22.04.07. 19:00 Ruch Chorzów-Piast Gliwice

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ch-R

#316 Post autor: ch-R » 24 kwie 2007, o 11:46

AdiC pisze:Przypomna ino że Wleciał był tyż trynerem na wiosna i jesień i jakoś problemy z autorytetem niy miały znaczenia. Niby go piłkarze przestali szanować po zimie? Bzdury. Póki co dla Klimek stawia na Wleciała i chyba jednak jest bliży szatni niż kibice. Po raz kolejny moga napisać - to nie Wleciał mo zdobywać bramki!!!
Popierom kolege!!! Tylko jo juz polekku traca spokoj ducha sportowej rywlizacji i wkrado sie do mojej glowy prymitywizm , mianowicie jak oni nie awansuja to jo byda pierszy w szatni i i beda miol pretensje tylko i wylacznie do naszych grajków :evil: !!
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#317 Post autor: L.G » 24 kwie 2007, o 11:46

scanerboy pisze: Po trzecie, nie chodzi o wychowanie lub nawet kulturę osobistą, tylko o ARGUMENTY - jak nazwiesz gościa ciulikiem, to masz jak w banku, że w następnym poście napisze Ci, że jestes pizdeczką itd. - po prostu super.
to może przejrzyj sie chronologicznie te posty w wolnej chwili
Po trzecie, moje zdanie na temat Franco jest takie, jakie zasłyszałem podczas pobytu w Barcelonie. Ciężko znaleść wśród Katalończyków jakiś wielkich jego zwolenników.
Katalonia akurat (niestety) była w tych czasach ostoją czerwonych i anarchistycznych zbirów przi kerych zbrodnie Franco, to była drobne mordobicie w tawernie. Zaś ocena Franco znana w Polsce bierze się niestety z czerwonej doktryny PRLu.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

scanerboy

#318 Post autor: scanerboy » 24 kwie 2007, o 11:55

łowca goroli pisze:
scanerboy pisze: Po trzecie, nie chodzi o wychowanie lub nawet kulturę osobistą, tylko o ARGUMENTY - jak nazwiesz gościa ciulikiem, to masz jak w banku, że w następnym poście napisze Ci, że jestes pizdeczką itd. - po prostu super.
to może przejrzyj sie chronologicznie te posty w wolnej chwili
Po trzecie, moje zdanie na temat Franco jest takie, jakie zasłyszałem podczas pobytu w Barcelonie. Ciężko znaleść wśród Katalończyków jakiś wielkich jego zwolenników.
Katalonia akurat (niestety) była w tych czasach ostoją czerwonych i anarchistycznych zbirów przi kerych zbrodnie Franco, to była drobne mordobicie w tawernie. Zaś ocena Franco znana w Polsce bierze się niestety z czerwonej doktryny PRLu.
Dajmy spokój Hiszpanii.

Co do autorytetu trenera, czy ktoś się orientuje, co właściwie porabia E. Lorens?
Jak piłkarze nie szanują Wleciała, to może woleli by Edka, chyci ich za mordy i bedzie nimi walcował murawę?

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#319 Post autor: Ozor » 24 kwie 2007, o 11:58

Wykłada na AWF.

J. Stroop

#320 Post autor: J. Stroop » 24 kwie 2007, o 12:05

Prawda I TYLKO PRAWDA: PIŁKARZE MAJĄ TRENERA ZA IDIOTĘ ALE NIE GRAJĄ PRZECIWKO NIEMU TYLKO ROBIĄ CO ON IM KAŻE A CO Z TEGO WYCHODZI KAŻDY WIDZI.

I NA TYM KONIEC.

KAŻDY UCZESTNIK TEGO FORUM JAK CHCE MOŻE SIĘ ZE MNĄ SPOTKAĆ I W CZTERY OCZY ZDRADZĘ ŹRÓDŁO INFORMACJI.

choRz
Kontakt:

#321 Post autor: choRz » 24 kwie 2007, o 12:06

J. Stroop pisze:Aha żeby była jasność ja pi***olę czy trenerem jest wleciałowski czy osowski, kowalski czy byłby nim nawet LEO.
Mam pewne na 100% informacje i piszę żeby wszyscy wiedzieli jak jest, a jak tempi ludzie nie mogą tego przyjąć do wiadomości to jest ich problem, nie mój. Ja byłem, jestem i będę na wszystkich meczach RUCHu nawet jak będzie grał w 5 lidze. Prawda jest taka że nawet jak Ruch awansuje to obiegowa opinia piłkarzy o tym trenerze nie zmiani się oni mają go za idiotę i ignoranta w temacie piłka nożna.

Wierny po kres życia.

Lenczyka tyz mieli za idiote... i tela w temacie!
Szefie my tu razem wypili 16 piw, dostanemy pół piwa gratis?

