Śląsk Wrocław - RUCH Chorzów(07.04.2007; godzina 18:30)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
KacoR
Kontakt:

#166 Post autor: KacoR » 7 kwie 2007, o 20:44

nam brakuje takiego napastnika jakim byl Mariusz S wtedy cala obrona skupiala sie na nim a inni dopelniali formalnosci
a Pepe chyba juz w myslach rozgrywa mecze w wisle...:/ :roll: :evil:

PABLO,S

#167 Post autor: PABLO,S » 7 kwie 2007, o 20:45

Jo oglądołech drugo połowa. Ciśli cały czos a Śląsk sie bronił ale oni maja takie podania że gowa boli .zero motoryki, wszystkie ich zagrania mogli spokojnie odczytać. Poprostu żodnego pomysłu na gra. To co Miki zrobił /na pusto brama/ ino świadczy o ich słabym przygotowaniu do rundy. Jo nie wiem co bydzie dalej. Oczywiście jak kożdy normalny kibic pójda na szpil ze Syfnowcem. Nawet jak wygrają , bedzie super, ale potym zaś wyjazd, i co..... zaś trzy punkty oddomy?? momy jeszcze na wyjeździe Lechia, Jaga a po ich grze to mogemy sie spodziewać że i jakoś Miedź i inne byle drużyny nom nadupią. Jo mom jeszcze nadzieja że sie rozkręcą i pokożą jak gro lider< a z drugiej strony jak tak mają grać w Orange, to jo to dupca i wola poczekać na jakiś cud i lepszo drużyna za kiero nie muszymy sie wstydzić.
Na koniec chca dodać że widać że chcieli wygrać , starali sie, ino na swój sposób co im teroz nie wychodzi :cry:

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#168 Post autor: Simone » 7 kwie 2007, o 20:48

Niech sie pi***ola pilkarzyki ...

graja jak panienki bez ambicji , mamy ostatnio pedalski styl na boisku i boje sie ze to przez Wleciala

NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB KS RUCH CHORZOW a moj honor dzisiaj strasznie urazili

Mam zjebane swieta , dziekuje

ps : Slask to pilkarski ułom , to pokazuje w jakim miejscu jestesmy przegrywajac z nim

staRvin
Kontakt:

#169 Post autor: staRvin » 7 kwie 2007, o 20:49

kolejno brama zaje...adamski :| no i miki 100 nie strzelil :/ ku...mac chorzow grac!

HBSiwy
Kontakt:

#170 Post autor: HBSiwy » 7 kwie 2007, o 20:51

PABLO,S pisze:Na koniec chca dodać że widać że chcieli wygrać , starali sie, ino na swój sposób co im teroz nie wychodzi :cry:
Jo tyz duzo chca a mi nie wychodzi .Ale ponodz jestesmy lepsi jak w zeszlym roku tak mowili w grecji, tak pod jakim wzgledem.Jak grali takie gowno jak w Grodzisku to juz nie wiem.
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

Spali1920
Kontakt:

#171 Post autor: Spali1920 » 7 kwie 2007, o 20:52

gerhat pisze:No i tradycyjnie mamy zbuka z dyngusem w Wielko Sobota.
Niestety większych kelnerów niż Śląsk chyba juz nie bydymy mieć a mimo to zaś 0-1 w plecy po błędzie Adamsa. Śląsk zrobił praktycznie jedna akcja w całym meczu i ją wykorzystoł.
Ogromno przewaga Ruchu w polu i totalno indolencja w polu karnym, anemia i nonszalncja Mikiego (2 sety).
Brawa dla Wojtka Grzyba za niezliczono ilośc rajdow i dla Nykla za walka do samego końca.
Dziś bylismy lepsi fizycznie i szybkościowo, niestety przegraliśmy ten mecz w psychice.

No to za tydzień w Chorzowie walka o zachowanie lidera.
WSZYSCY NA CICHO !!!
a ta drugo seta Mikiego w samyj koncowce szpilu woło o pomsta do nieba
UN'08

JEDI_V
Kontakt:

#172 Post autor: JEDI_V » 7 kwie 2007, o 20:54

Wielkie dziynki,niy ma to jak zjebane swieta,obys ku*** panie ksiadz zezarl stare jajco na swieta
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

Elmer
Kontakt:

#173 Post autor: Elmer » 7 kwie 2007, o 20:54

Karlus z Katowic pisze:Pan Marek już pokazał jakim jest trenerem. Zachowuje się jak dziecko we mgle. Ja już w jego talent nie wierzę.
a czy to Wleciałowski nie trafia do pustej bramki?

Widzialeś mecz, że takie poglądy wysuwasz? Ruch przegral mecz który mógł spokojnie 4:0 wygrac.

Przy golu błąd Adamskiego - kolejny ktory decyduje oporażce. Oglądając mecz ze Śląskiem miałem deja vu. Niemal identycznie wyglądał mecz z odrą, tylko że wtedy Ruch nie był dużo szybszy od rywali.

