19 marca - RUCH Chorzów - POLONIA W. godz.18:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Fanatyk z Rudy
Kontakt:

#46 Post autor: Fanatyk z Rudy » 16 mar 2007, o 22:08

SODA's pisze:
Fanatyk z Rudy pisze:
SODA's pisze:wezcie sie odjebejcie juz od tej 10 najebani sa wszedzie a tam jest przynajmniej atma
atmosfera na 10 napewno nie jest dzieki tym ktorzy sa nadupceni.Wlasnie takie osoby psuja atmosfere bo wlacza im sie prowadzenie dopingu i jest potem dupa a nie ''atma''
jak jo łaził z fatrym na szpile to bylo 20000 tys.ludzi i 10000 flaszek z gorzołom po szpilu
szły ku***,wyzwizka i inne ciulstwa

zreszta na meczu MaNu reszta Europy tyz buczeli na Gerarda i jakos nikt z tego problemu niy robioł a oglondoł to cały świat
Jak trzeba kogos zwyzywac to trzeba i koniec ale mi wogole nie chodzi o to...
Konczmy dialog temat o meczu
Pyrsk
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG

AdasLaziska
Kontakt:

#47 Post autor: AdasLaziska » 16 mar 2007, o 22:35

dokładnie Adamski i Bonk tragedia
BYŁO NAS WIELU... ZOSTALI NAJWIERNIEJSI FANATYZMU NIE MA KONCA

http://www.niebiescy.pl/video.php?id=40

http://i14.tinypic.com/4d3jdib.jpg

czaReq

#48 Post autor: czaReq » 16 mar 2007, o 23:50

Poniedzialek czy nie poniedzialek . Mecz rzecz swieta .

Jikia na boisko , atak Mikulenas-Ludzinski. Na bramce Nowak i goracy doping a nie besztanie zaboli, legii , sosnowca, polonii bytom czy Bog wie kogo jeszcze

KSP_Polonia

#49 Post autor: KSP_Polonia » 16 mar 2007, o 23:50

Kładąc kres wszelakim domniemaniom: będziemy!

Pozdrawiam. :wink:

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#50 Post autor: jalboss » 17 mar 2007, o 09:41

KSP_Polonia pisze:Kładąc kres wszelakim domniemaniom: będziemy!

Pozdrawiam. :wink:
No i dobrze. Mecz bez kibiców gości traci na wartości :lol:

Ale mi się rymnęło :lol: :lol: :lol:
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Ryjek
Kontakt:

#51 Post autor: Ryjek » 17 mar 2007, o 09:53

to bardzo dobrze ze sie pojawia kibice gosci od razu doping bedzie lepszy mi sie wydaje RUCH

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#52 Post autor: uRodzony na sektoRze » 17 mar 2007, o 10:16

Tylko niech Wasi frajerscy, pasiasci przyjaciele zostawią sztylety w domu...
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

ruby z kaliny

#53 Post autor: ruby z kaliny » 17 mar 2007, o 14:00

SODA's pisze:wezcie sie odjebejcie juz od tej 10 najebani sa wszedzie a tam jest przynajmniej atma
amfa Soda pisze sie amfa :lol:

TomSky
Kontakt:

#54 Post autor: TomSky » 17 mar 2007, o 16:39

sosnowiec dziś stracił punkty - w przypadku ew zwycięstwa z Polonia jest szansa odskoczyć im bardziej, gdyby tak jeszcze Lechia zremisowała z Jaga...
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

arcio
Kontakt:

#55 Post autor: arcio » 17 mar 2007, o 17:00

wierzę że forma z czasem przyjdzie przynajmniej taka jak pod koniec poprzedniej rundy więc teraz, jak zawsze - obojętnie jak to zrobią ale muszą wygrać!
nigdy nie jest za późno

rumcajs_79
Kontakt:

#56 Post autor: rumcajs_79 » 17 mar 2007, o 17:53

mysle ze wygrajom po słabym szpilu bo widac ze cos im ta gra w srodku pola nie idzie
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#57 Post autor: heli » 17 mar 2007, o 18:55

to nie gra w środku szwankuje tylko póki co oni jeszcze nie odzyskali swierzości, bo póki co nikogo nie idzie wyróżnić, a nie, ze gra w środku nie idzie, a właśnie to, że a) nie ma szybkości, bo zarówno w meczu z Polkowicami jak i przede wszystkim Groclinem, tracili nasi napatnicy w biegu do prostopadłych piłek w stosunku do obrońców przeciwników b) w meczu co musieli trocha lotać w 60min większość dychała rękawami własnie o tym świadczą. Natomiast podobnie jak Arcio pisałem po meczu z Groclinem i mam nadzieje, że tak własnie bedzie, bo taki sam ciężki początek mieli zawodnicy w zeszłym sezonie po zimowych treningach i licze na to samo teraz.