Lukas89
Kontakt:

#322 Post autor: Lukas89 » 24 kwie 2007, o 12:07

J. Stroop pisze:Czy może ktoś wykasować posty tych faszystów którzy chcą zamknąć usta ludziom piszącym prawdę???
Ty jesteś dziwny..lekko mówiąc...Gadasz ciągle o tym samym uwziąłeś sie na Wleciałowskiego,żadnych normalnych argumentów tylko Wleciał to Wleciał tamto...Masz jakiś kompleks ?...i nie nazywaj faszystami bo nawet nie wiesz jaki poziom mają Ci ludzie tutaj a jacy mieli faszyści więc porównania do faszystów zostaw dla siebie..

Wszystko co złe to Wleciał,porażki drużyny Wleciał spadek formu PIŁKARZY to Wleciał..Pożar na Madagaskarze to Wleciał..człowieku...albo zastanów sie nad tym co piszesz albo nie wiem idź do trenera i pogadaj z Nim o tym. :?

P.S. Bez Napinki... :wink:

aju
Kontakt:

#323 Post autor: aju » 24 kwie 2007, o 12:12

J. Stroop pisze:Prawda I TYLKO PRAWDA: PIŁKARZE MAJĄ TRENERA ZA IDIOTĘ ALE NIE GRAJĄ PRZECIWKO NIEMU TYLKO ROBIĄ CO ON IM KAŻE A CO Z TEGO WYCHODZI KAŻDY WIDZI.

I NA TYM KONIEC.

KAŻDY UCZESTNIK TEGO FORUM JAK CHCE MOŻE SIĘ ZE MNĄ SPOTKAĆ I W CZTERY OCZY ZDRADZĘ ŹRÓDŁO INFORMACJI.
jesli jest tak jak mówisz to swiadczy tylko o ich pseudo profesionalizmie
i ciekawe czy wszyscy gracze chcą tej ekstraklasy
w meczu z piastem nie bylo widac takiej checi.....
na płyta maja wyłazic na max skoncentrowani bo to dla nich wszyscy przychodzimy!!
MŁODZI TRENUJCIE!!!

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#324 Post autor: Bytom20 » 24 kwie 2007, o 12:41

J. Stroop pisze:Aha żeby była jasność ja pi***olę czy trenerem jest wleciałowski czy osowski, kowalski czy byłby nim nawet LEO.
Mam pewne na 100% informacje i piszę żeby wszyscy wiedzieli jak jest, a jak tempi ludzie nie mogą tego przyjąć do wiadomości to jest ich problem, nie mój. Ja byłem, jestem i będę na wszystkich meczach RUCHu nawet jak będzie grał w 5 lidze. Prawda jest taka że nawet jak Ruch awansuje to obiegowa opinia piłkarzy o tym trenerze nie zmiani się oni mają go za idiotę i ignoranta w temacie piłka nożna.

Wierny po kres życia.
Oni mają się zająć grą. Oni są od gry a nie od zwalniania trenera. Ja się moge domyslać tylko kto Ci takie informacje podał i kto się zawsze na wszystkich obraża na tym boisku.
W pracy też masz szefa i masz robić to co Ci karze bo dostajesz za to pieniądze a jak nie to won do rezerw tam jest inny terener niech tam grają. Ja bym wystawił 11 starych chłopaów i by zagrali tą daremną taktyką co nakreślił Wleciał i by wygrali z tym piastem 3 - 0. Jak połowa z nich ma znikome pojecie o grze piłke nożną to o czym My tu mówimy.
Oni nie wykonali swojej pracy tak jak należy. Bo jak wytłumaczyć brak umiejętnosci przyjećia piłki (Bonkowi 2 razy odskoczyła po przyjęciu na 2 metry), jak wytłumaczyć te straty piłki Ćwielonga po indywdualnych rajdach (kieyd mógł zagrac do conamniej dwóch zawodników), jak wytłumaczyc te zmarnowane sytuacje :?: Wszystko to wina Wleciała :?:

Awatar użytkownika
ch-R

#325 Post autor: ch-R » 24 kwie 2007, o 13:01

Wina murawy :lol: :lol: :lol:
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Tomasz
Kontakt:

odeszlismy od tematu...

