale ogólnie ok
ino niektore przyspiewy wyszly nieco lepij po odpowiednij motywacji i sprezeniu sie wszystkich, ogolnie to nie musza chyba przypominac o frekwencji na 8...

Lofs
Kontakt:

#141 Post autor: Lofs » 4 maja 2007, o 23:34

Cieszą 2 rzeczy: 3 punkty i akcje podbramkowe. Ale zauważyć trzeba też ciągły postęp z każdym meczem od początku rundy. Dziś zrobiliśmy kolejny krok - mieliśmy dużo setek, wcześniej dochodziliśmy do pola karnego i ... traciliśmy bala. Teroz momy już okazje - mysla że nastempnym i ostatnim krokiem do dojścia do dawnej formy bydzie odzyskanie skuteczności.

PS. tyn mecz zapisze mi się w pamięci nie z powodu gry czy emocji, ale ... sraczki kiero mie chyciła pod koniec szpilu :? :evil:. Na marginesie - przydałaby sie przynajmniej jedna porządna (choćby płatna) ubikacja jak przystało w profesjonalnym klubie, bo jakby Wojtek i Mr. Pyjter nie mieli chusteczek to bych k...a nieciekawie wyglądoł :roll: .
Panie, zmiłuj się nad nami...

Ryjek
Kontakt:

#142 Post autor: Ryjek » 4 maja 2007, o 23:38

je***e rolery powoduja sraczke

los_madeyos

#143 Post autor: los_madeyos » 4 maja 2007, o 23:42

Dobra, teraz już na chłodno...
Gra była jaka była, nie liczyłem, że nagle zaczną grać jak na jesień, a widać poprawę w porównaniu z meczem z Piastem.
Elmer pisze:Akurat mi się mecz dzisiaj podobał. 3 punkty, utrzymanie fotelu lidera, wiele akcji, a przypomne, że jeszcze nie dawno Ruch gral dobrze tylko do pola karnego (z Piastem nawet nie do pola karnego).
"Liczą się 3 punkty". Tylko nasi momentami sprawiali wrażenie jakby grali ze sobą pierwszy raz...martwi mnie jakaś napięta atmosfera, pretensje...ale mam nadzieję, że to tylko przejściowe.
No i ostatnia rzecz - skuteczność. Wypowiadać się nie będę, bo każdy wie jak jest. I trzeba to jak najszybciej poprawić, bo będzie biada...

Ale ogólnie git, proponuję mrozić szampany i w spokoju czekać na spotkanie z Podbeskidziem :D

Pozdrawiam!

Harpo

#144 Post autor: Harpo » 4 maja 2007, o 23:49

salas pisze:jak dla mnie byl to najlepszy szpil na Cichej od poczatku rudny
z sosnowcembyl o klse lepszy: brakowalo goli,ale tempo, akcje, celme strzaly i parady bramkarskie eleganckie.

W kilku mediach podano 5000 ludzi.

Dodam jeszcze, ze to poziomu pilkarzy dostosowali sie sedziowie :? , ale swoja droga, ten ostatni wolny mogly byc nie 5 m dalej, tylko 6 - wtedy zamiast eki bylby gol :)

Awatar użytkownika
Radvan
Kontakt:

#145 Post autor: Radvan » 5 maja 2007, o 00:00

Adamski te 2 słupki poprostu szok :D szkoda ze cos nie wpadlo z tego wolnego :D

I bylech bardzo szokniety kibicami przyjezdnymi przyjechali okolo 30 a bylo ich czasem cos tam slychac :]

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#146 Post autor: vinc84 » 5 maja 2007, o 00:05

do przodu!!
GŮRNY ŚLŮNSK

Raulito
Kontakt:

#147 Post autor: Raulito » 5 maja 2007, o 00:07

Radvan pisze:
Radvan pisze:I bylech bardzo szokniety kibicami przyjezdnymi przyjechali okolo 30 a bylo ich czasem cos tam slychac :]
Ja bylo : A viva a viva :D fajny doping mieli ;)
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#148 Post autor: Neo » 5 maja 2007, o 00:40

Mecz był ciekawy. Było dużo sytuacji, ale sporo nieskuteczności. Momentami wyglądało to bardzo słabo, szczególnie w drugiej połowie. Najważniejsze są 3 punkty, bo lepiej je zdobyć grając mniej skutecznie i wygrywając 1:0 niż grać ładnie dla oka i przegrać u siebie. wk***ia mnie pi***olenie ludzi, którzy narzekają na każdą akcje i nie gadają nic tylko po bramce. Nie ma drużyny na świecie grającej świetnie co mecz. Najlepszym przykładem jest Manchester United, gdzie jeden piłkarz zarabia tygodniowo tyle ile cały Ruch przez 3 miesiące. Ci zawodnicy pojechali na Milan i nie pokazali nic, a dwa tygodnie wcześniej rozjechali Rome 7:1. Naszym celem jest awans i żeby się spełnił potrzebne są punkty, które systematycznie zdobywamy - od 5 meczów nie przegraliśmy. Teraz każdy by był zadowolony, jeśli by się Adamski nie pomylił o kilka centymetrów, a Ćwielong zagrał trochę egoistycznie i nie podawał do będącego i tak na spalonym Janoszki. Jeśli czegoś nie przegapiłem, nikt nie sprawdzał biletów przy wejściu na Dziesione i może dlatego młyn był taki mały. Pozytywnie zaskoczyli mnie goście, że przyjechali w 26 osób i czasem coś nawet krzyknęli. Szkoda tylko, że bez żadnej flagi.

PozdRo

Elmer
Kontakt:

#149 Post autor: Elmer » 5 maja 2007, o 00:44

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

abnamro
Kontakt:

#150 Post autor: abnamro » 5 maja 2007, o 01:05

ja mam tylko jedno pytanie któe mnie ciekawi. co sie dzieje ze nyklem?? jakos niby kontuzja miol, ale dzis mimo to na rezerwie.
Zawsze i wszędzie RUCH

ODPOWIEDZ