22.04.07. 19:00 Ruch Chorzów-Piast Gliwice

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#301 Post autor: L.G » 24 kwie 2007, o 08:19

scanerboy pisze:
J. Stroop pisze:Sytuacja jest następująca: ......

Skąd to wszystko wiesz?
gówno wiy !
Jako typowy pachołek przepisuje to samo prawie łod roku, zdolności do samodzielnego myślynio to coś niy posiado, w kołko powtarzano ta samo lajera służalczego czworonoga. Ślepe narzyndzie, zresztą tak samo jak tyn jego "idol" - strup
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

scanerboy

#302 Post autor: scanerboy » 24 kwie 2007, o 08:40

Skoro wszyscy się tu powtarzają, zrobię to i ja:
my kibice nie mamy innego wyjścia, jak chcemy awansu, trzeba chodzic na mecze i kibicować na całe gardło. Chcieliśmy awansu w wielim stylu, teraz chcemy już tylko ("tylko, czy AŻ) awansu.

To, że styl gry nie zachwyca, wyniki są ponizej oczekiwać nic nie zmienia

CIĄGLE JESTEŚMY LIDEREM I GRAMY O NAJWYŻSZĄ STAWKĘ

Trzeba razem z drużyną walczyć o każdy punkt. Nie ważne, na czym polegają problemy, musimy nauczyć się RAZEM je pokonywać i przełamywać.

POMYŚLCIE, JEŚLI POMIMO OBECNYCH KŁOPOTÓW UDA NAM SIĘ OSIĄGNĄĆ SUKCES, UDOWODNIMY, ŻE NAPRAWDĘ JESTEŚMY SILNI, nic nie jest w stanie złamać w chorzowskim kibicu ducha walki i woli zwyciestwa. Jeśli się postaramy, przyjdzie nam zasmakować wielkiej radości, która nazywa się AWANS!
Nie wiem, jak Wy wszyscy, ale ja, tak długo, jak Pan Klimek inwestuje własne pieniądze, trenerem jest Pan Wleciałowski, mamy ten skład, który mamy, ja zawsze będę chodził na mecze i starał się zrobić wszystko, żeby osiągnąć postawione cele. Mamy tych ludzi, im zaufaliśmy i musimy w nich wierzyć i wspierać w każdy możliwy sposób. Sukces jest wspólny, ale porażka też!!! Tak długo, jak bedzie trwała walka, do samego końca, ja zawsze będę w wśród tych, którzy krzyczą:
JESTEŚMY Z WAMI, NIEBIESCY JESTEŚMY Z WAMI

J. Stroop

#303 Post autor: J. Stroop » 24 kwie 2007, o 10:41

Łowco swojego gówna, cipo bez honoru, która nawet nie jest w stanie powiedzieć mi tego co pisze w twarz, po twoich wpisach widać że jesteś takim samym małym człowieczkiem i pierdolonym cykorem jak i święty trener.

Jebaj dalej te swoje gówno warte kawały i napinaj się przed klawiaturą, moja oferta spotkania ciągle aktualna pizdeczko.

J. Stroop

#304 Post autor: J. Stroop » 24 kwie 2007, o 10:54

Aha żeby była jasność ja pi***olę czy trenerem jest wleciałowski czy osowski, kowalski czy byłby nim nawet LEO.
Mam pewne na 100% informacje i piszę żeby wszyscy wiedzieli jak jest, a jak tempi ludzie nie mogą tego przyjąć do wiadomości to jest ich problem, nie mój. Ja byłem, jestem i będę na wszystkich meczach RUCHu nawet jak będzie grał w 5 lidze. Prawda jest taka że nawet jak Ruch awansuje to obiegowa opinia piłkarzy o tym trenerze nie zmiani się oni mają go za idiotę i ignoranta w temacie piłka nożna.