Do tej pory nie wiem jak można przegrać taki mecz? Wszystko siedzi chyba w mentalnosci. Może w końcu jeden z naszych doświadczonych piłkarzy zacznie profesjonalnie podchodzić do treningów, podobnie inni gwiazdorzy, którym sie wydaje żedlatego iż sa liderem każdy zespół się przed nimi położy i będzie błagalo litość. Gra Ćwielonga to bylo dzisiaj DUŻE nieporozumienie. Łudziński po wejściu nie zagrał nic.

Awans trzeba wywalczyć, a zwycięstwo trzeba rywalowi wyrwac z gardła tak jak Ruch to robił w 2006 roku. Nie wiem co się stało w głowach piłkarzy. Oni sami powinni sobie odpowiedzieć na to pytanie. Za samą kulture gry i dojrzałość piłkarską nikt awansu nie otrzyma. Tak było m.in. z Bełchatowem kilka lat temu. Dzięki zawaleniu kilku meczów musieli rok czekac na awans.

Dla Ruchu zabrzmial ostatni dzwonek. Chcąc awansować trzeba zacząć strzelać gole. Trener, chocby to byl i Beenhaaker, goli za zawodników strzelać nie będzie.

A najgorsze jest to, że meczu z Zagłębiem nie zobaczę, bo mam nadzieję że w końcu z nimi nastapi odblokowanie. Oby tak było.

Mimo wszystko WESOŁYCH ŚWIĄT
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
Kirek
Kontakt:

#174 Post autor: Kirek » 7 kwie 2007, o 20:54

OD poniedziałku dać bale i niech ciulają po bosoku bez przerwy... aż im szłapy popuchna, i jak sie oblekom korki to z gorolami mają sie pytac peskovica w kery róg ciulnąć .

kz

#175 Post autor: kz » 7 kwie 2007, o 20:54

nie zwalaj na Adamskiego bo ku*** szukacie pretekstu i kożdy przegrany mecz to Adamski... ku*** tam nie gro ino Adamski ino cało drużyna.... ten chop robi co może a Pepe i reszta Allstars leci w ciula...

trza skończyć te swoje filozofie życiowe na temat ,,Drużyna gra źle bo coś tam..,, my wszyscy wiemy jak gra drużyna i teraz nie pozostaje nam nic innego jak czekać co będzie dalej... przed nami jeszcze 11 meczy i do zdobycia 33 punkty, dlatego skupmy się na następnym meczu a nie przeżywajmy tego co było.
Dostaliśmy wp***dol od wsioków, trudno, zdarza się. Teraz pora na moim zdaniem najważniejszy mecz w sezonie, dlatego ku*** zastanówmy się jak pomóc piłkarzą a jeżeli nic nie wymyślimy to zrobmy protest :!: i ch**

AMEN.

maRs

#176 Post autor: maRs » 7 kwie 2007, o 20:56

na swionach splonol wagon z kibicami legii
po swionach kreca sie gorole

Spali1920
Kontakt:

#177 Post autor: Spali1920 » 7 kwie 2007, o 20:59

maRs pisze:na swionach splonol wagon z kibicami legii
po swionach kreca sie gorole
a co to wnosi do tematu o szpilu :?
UN'08

Karlus z Katowic
Kontakt:

#178 Post autor: Karlus z Katowic » 7 kwie 2007, o 21:00

Widziałem poprzednie i to mi wystarczy. Za to, że niby wzmocniona drużyna mistrza jesieni dostaje baty od drużyn walczących o utrzymanie odpowiada trener. Brak szybkości nie wziął się z niczego.

fuhr
Kontakt:

#179 Post autor: fuhr » 7 kwie 2007, o 21:00

kz pisze:nie zwalaj na Adamskiego bo ku*** szukacie pretekstu i kożdy przegrany mecz to Adamski... ku*** tam nie gro ino Adamski ino cało drużyna.... ten chop robi co może a Pepe i reszta Allstars leci w ciula...

trza skończyć te swoje filozofie życiowe na temat ,,Drużyna gra źle bo coś tam..,, my wszyscy wiemy jak gra drużyna i teraz nie pozostaje nam nic innego jak czekać co będzie dalej... przed nami jeszcze 11 meczy i do zdobycia 33 punkty, dlatego skupmy się na następnym meczu a nie przeżywajmy tego co było.
Dostaliśmy wp***dol od wsioków, trudno, zdarza się. Teraz pora na moim zdaniem najważniejszy mecz w sezonie, dlatego ku*** zastanówmy się jak pomóc piłkarzą a jeżeli nic nie wymyślimy to zrobmy protest :!: i ch**

AMEN.
ja dobra - ale do qrwy nedzy niech im zacznei zalezec na awansie

no to zeby mieli prawo nazywac sie pilkarzami Ruchu
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#180 Post autor: Ozor » 7 kwie 2007, o 21:02

Nie ma drużyny która wygrywa zawsze i wszędzie jesli mają chęci i atakują ,walczą to z ich strony jest ok.Jesli jednak nie mają swieżosci,akcje konstruowane są slamazarnie to znaczy że popełniono błąd w przygotowaniach i to jest wina trenera.
Jesli to prawda że Adamski zawalił to jest to jego kolejny poważny błąd ale jeszcze poważniejszy popełnia seryjnie trener który jest slepy na jego błędy.

ODPOWIEDZ