1/4 finału PP: RUCH Chorzów - GROCLIN 14.03.2007 godz. 20:30
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wydaje mi się że frekwencja bedzie niższa niż na Plokowicach ze wzgledu na pora rozgrywania meczu, początek 20.30 czyli relanie ze stadionu wyjdzie się o godzinie 22.30:
- nie bydzie tych spoza Chorzowa co nie mają pewnego transportu nazod
- tych co mają daleko do dom i o 5.00 rano wstowają do roboty
- małolatów z porządnych rodzin, kerym w tydniu starzy nie dają się smykać w nocy po szpilach
- ludzi dla kerych chodznie na Ruch to nie jest filozofia życia tylko jedna z atrakcji weekendowych lub wtedy kiedy nie ma co robic w doma
- przeziębionych i lekko zakatarzonych
Bydom jedynie Ci co nie mają co robic w tym czasie w doma i wariaty takie jak jo.
ps
ida na kożdy wet że bydzie nos mnij niż piątek
- nie bydzie tych spoza Chorzowa co nie mają pewnego transportu nazod
- tych co mają daleko do dom i o 5.00 rano wstowają do roboty
- małolatów z porządnych rodzin, kerym w tydniu starzy nie dają się smykać w nocy po szpilach
- ludzi dla kerych chodznie na Ruch to nie jest filozofia życia tylko jedna z atrakcji weekendowych lub wtedy kiedy nie ma co robic w doma
- przeziębionych i lekko zakatarzonych
Bydom jedynie Ci co nie mają co robic w tym czasie w doma i wariaty takie jak jo.
ps
ida na kożdy wet że bydzie nos mnij niż piątek
- L.G
- Kontakt:
niy ma szpilow "przi okazji", a bo uczy się kogoś myntalności zwyciynzcy abo kuntatorstwa, ta drugo droga to droga do nikondSlawko pisze:Jestem ciekawy jak Wlecial potraktuje ten szpil. Bo cel momy jeden, wiadomo jaki. A puchar jest tylko przy okazji, jak sie uda to dobrze jak nie to trudno.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- swce
- Kontakt:
Wleciał chwali się, ze na każda pozycję ma pełnowartościowego dublera i w zespole jest mega rywalizacja, jeśli tak jest, to nie może być mowy o odpuszczeniu tego szpilu.Slawko pisze:Jestem ciekawy jak Wlecial potraktuje ten szpil. Bo cel momy jeden, wiadomo jaki. A puchar jest tylko przy okazji, jak sie uda to dobrze jak nie to trudno.
-
- Kontakt:
to bajtle niech krencom jakies wałki do rodziców ze idom do kumpla obo cus mom kumpla 2 lata mlodszego co trzy lata tymu jak miol 13 lot to godol matce ze idzie na plac obo do kumpla a w efekcie szoł ze mna no szpil i zawsze sie smialem z niego czymu matce niy powiesz ze idziesz no szpil po jakims czasie i tak sie jego rodzice kapli ze lazi na szpile- dobrze ze jo niy miol tego problymu19dżony R lancz20 pisze:gerhat pisze:- małolatów z porządnych rodzin, kerym w tydniu starzy nie dają się smykać w nocy po szpilach
no właśnie... :x

UN'08
- swce
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mysle ze na ten mecz nasi chlopcy wyjda mocno zmobilizowani. Beda wiedziec o co graja. W koncu jest ogromna szansa na zdobycie PP, a kadrowo wcale nie prezentujemy sie gorzej niz Grodziszczanie. Trzeba bedzie bacznie zwrocic uwage na Adriana Sikore i Piotre Piechniaka, ktorzy sa motorami napedowymi naszego rywala. Jesli murawa bedzie dobrze przygotowana, to jestem dobrej mysli.
Mysle ze zagramy w nastepujacym ustawieniu
Mioduszewski - Jakubowski, Baran, Klaczka, Osiński - Grzyb, Pulkowski, Jikia, Sokolowski - Cwielong, Jezierski
Mysle ze zagramy w nastepujacym ustawieniu
Mioduszewski - Jakubowski, Baran, Klaczka, Osiński - Grzyb, Pulkowski, Jikia, Sokolowski - Cwielong, Jezierski
-
- Kontakt:
Bilety tak jak w lidze, czyli na Korona 15 zł, Trybuna od 20 zł do góry... ( nie wiem później wila bo nie chadzom tam )
Także wszyscy na Cicho 6 w Środa !! Godzina fajno mi sie wydaje, przy światłach, z dwojga złego ta pora jest najlepszo bo jakby było tak jak w radomiu o 15;00 grają to by było zaś źle bo za wczas, a tak na szpil zdąrzycie i wyspać sie też wyśpicie !!;]
aha. ato info ze strony pzpn-u:
"...jedynym sposobem na zdobycie przepustek do Pucharu UEFA jest triumf w Pucharze Polski.
Stawka drużyn, która pozostała w rywalizacji o to trofeum jest bardzo wyrównana i ciężko wskazać faworyta. Pazurki może pokazać chorzowski Ruch, który coraz śmielej puka do bram Orange Ekstraklasy i może się okazać czarnym koniem zmagań o krajowy puchar. Przypomnijmy, że chorzowianie w poprzedniej rundzie wyeliminowali krakowską Wisłę..."
Mecze Kolporter - Lech oraz Ruch - Groclin będą transmitowane w kanale nSport.
DO BOJUUU !!

aha. ato info ze strony pzpn-u:
"...jedynym sposobem na zdobycie przepustek do Pucharu UEFA jest triumf w Pucharze Polski.
Stawka drużyn, która pozostała w rywalizacji o to trofeum jest bardzo wyrównana i ciężko wskazać faworyta. Pazurki może pokazać chorzowski Ruch, który coraz śmielej puka do bram Orange Ekstraklasy i może się okazać czarnym koniem zmagań o krajowy puchar. Przypomnijmy, że chorzowianie w poprzedniej rundzie wyeliminowali krakowską Wisłę..."
Mecze Kolporter - Lech oraz Ruch - Groclin będą transmitowane w kanale nSport.
DO BOJUUU !!
- Bytom20
- Kontakt:
Plakaty już są od soboty ---->> http://www.ruch.chorzow.pl/forum/viewto ... 72&start=0 no chyba że Ci chodzi o klubowe.chorzowskaR pisze:Widza ze nie ma specjalnego cisnienia na ten szp[il a to blad bo to jest jak by nie patrzec 1 ligowiec jednego mu juz ogolili wiec trza ciagnac dalyj a z groclinem jak pamietom to szlo nom calkiem niezle wiec wszyscy na Ruch!!!!!!
ps . byda jakies plakaty bo bych trocha porozwieszol?
- L_M
- Kontakt:
co do biletow:trh pisze:Bilety tak jak w lidze, czyli na Korona 15 zł, Trybuna od 20 zł do góry... ( nie wiem później wila bo nie chadzom tam )Także wszyscy na Cicho 6 w Środa !! Godzina fajno mi sie wydaje, przy światłach, z dwojga złego ta pora jest najlepszo bo jakby było tak jak w radomiu o 15;00 grają to by było zaś źle bo za wczas, a tak na szpil zdąrzycie i wyspać sie też wyśpicie !!;]
http://www.ruch.chorzow.pl/news.php?id=3349
- wolfik
- Kontakt:
Godzina jak w lidze mistrzów, a jak to wplynie na frekwencje zobaczymy juz w srode
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.