Wierny po kres życia.

scanerboy

#305 Post autor: scanerboy » 24 kwie 2007, o 10:57

simonsays pisze:J. Stroop - po co se tak wjezdzocie. Nie lepiej jak powiesz skad to wiesz, co piszesz i bydzie po sprawie ?
Bo kozdy sie sam moze napisac, ze pilkarz A nie lubi B, ale czy to jest prowda to juz nikt nie wie.
W Ruchu dzieje sie zle, ale Twoje posty poki co nie daja rozwiazania. Tzn. jo rozumia po nich, ze chcesz zeby Wlecial odszedl, ale powiedz skad mosz to info, to ludzie sie moze nad tym zaczna opwaznie zastanawiac.
A przede wszystkim to - SZANUJMY SIE.

Dokładnie, na razie ta dyskusja jest na poziomie Arabów, jeden krzyknie "...precz z Bushem..." i zaraz tłum jest gotowy zabić Busha, pomimo tego, że malo który się orientuje kto to jest ten Bush.
Może stroop ma racje, a może nie. Pisz człowiku konkrety, albo daj spokój, bo pogarszasz i tak nie najlepszy klimat

J. Stroop

#306 Post autor: J. Stroop » 24 kwie 2007, o 11:00

Nie mogę podać nazwisk piłkarzy którzy przekazują te informacje bo się już ku*** niczego nie dowiemy. NIE ZALEŻY MI NA WYJEBANIU WLECIAŁA MI TYLKO ZALEŻY NA TYM ŻEBY WSZYSTKO BYŁO NA SWOIM MIEJSCU I ŻEBY RUCH MIOŁ TRENERA KTÓRY WŚRÓD ZAWODNIKÓW MA AUTORYTET I POWAŻANIE A CO ZA TYM IDZIE ŻEBY TWORZYLI ZGRANĄ PAKĘ A NIE TO CO JEST TERAZ CZYLI DUPNY ROZPIŹDZIEL KTÓRY WIDAĆ W GRZE NA BOISKU I POZA NIM..

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#307 Post autor: L.G » 24 kwie 2007, o 11:06

J. Stroop pisze:Łowco swojego gówna, cipo bez honoru, która nawet nie jest w stanie powiedzieć mi tego co pisze w twarz, po twoich wpisach widać że jesteś takim samym małym człowieczkiem i pierdolonym cykorem jak i święty trener.

Jebaj dalej te swoje gówno warte kawały i napinaj się przed klawiaturą, moja oferta spotkania ciągle aktualna pizdeczko.
Mało słodko pizdeczko bez mózgu przeżarto sterydami i nazistowską ideologią z siłowni. Z ludzmi zafascynowanymi takimi gównami jak strup to spotykają się jedynie prokuratorzy (w Niymcach) i ewentualnie psychiatrzy ... bo nawet zaszczelić cie byłoby aktym łaski. A honoru tos ty nigdy niy mioł, o czym świadczy nojlepi szambo wylewane prze ciebie pachołku na tym forum, na czowieka kery nic ci niy jest winny, żałosno kreaturo.

scanerboy

#308 Post autor: scanerboy » 24 kwie 2007, o 11:11

łowca goroli pisze:
J. Stroop pisze:Łowco swojego gówna, cipo bez honoru, która nawet nie jest w stanie powiedzieć mi tego co pisze w twarz, po twoich wpisach widać że jesteś takim samym małym człowieczkiem i pierdolonym cykorem jak i święty trener.

Mało słodko pizdeczko bez mózgu przeżarto sterydami i nazistowską ideologią z siłowni. Z ludzmi zafascynowanymi takimi gównami jak strup to spotykają się jedynie prokuratorzy (w Niymcach) i ewentualnie psychiatrzy ... bo nawet zaszczelić cie byłoby aktym łaski. A honoru tos ty nigdy niy mioł, o czym świadczy nojlepi szambo wylewane prze ciebie pachołku na tym forum, na czowieka kery nic ci niy jest winny, żałosno kreaturo.
jednak bedziemy dyskutować w stylu bliskowschodnim?