#326 Post autor: Tomasz » 24 kwie 2007, o 13:11

Mi to sie z nie wydaje, ze w tych wszystkich pogadanakch o tym, czy wlecial jest winny czy nie, a czy franko byl faszysta a moze tancerka w klubie go-go to odeszlismy od zasadniczego problemu jakim jest gra Ruchu, nie tylko w meczu z piastem ale w calej rundzie. Chopcy sie rozsiedli po szpilu na srodku murawy i udawali ze sie martwia. Nie zagrali nic, nic z tego co jesienia. Stac ich tylko na 1 dobra runde??w to tez nie wierze! Cos ich zablokowalo, nie umieja strzelac goli? przeciez tego sie nie zapomina przez swieta bozego narodzenia!!!!!! ....... a konflikty z wlecialem to moga sobie w dupe wsadzic, siedza i pija w kawiarence klubowej, ja sam nie wiem jaka jest przyczyna tej niemocy ktora oni nam prezetuja, ale nic nie usprawiedliwia tej postawy, i wszyscy co byli na szpilu, slyszeli jaka byla reakcja kibicow na gre a raczyj na to co nam zaprezentowali, swoja droga nie wiem czemu wyszli w ustawieniu 4 5 1 z jednym defensywnym pomocnikiem i tylko Pepe byl na przodzie? jak taka taktyka chce sie wygrac mecz to jo jest alfred!!! Tak sie ustawia druzyna ktora prowadzi 1- 0 i nie chce gola stracic!!!! a liczy na kontre, cos w tym naszym Ruchu jest nie tak i tyle! jak sie w w piatek powotrzy w legnicy to co bylo w Janikowie w poprzedniej rundzie to chyba na mecz 4 maja przyjda z karabinem maszynowym!!! a niestety takiego scenariusza trzeba sie zaczac obawiac, bo my nie umiemy strzelac goli, a to jest podstawa nie tylko zeby wygrywac, ale czesto nawet zeby miec chociaz 1 punkt!!! ...... skonczy sie na tym ze bytom wyjdzie z pierwszego, gorole z drugiego a my zlecymy na 3 i bydymy grac baraze!!!!!.... jak dobrze pojdzie!!!

pozdro
Ruch Ruch HKS!

J. Stroop

#327 Post autor: J. Stroop » 24 kwie 2007, o 14:03

To wszystko to wina Śrutwy. Nara pajace.

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#328 Post autor: AdiC » 24 kwie 2007, o 15:36

A Lepper pado....Wleciałowski musi odejść :-)
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

los_madeyos

#329 Post autor: los_madeyos » 24 kwie 2007, o 16:25

Konkluzje (dla niektórych może to być trudne słowo) powyższych dyskusji:

1.Wleciałowski raus, nie masz autorytetu wśród zawodników
2. Wymienić murawę
3. Śrutwa wróć (najlepiej w pakiecie z Bizackim i Sibikiem)
4. Jak widać, niektórzy kibice są bliżej klubu/szatni niż Klimek :lol:

Na tym zakończmy ten temat, jeśli ktoś jeszcze chce swoje myśli przelać na ekran to przypominam o wiadomościach priv.

Pozdrawiam :wink:

P.S. Przepraszam administratorów za panoszenie się, ale naprawdę proponuję zamknąć :)

Niebieska
Kontakt:

#330 Post autor: Niebieska » 24 kwie 2007, o 16:36

Dla mnie ten mecz był wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju - dlaczego ...... po raz pierwszy byliśmy na nim całą rodziną. Szkoda, że nie zwycięski ale cóż nie można mieć wszystkiego. O samym meczu się nie wypowiadam bo niewiele widziałam, przy takim maluchu o oglądaniu nie ma mowy ;) Kinge interesowało wszystko, a na dzień dobry najbardziej sektor gości :lol:, powycierała rękawami wszystkie krzesełka, wędrowała na dole sektora, tańczyła razem z cherleaderkami w przerwie i na boisko też zdarzyło się jej zerknąć ;) Niestety pora rozgrywania meczy chyba nie pozwoli prędko znów jej zabrać, bo ostatnie 30 minut drugiej połowy to już była walka ze zmęczeniem o przetrzymanie do końca, mimo, że na mecz przyjechaliśmy prosto z Zakopanego i w aucie pospała prawie 1,5 godziny. Ponieważ zabrakło biletów po 15 i po 2 złote, poszłam z Kingą na bramkę zapytać czy możemy wejść wszyscy w trójkę na 1 na bilet za 25 zł, powołując się na pierwszy mecz małego kibica i udało się. Mąż poszedł kupić i w ten oto sposób Kinga debiut ligowy ma za sobą w wieku 11 m-cy i 6 dni- bałam się, że będzie jej za głośno ale nic z tych rzeczy - to faktycznie urodzony kibic, wystarczyło zobaczyć jak przy niektórych akcjach podrywała się z wózka :D

A jeśli chodzi o awans to ja jestem spokojna, co prawda inaczej sobie tą rundę wyobrażałam ale jest jak jest, nie zamierzam zwalniać trenera, wieszać psów na zawodnikach, tylko kibicować i trzymać kciuki. I jak co tydzień wierzę, że od następnego meczu się przebudzą (wyj. po KSZO wierzyłam, że to już nastąpiło).
Cóż przynajmniej emocje będą do samego końca.

PozdRawiam.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

Zablokowany