Oooo a ja myslalem że to przez hilwe, przeze mnie i Mariuszagerhat pisze:taa, wszystko przez gerhataSODA's pisze:to nie ja to gerhat musi miec zawsze ostatnie zdanie :roll:a nie sie durch wadzić :roll:
koklusz te

uRodzony na sektoRze pisze:cisiu pisze:na jakich k... żartach?? jo wjym jak zawsze dycha reaguje i co to mo na celu jak młyn śpjywo coście tak cicho dziesiona...
Dobra, spróbuje z innej strony:
gdyby po 5 minutowej ciszy z naszej strony 10 zaspiewała "coscie tak cicho , Wy w młynie coscie tak cicho" to napewno bym sie nie obrazil tylko pomyslałbym "faktycznie cos tu cicho...". Troche dystansu, kibicujemy jednej druzynie!!!
aha jo tyż od zawsze łaża na dycha i jo sie tyż niy łobrażom na żodnego ale...nigdy niy było żodnych podziałów i oby to był ostatni taki szpil!!! pozdrawiomuRodzony na sektoRze pisze:
Dobra, spróbuje z innej strony:
gdyby po 5 minutowej ciszy z naszej strony 10 zaspiewała "coscie tak cicho , Wy w młynie coscie tak cicho" to napewno bym sie nie obrazil tylko pomyslałbym "faktycznie cos tu cicho...". Troche dystansu, kibicujemy jednej druzynie!!!
Dokładnie to miołech na myśli pisząc wcześnij że jest moda na dziesiona. Teroz na tyn sektor tyż prziłażą ci co wcześnij na szpilach siedzieli cicho na prostyj szkubiąc słoniol, a teroz po kilku browcach dupnie na cyjna łażą sie pośpiywać, czego efekty widać (słychać) w trakcie szpilów. Chwila ciszy w dopingu (obojętnie czy z młyna czy z dziesiony) i już jakiś wciynty kolo zaczyno "gorole raus" albo inno nie na miejscu przyśpiewka, a reszta tego typu kibiców od razu podchwytuje motyw i śpiewo z nim. Kiedyś była moda na młyn, teroz na dziesiona i tego nie zmiyniymy, ale jak już łaża na szpile i zasiadom albo w jednym albo w drugim sektorze to kibicuja przeca tyj samyj drużynie i głośnym, normalnym dopingiem ja wspierom, a że "legia to staro k***a" to przeca wszyscy wiymy od bajtla i niy muszymy sie tego co chwila na szpilach przipominać. PozdRogerhat pisze:Wszystkich co mnie wyzwają abych założył jakies stowarzyszenie czy przyszedł zrobic porządek musza niestety zawieść bo zarowno jo, ani żodyn z Wos nie zrobi tego porzondku. Natomiast jako kibic który kiedyś zasiadoł w młynie a potem przez wiele let na dziesionie mom prawo pedzieć co myśla o takim dopingu.
Dziesiona to nie znaczy kupić se bluza z takim grafym i puszyć się, bo do dziesiony nigdy żodyn nie mioł idnywidulanych praw. To był klimat samoistny a nie przez kogoś reżyserowany, to było zawsze kibicowanie z odrobiną chamstwa lub wulgaryzmu. Teraz jest wulgaryzm i chamstwo z odrobiną kibicowania. I proszę się tu nie ciepać dzisiejsi bywalcy dziesiony, bo jest tam wielu porządnych kibiców z krwi i kości co se czasem przeklną, czemu nie, nie o nich tu pisza. Problem robi się wtedy gdy dominują ci co z klniecia i szydzenia robią jakis stały rytuał, a niestety zaczyno ich być coroz więcej. I nie mnie rozsądzac dlaczego sie tak dzieje, czy to te matki i dzieci o których ktoś tu wspomino zepsuły ta atmosfera, czy pijoki, czy odszczepieńcy z młyna czy zwyczajni kozacy chcacy się lansowac na dziesionie. Jo tego nie zidentyfikuja i nie wskaża palcem kto jest winien bo nie o to chodzi.
Chodzi o dawny klimat dziesiony, który chyba odchodzi w zapomnienie.
Kto tego nie rozumie ten z ...... policji:lol:
Swiynto racja Dziesiona traci klimat. W... mie to ze po szpilu zostalo nos poru by podziynkuwac szpilerom za gra licho bo licho ale "czy jes dobrze czy żle jo i tak kocham Cie, w moim sercu jest RUCH i na dobre i na zle."Ozor pisze:Sprawa dopingu jest przynajmniej jasna jest do dupy i to wszyscy przyznają.Wiele tu było napisane co zrobic aby było lepiej megafony bębny,zmiana sektora młynu itd problem w sektorze 10 w którym zasiadałem przez ostatnie parenascie lat polega na tym że stał się sektorem rodzinnym ludziom którzy zasiadali w innych czesciach stadionu zimponował doping na nim prowadzony atmosfera i przybyli na niego niestety nic nie wnosząc lub jak kto woli wniesli swoje przyzwyczajenia biernego kibicowania.Na sektorze gdzie co trzecia osoba jest albo dzieckiem albo kobietą nie da się prowadzic zorganizowanego i zgranego dopingu.
Młyn powinien jaki by nie był wrócic na swoje miejsce bo to on często występował w roli prowadzącego doping mając mocne wsparcie sektora 10 jako odpowiadającego.
vinc84 tos sie wczesnie obudziol bo ta tabliczka juz stoi w rundzie jesiennyj niy pamietom od kierego szpilu ale stoi juz jakis czasvinc84 pisze:ostatnio pojawila sie tabliczka za plotkiem "przeskoczenie przez plot i wbiegniecie na teren murawy kosztuje 5 tys zl " jakos tak) i widac ze nawet nikt nie probuje sztartowac hehe *>>odpukac<< postawi sie jeszcze ze dwie z napisem np..."obrazanie uczuc i brak tolerancji dla innej rasy bedzie kosztowac klub powaznymi konsekwencjami organizacyjno-finansowymi" to tak pol zartem :o
Użytkownicy przeglądający to forum: Acid, Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], OSH, Rickenn10, WolnyLogin i 97 gości