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#309 Post autor: Ozor » 24 kwie 2007, o 11:13

J.Stroop wiele jest racji w tym co piszesz ale żeby to wszystko się ludziskom poukładało tak jak trzeba musieli by robić coś więcej niż tylko chodzić na mecze.
W każdym razie w pełni popieram twoje zdanie.[/quote]

J. Stroop

#310 Post autor: J. Stroop » 24 kwie 2007, o 11:17

Łowco gówna dlaczego nie chcesz tego wszystkiego powiedzieć mi w cztery oczy??? ja wtedy zdradzę ci moje źródła informacji.

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#311 Post autor: L.G » 24 kwie 2007, o 11:22

scanerboy pisze: jednak bedziemy dyskutować w stylu bliskowschodnim?
Niy Scanerboy. Bydymy się bawić w downo zweryfikowanym przez życie stylu czyli kulturalnego nawracania bolszewii, nazistów, samoobrony i reszty swołoczy czyli wszelake strupy i inksze udupy bydą mogli oblywać gównym kogo popadnie i kedy im przidzie na to ochota, a ty bydziesz im prawioł kulturalne morały jak ksiądz i łod tego rozum im wróci ? pra ?
Uważom, że jedyn skuteczny sposób na "negocjacje" ze swołoczą to sposób F. Franco (ino błagom niy pisz, że łon boł faszystom bop cie smiychym zabija)

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#312 Post autor: gerhat » 24 kwie 2007, o 11:23

czy ktoś może wykasować posty tego głupa strupa, bo niedość że boi się pisac pod swoim prawdziwym nickiem to robi tu za konfidenta, a to co pisze wskazuje że ciagle jest pod wpływem środków odurzających i własnych wymiotów

J. Stroop

#313 Post autor: J. Stroop » 24 kwie 2007, o 11:35

Czy może ktoś wykasować posty tych faszystów którzy chcą zamknąć usta ludziom piszącym prawdę???

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#314 Post autor: AdiC » 24 kwie 2007, o 11:35

Przypomna ino że Wleciał był tyż trynerem na wiosna i jesień i jakoś problemy z autorytetem niy miały znaczenia. Niby go piłkarze przestali szanować po zimie? Bzdury. Póki co dla Klimek stawia na Wleciała i chyba jednak jest bliży szatni niż kibice. Po raz kolejny moga napisać - to nie Wleciał mo zdobywać bramki!!!
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

scanerboy

#315 Post autor: scanerboy » 24 kwie 2007, o 11:36

łowca goroli pisze:
scanerboy pisze: jednak bedziemy dyskutować w stylu bliskowschodnim?
Niy Scanerboy. Bydymy się bawić w downo zweryfikowanym przez życie stylu czyli kulturalnego nawracania bolszewii, nazistów, samoobrony i reszty swołoczy czyli wszelake strupy i inksze udupy bydą mogli oblywać gównym kogo popadnie i kedy im przidzie na to ochota, a ty bydziesz im prawioł kulturalne morały jak ksiądz i łod tego rozum im wróci ? pra ?
Uważom, że jedyn skuteczny sposób na "negocjacje" ze swołoczą to sposób F. Franco (ino błagom niy pisz, że łon boł faszystom bop cie smiychym zabija)
Po pierwsze, ten wątek rozlał się na kilka tematów i dyskusja zrobiła się trudna.
Po drugie, nerwowa atmosfera jest zrozumiała, ponieważ każdy czuje, że awans się nam wymyka.
Po trzecie, nie chodzi o wychowanie lub nawet kulturę osobistą, tylko o ARGUMENTY - jak nazwiesz gościa ciulikiem, to masz jak w banku, że w następnym poście napisze Ci, że jestes pizdeczką itd. - po prostu super.
Po trzecie, moje zdanie na temat Franco jest takie, jakie zasłyszałem podczas pobytu w Barcelonie. Ciężko znaleść wśród Katalończyków jakiś wielkich jego zwolenników.

Zablokowany