a Pepe chyba juz w myslach rozgrywa mecze w wisle...

Jo tyz duzo chca a mi nie wychodzi .Ale ponodz jestesmy lepsi jak w zeszlym roku tak mowili w grecji, tak pod jakim wzgledem.Jak grali takie gowno jak w Grodzisku to juz nie wiem.PABLO,S pisze:Na koniec chca dodać że widać że chcieli wygrać , starali sie, ino na swój sposób co im teroz nie wychodzi
a ta drugo seta Mikiego w samyj koncowce szpilu woło o pomsta do niebagerhat pisze:No i tradycyjnie mamy zbuka z dyngusem w Wielko Sobota.
Niestety większych kelnerów niż Śląsk chyba juz nie bydymy mieć a mimo to zaś 0-1 w plecy po błędzie Adamsa. Śląsk zrobił praktycznie jedna akcja w całym meczu i ją wykorzystoł.
Ogromno przewaga Ruchu w polu i totalno indolencja w polu karnym, anemia i nonszalncja Mikiego (2 sety).
Brawa dla Wojtka Grzyba za niezliczono ilośc rajdow i dla Nykla za walka do samego końca.
Dziś bylismy lepsi fizycznie i szybkościowo, niestety przegraliśmy ten mecz w psychice.
No to za tydzień w Chorzowie walka o zachowanie lidera.
WSZYSCY NA CICHO !!!
a czy to Wleciałowski nie trafia do pustej bramki?Karlus z Katowic pisze:Pan Marek już pokazał jakim jest trenerem. Zachowuje się jak dziecko we mgle. Ja już w jego talent nie wierzę.
ja dobra - ale do qrwy nedzy niech im zacznei zalezec na awansiekz pisze:nie zwalaj na Adamskiego bo ku*** szukacie pretekstu i kożdy przegrany mecz to Adamski... ku*** tam nie gro ino Adamski ino cało drużyna.... ten chop robi co może a Pepe i reszta Allstars leci w ciula...
trza skończyć te swoje filozofie życiowe na temat ,,Drużyna gra źle bo coś tam..,, my wszyscy wiemy jak gra drużyna i teraz nie pozostaje nam nic innego jak czekać co będzie dalej... przed nami jeszcze 11 meczy i do zdobycia 33 punkty, dlatego skupmy się na następnym meczu a nie przeżywajmy tego co było.
Dostaliśmy wp***dol od wsioków, trudno, zdarza się. Teraz pora na moim zdaniem najważniejszy mecz w sezonie, dlatego ku*** zastanówmy się jak pomóc piłkarzą a jeżeli nic nie wymyślimy to zrobmy protesti ch**
AMEN.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Krzymp, Radvan138, Rickenn10 i 50 gości