(http://www.sport.pl/sport/1,67926,4061744.html)
Brawo Przemek

No właśnie szanujmy sie. Ile zdobyliście punktów wiosną ???????ksR pisze:Zagłębie nic nie grało. Mieli więcej szczęścia niż rozumu. To jest wicelider? Z czym oni się pchają do ligi?
Brawo Przemek
to lobocymy na koncu sezonu fto bydzie liderym i fto tych punktow wiyncyj naklupie... :roll:Zaglebiak1906 pisze:No właśnie szanujmy sie. Ile zdobyliście punktów wiosną ???????ksR pisze:Zagłębie nic nie grało. Mieli więcej szczęścia niż rozumu. To jest wicelider? Z czym oni się pchają do ligi?
Brawo Przemek
TO JEST LIDER.???
Oby taki brak szacunku dla rywala bez względu na to jak gra nie wyszedł wam bokiem na koniec sezonu.
Pozdrawiam.
Wojtek pedzioł cołko prowda... wdrugij czynsci to jusz wogole bylo widac gra na czas, wymuszane faule. Torman altrajchu moze i groł w tym szpilu dobrze (dla nich) ale z minuty na minuta było widac jak zdobywo czas na swoja korzysc... w przerwie napewno padło hasło "chopcy grejcie na czas" (oczywiscie po ichniemu) :lol: JG !!adamo chorzow pisze:po jakiego ciula Grzyb wypowiada sie w taki sposob???Moze zamiast dupcyc fleki wezma sie wszyscy do solidnbej gry!!!!
19r20 pisze:prawda jest taka jak mówi zagłębiak i co wielu z nas wie
Ruch w obecnej formie nie zasluguje na 1 lige
jeśli w 8 meczach drużyna zdobywa 3 bramki to o czym to świadczy?
To nie tylko specjalność altraichu,Lysy pisze:A jo z innej beczki. Najbardzij utkwiła mi sytuacjo kiedy Ruch oddoł bal po tym jak któryś z tych sosnowieckich wieprzów leżał na placu .Pisza tak ostro bo to konsekwencja tego co zrobil póżnij ich pseudopiłkarzyk.Zamiast oddać bal bezpiecznie któremuś z naszych kopnął prosto na bramka. Tak robi tylko świnia i sosnowiecka padlina
Ja nie mam takiego zdania jak Ty. Jak ktoś gra na czas i kładzie się na murawie przy każdej okazji, czy to jest fair? Jak gram, prowadzę piłkę, mijam rywala, on się kładzie a ja dokonale wiem, że nic mu nie zrobiłem, to dlaczego mam wykopnąć piłkę w aut??? Kładzenie się na murawie i udawanie kontuzji nie ma nic wspólnego z fair play!!! Tym bardziej, że Sosnowiec nie ukrywał, że gra na remis.gerhat pisze:To nie tylko specjalność altraichu,Lysy pisze:A jo z innej beczki. Najbardzij utkwiła mi sytuacjo kiedy Ruch oddoł bal po tym jak któryś z tych sosnowieckich wieprzów leżał na placu .Pisza tak ostro bo to konsekwencja tego co zrobil póżnij ich pseudopiłkarzyk.Zamiast oddać bal bezpiecznie któremuś z naszych kopnął prosto na bramka. Tak robi tylko świnia i sosnowiecka padlina
jaga wczoraj dwa razy nie oddała bala, jak jedyn chop z polkowic leżoł na murawie, roz pojechali z akcja obok niego, a jak z tyj akcji wyszoł aut, to go wyciepli i jechali dali.
Mimo wszystko jest żech za grom fair i wykopywanie bala na aut i późniejse oddawanie piłki, uważom za słuszne, nie jak ktos inny tu pisoł że powinnismy robić to co sosnwoiec i jaga. Ta droga nikaj się nie zajdzie.
Jak widzisz to kibice sie denerwuja ta postawa a gracze nie. A dla uspokojenia kibicow to sie mowi ze nalezy wlozyc duzo pracy w treningi. Kropka i nic wiecej. Efektow nie widac , i chyba dlugo nie bedziemy ich widziec. Ale nadal bedzie sie robilo postanowienie wkladu pracy bez wynikow. Komu na tym zalezy? Komu jest to na reke? Czy dzialaczom po meczu z Zaglebiem nic nie dalo do zrozumienia? Ta wielka widownia nie przemawia do tych ludzi? Nie bo jest wszystko wporzadku, optycznie przewyzszali rywali, byli lepsi. Tylko za taka postawe nie dostaje sie pkt. Punkty dostaje sie za tory , za bramki.19r20 pisze:prawda jest taka jak mówi zagłębiak i co wielu z nas wie
Ruch w obecnej formie nie zasluguje na 1 lige
jeśli w 8 meczach drużyna zdobywa 3 bramki to o czym to świadczy?
Po sbie powiem, że chyba nawet jak bedę na emeryturze, to nie powiem sobie, że już się nie muszę starać, całe życie trzeba nad sobą pracować. Każdy kto myśli, że jest już ideałem, nie dość, że bardzo się myli, to jeszcze pozbawia się szansy na rozwój - bo przecież myśli, że nic więcej nie musi robić.simonsays pisze:Pozwole sie z Toba niezgodzic, bo ja ani nie widzialem postu mowiacego zle o trenerze, ani o kopaczach (rozsadnie argumentowanych). I w jeszcze jednej kwestii sie nie zgadzam. Kibice sie juz starac nie musza. Od poczatku rundy sa naladowani i czekaja az w koncu beda mogli wybuchnac. Ale niestety gra Ruchu powoduje, ze nasze akumulatory sie rozladowuja. Doping oczywiscie bedzie, bo byl zawsze, ale od kopaczy zalezy jaki bedzie mocny. Co do pilkarzy to zdajemy sobie oczywiscie sprawe z tego, ze sa to tez zwykli ludzie jak my. Kopanie pilki to ich zawod, ale zauwazmy, ze przecietny czlowiek spedza w pracy 45 lat, a oni maja widelki mniej wiecej pomiedzy 18 a 38 rokiem zycia. Czyli ponad dwa razy krocej. Co oznacza, ze dwa razy wiecej powinni myslec o swojej pracy bedac poza nia, niz zwykly ludź :) Bo zeby kopac pilke to trzeba to kochac. Nie mowie, ze kazdy musi byc Guciem, Panem Gerardem, Wilimowskim czy innym Maradonna, ale czy cos wiecej jak dwie bramki na 5 tygodni sie nam kibicom nie nalezy ? Tymbardziej, ze czesc kibicow za te trzy w sumie bramki tej rundy zaplacila 205 zł !! Jedna bramka kosztuje nas wiec okolo 70 zł. Nie liczac pucharu to 65 zł. Uwazam ze jest to przesada i bynajmniej nie chodzi mi o to, ze bilety sa drogie, ale oto, ze MY CHCEMY GOLA, NIEBIESCY MY CHCEMY GOLA !scanerboy pisze:Czy gderanie, wyzywanie trenera, piłkarzy, rządania dymisji ma sens? NIE! Brak zwycięstwa w sobotę oznacza tylko jedno: W ŚRODĘ TRZEBA SIĘ JESZCZE BARDZIEJ POSTARAĆ - i nic więcej! Dotyczy piłkarzy i kibiców
Ale sie rozpisalem. Ciekawe tylko po co.
Użytkownicy przeglądający to forum: Acid, Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], Mavo1920, OSH, pikpok, WolnyLogin i 100 gości