Co do samego meczu z jednej strony wydaje mi sie, że powinny byc zmiany, z drugiej nie wiem jak się prezentują w obecnej chwili gracze rezerwowi, być moze oni są jeszcze słabsi i jeszcze bardziej zajechani. Natomiast z tego co widziałem w sparingach oraz tych rezerwowych co w chodzili w dotychczasowych meczach to Nykiel w obronie, Łudziński w ataku i Domżalski w pomocy powinni zagrać od pierwszej minuty. Przy czym tak jak zaznaczam, że obecnie tylko Łudzińskiego mieliśmy szanse zobaczyć i na pewno się zaprezentował dobrze.

Co do przeciwnika, w zeszłej rundzie mieliśmy okazje zobaczyć dwa oblicza Polonii w meczu ligowym dobrze się prezentująca, walcząca, grająca z nami jak z równym i w pucharze właściwie grajaca jakby na stojąco. Mimo, że skład w obu meczach mieli bardzo zbliżony. Jak pokazały późniejsze mecze to raczje ten pierwszy mecz był przypadkiem w ich przeciętnej przez całą rundą grze. W zimie właściwie bez wielkich rewelacji na rynku transferowym odszedł Gołoś, natomiast z tych, którzy doszli miejsce w 11 pierwszym meczu wywalczyli Wędzyński, Kieszek, Broniewicz, Michalski natomiast i tak ich skład wygląda jeżeli chodzi o nazwiska dość imponujaco, ale jak dobrze wiemy to nie one grają. W sparingach Polonia prezentowała się bardzo dobrze pokonujac m.in. tak dobrze radząco sobie na początku sezonu Łomże 5-1, ale to również nie jest wielkim wykładnikiem ich możliwości. W pierwszym meczu w tej rundzie wygrali u siebie po ciężkim i stosunkowo wyrównanym meczu 1-0 Kmite występujac w składzie Kieszek, Kuzera, Udarević, Broniewicz, Michalski, Bąk (78` Moryc), Ekwueme, Wędzyński (65` Piątek) , Zasada, Kosmalski, Citko (79` Olszar). Moim zdaniem Ruch na pewno jest faworytemw tym meczu, ale jednak patrząc na ostatnią naszą dyspozycje w meczach z Polkowicami i Groclinem do łatwych ten mecz należeć nie bedzie. Wydaje się, ze nadal podobnie jak w rundzie jesiennej przeciwnicy mają zdecydowanie silniejszy atak niz obrone mimo, ze to właśnie tą drugą formacje wzmocniono najbardziej w przerwie. Ale jeżeli nasza obrona zagra bez takich błędów jakie zdarzały sie w dotychczasowych meczach to myśle, że wygrana bedzie po naszej stronie. Natomiast jakimś huraoptymistom w tym meczu nie jestem i mimo tak wielkiej różnicy w tabeli myśle, że może być wyrównany mecz, oby zakończony naszym choćby najmniejszym zwycięstwem.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

COBRA

#58 Post autor: COBRA » 17 mar 2007, o 20:52

Mamy szanse uciec bo kolejka sie ulozyla pod nas ale jak to zawsze w takich sytuacjach bywa my tego niepotrafimy nigdy wykozystac wiec czuje ze bedzie remis obym sie mylil.

arcio
Kontakt:

#59 Post autor: arcio » 17 mar 2007, o 22:52

COBRA pisze:Mamy szanse uciec bo kolejka sie ulozyla pod nas ale jak to zawsze w takich sytuacjach bywa my tego niepotrafimy nigdy wykozystac wiec czuje ze bedzie remis obym sie mylil.
weź nie krakej
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#60 Post autor: wolfik » 17 mar 2007, o 23:47

arcio pisze:wierzę że forma z czasem przyjdzie przynajmniej taka jak pod koniec poprzedniej rundy więc teraz, jak zawsze - obojętnie jak to zrobią ale muszą wygrać!
Tu sie nie zgodze, wygrywac to musza Jaga, Lechia, Zaglebie. My mozemy sobie nawet spokojnie pozwolic na 2 porazki. Wiadomo ze oczywiscie walczymy w kazdym meczu o zwyciestwo, ale sytuacje mamy obecnie bardzo komfortowa i ewentualna wpadka nie wywola wiekszych konsekwencji.

Frekwncja mysle ze bedzie nizsza w poprzednich meczach ale nie to jest najwazniejsze, tylko to zeby nasz doping byl w koncu naprawde na poziomie
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

ODPOWIEDZ