1/4 finału PP: RUCH Chorzów - GROCLIN 14.03.2007 godz. 20:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#16 Post autor: Slawko » 12 mar 2007, o 15:42

Jestem ciekawy jak Wlecial potraktuje ten szpil. Bo cel momy jeden, wiadomo jaki. A puchar jest tylko przy okazji, jak sie uda to dobrze jak nie to trudno.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: gerhat » 12 mar 2007, o 15:48

Wydaje mi się że frekwencja bedzie niższa niż na Plokowicach ze wzgledu na pora rozgrywania meczu, początek 20.30 czyli relanie ze stadionu wyjdzie się o godzinie 22.30:
- nie bydzie tych spoza Chorzowa co nie mają pewnego transportu nazod
- tych co mają daleko do dom i o 5.00 rano wstowają do roboty
- małolatów z porządnych rodzin, kerym w tydniu starzy nie dają się smykać w nocy po szpilach
- ludzi dla kerych chodznie na Ruch to nie jest filozofia życia tylko jedna z atrakcji weekendowych lub wtedy kiedy nie ma co robic w doma
- przeziębionych i lekko zakatarzonych

Bydom jedynie Ci co nie mają co robic w tym czasie w doma i wariaty takie jak jo.

ps
ida na kożdy wet że bydzie nos mnij niż piątek

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#18 Post autor: L.G » 12 mar 2007, o 15:50

Slawko pisze:Jestem ciekawy jak Wlecial potraktuje ten szpil. Bo cel momy jeden, wiadomo jaki. A puchar jest tylko przy okazji, jak sie uda to dobrze jak nie to trudno.
niy ma szpilow "przi okazji", a bo uczy się kogoś myntalności zwyciynzcy abo kuntatorstwa, ta drugo droga to droga do nikond
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#19 Post autor: swce » 12 mar 2007, o 15:52

gerhat pisze:- małolatów z porządnych rodzin, kerym w tydniu starzy nie dają się smykać w nocy po szpilach

no właśnie... :x :evil:
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk

"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.

scanerboy

#20 Post autor: scanerboy » 12 mar 2007, o 16:00

Slawko pisze:Jestem ciekawy jak Wlecial potraktuje ten szpil. Bo cel momy jeden, wiadomo jaki. A puchar jest tylko przy okazji, jak sie uda to dobrze jak nie to trudno.
Wleciał chwali się, ze na każda pozycję ma pełnowartościowego dublera i w zespole jest mega rywalizacja, jeśli tak jest, to nie może być mowy o odpuszczeniu tego szpilu.

Spali1920
Kontakt:

#21 Post autor: Spali1920 » 12 mar 2007, o 16:15

19dżony R lancz20 pisze:
gerhat pisze:- małolatów z porządnych rodzin, kerym w tydniu starzy nie dają się smykać w nocy po szpilach

no właśnie... :x :evil:
to bajtle niech krencom jakies wałki do rodziców ze idom do kumpla obo cus mom kumpla 2 lata mlodszego co trzy lata tymu jak miol 13 lot to godol matce ze idzie na plac obo do kumpla a w efekcie szoł ze mna no szpil i zawsze sie smialem z niego czymu matce niy powiesz ze idziesz no szpil po jakims czasie i tak sie jego rodzice kapli ze lazi na szpile- dobrze ze jo niy miol tego problymu :)
UN'08

ishateR

#22 Post autor: ishateR » 12 mar 2007, o 16:18

jak mieszkosz w Chorzowie albo kajs w poblizu to zawsze mogesz pedziec ze idziesz na mecz z kolegom i jego tatom
i ze bydziesz pod opiekom...
nie zebych zachęcoł do fulania rodziców ale czego sie nie robi dla Ruchu :lol: 8)

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#23 Post autor: swce » 12 mar 2007, o 16:22

fajnie sie wom godo...ale z moimi nie wygrosz... :x jakby ojciec nie robil w Holandii to zech jest na kozdym szpilu...a tak to lipa :cry:
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk

"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.

gregor
Kontakt:

#24 Post autor: gregor » 12 mar 2007, o 16:47

podejcie ceny biletów no chyba że są takie jak na szpile ligowe i co z karnetami ??
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

bogas1985

#25 Post autor: bogas1985 » 12 mar 2007, o 17:27

mysle ze na ten mecz nasi chlopcy wyjda mocno zmobilizowani. Beda wiedziec o co graja. W koncu jest ogromna szansa na zdobycie PP, a kadrowo wcale nie prezentujemy sie gorzej niz Grodziszczanie. Trzeba bedzie bacznie zwrocic uwage na Adriana Sikore i Piotre Piechniaka, ktorzy sa motorami napedowymi naszego rywala. Jesli murawa bedzie dobrze przygotowana, to jestem dobrej mysli.

Mysle ze zagramy w nastepujacym ustawieniu
Mioduszewski - Jakubowski, Baran, Klaczka, Osiński - Grzyb, Pulkowski, Jikia, Sokolowski - Cwielong, Jezierski

Spali1920
Kontakt:

#26 Post autor: Spali1920 » 12 mar 2007, o 17:38

A jo na wyjscoiwy stawiom:
Mioduszewski-Makuch,Baran,Klaczka,Nykiel(jak bydzie zdrowy bo miol jakos kontuzja)-Grzyb,Jikija,Pulkowski,Domżalski-Łudziński,Jezierski
UN'08

trh

#27 Post autor: trh » 12 mar 2007, o 17:54

Bilety tak jak w lidze, czyli na Korona 15 zł, Trybuna od 20 zł do góry... ( nie wiem później wila bo nie chadzom tam ) ;) Także wszyscy na Cicho 6 w Środa !! Godzina fajno mi sie wydaje, przy światłach, z dwojga złego ta pora jest najlepszo bo jakby było tak jak w radomiu o 15;00 grają to by było zaś źle bo za wczas, a tak na szpil zdąrzycie i wyspać sie też wyśpicie !!;];)

aha. ato info ze strony pzpn-u:
"...jedynym sposobem na zdobycie przepustek do Pucharu UEFA jest triumf w Pucharze Polski.
Stawka drużyn, która pozostała w rywalizacji o to trofeum jest bardzo wyrównana i ciężko wskazać faworyta. Pazurki może pokazać chorzowski Ruch, który coraz śmielej puka do bram Orange Ekstraklasy i może się okazać czarnym koniem zmagań o krajowy puchar. Przypomnijmy, że chorzowianie w poprzedniej rundzie wyeliminowali krakowską Wisłę..."

Mecze Kolporter - Lech oraz Ruch - Groclin będą transmitowane w kanale nSport.

DO BOJUUU !!

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#28 Post autor: Bytom20 » 12 mar 2007, o 18:17

chorzowskaR pisze:Widza ze nie ma specjalnego cisnienia na ten szp[il a to blad bo to jest jak by nie patrzec 1 ligowiec jednego mu juz ogolili wiec trza ciagnac dalyj a z groclinem jak pamietom to szlo nom calkiem niezle wiec wszyscy na Ruch!!!!!!

ps . byda jakies plakaty bo bych trocha porozwieszol?
Plakaty już są od soboty ---->> http://www.ruch.chorzow.pl/forum/viewto ... 72&start=0 no chyba że Ci chodzi o klubowe.

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#29 Post autor: L_M » 12 mar 2007, o 18:29

trh pisze:Bilety tak jak w lidze, czyli na Korona 15 zł, Trybuna od 20 zł do góry... ( nie wiem później wila bo nie chadzom tam ) ;) Także wszyscy na Cicho 6 w Środa !! Godzina fajno mi sie wydaje, przy światłach, z dwojga złego ta pora jest najlepszo bo jakby było tak jak w radomiu o 15;00 grają to by było zaś źle bo za wczas, a tak na szpil zdąrzycie i wyspać sie też wyśpicie !!;];)
co do biletow:
http://www.ruch.chorzow.pl/news.php?id=3349

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#30 Post autor: wolfik » 12 mar 2007, o 18:44

Godzina jak w lidze mistrzów, a jak to wplynie na frekwencje zobaczymy juz w srode
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

ODPOWIEDZ