Problem Gastronomii na stadionie Ruchu...
-
- Kontakt:
- fRyta
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
loveparadee pisze:mosz rech cos trza z tym zrobic :roll:
bo 5 zeta za surowy wuszt nie widzi mi sie wydawac :roll: o ile sie dopcham :shock:
widza ze jedli mi z tego samego rusztu kiełbasa

a tak serio to szkoda kasy kero ucieko bo przy takiej ilosciu ludzi to klub moze sporo zarobic i zarazym uprzyjemnic nom szpil dobrym wusztym (jak sie go komus udo zdobyc)
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
-
- Kontakt:
Ludzie.
Żodyn poważny klub na świecie niy angazuje sie bezposrednio w sprzedaż kababow czy paker zupy.
Klub ino powiniyn zrobic jakiś konkurs i udzielic koncesji chyntnym, okreslic warunki i tu mocie recht. Ale ciynzko tyz zeby klub na NIY SWOIM (ino miejskim) stadionie stawiol malo gastronomia. Bez toż tyz w tych warunkach powinno sie jednoznacznie okreslic z czego taka sprzedaz moze byc realizowano i powiniyn niy udzielac zezwolynia na grile łogrodowe. Tako buda jak jest pod kauflandym z kurczakami w sam roz nadowala by sie do OBECNY infrastruktury na cichy, a jednoczesnie nie byloby dymow na stadionym.
Żodyn poważny klub na świecie niy angazuje sie bezposrednio w sprzedaż kababow czy paker zupy.
Klub ino powiniyn zrobic jakiś konkurs i udzielic koncesji chyntnym, okreslic warunki i tu mocie recht. Ale ciynzko tyz zeby klub na NIY SWOIM (ino miejskim) stadionie stawiol malo gastronomia. Bez toż tyz w tych warunkach powinno sie jednoznacznie okreslic z czego taka sprzedaz moze byc realizowano i powiniyn niy udzielac zezwolynia na grile łogrodowe. Tako buda jak jest pod kauflandym z kurczakami w sam roz nadowala by sie do OBECNY infrastruktury na cichy, a jednoczesnie nie byloby dymow na stadionym.
"sezon sie już zaczoł ?"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"
- wolfik
- Kontakt:
Na Ruchu nie ma czegos takiego jak gastronomia, ale to dobrze bo zawsze trace kupe kasy na takie zarcie, a tak to jest jakas oszczednosc 

Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Grzegorz
- Kontakt:
widze ze miałem wczoraj szczęscie bo mi sie fajnie upieczony wuszt trafił, ale fakt ten gril to nie jest najlepsze rozwiązanie.
Na całym świecie jakos sobie z tym radzą, wiec u nas też z czasem wszystko bedzie tak jak trzeba. Teraz za mało tych wusztów jest sprzedawane zeby sie komuś dupno buda opłacało stawiac, ale moze w orange bedzie lepiej. moze hot-dogi?? Nie trzeba tego długo piec i szubkie w przygotowaniu?? Ale przecież by menu ukłodać nie będziemy...
Pozdrawiam chopa co sie wnerwił i ten parasol co przy grilu stał zamknął.
Na całym świecie jakos sobie z tym radzą, wiec u nas też z czasem wszystko bedzie tak jak trzeba. Teraz za mało tych wusztów jest sprzedawane zeby sie komuś dupno buda opłacało stawiac, ale moze w orange bedzie lepiej. moze hot-dogi?? Nie trzeba tego długo piec i szubkie w przygotowaniu?? Ale przecież by menu ukłodać nie będziemy...
Pozdrawiam chopa co sie wnerwił i ten parasol co przy grilu stał zamknął.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a jo kupił orynżada za 4 zł a w biedronce ta sama 79 gr ;P bo brakło kupkuw i musiolem cało kupić w połowie szpilu rozumia zysk ale asz tyle sypić
Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.
[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]
[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]
-
- Kontakt:
heh macie fajne pomysly ale stadion jest wlasnoscia miasta czyli ten punkt gastronomiczny NAJLEPIEJ jakby byl odwarty caly tydzien a nie tylko w dniu szpilu przez trzy godziny (a to byloby nie oplacalne dla sprzedawcy i miasta) no i powinny byc dwa takie punkty jeden dla trybuny glownej i sektora rodzinnego a drugi dla reszty
i tak przy okazji to na zachodzie nie maja tego problemu bo w wiekszosci stadionow europy restauracje sa czynne caly tydzien bo to jest wbudowane w kompleks stadionu np w ktoras z trybun
ale mam nadzieje ze uda sie tam cos otworzyc bo tez mnie wkurza ten dym
i tak przy okazji to na zachodzie nie maja tego problemu bo w wiekszosci stadionow europy restauracje sa czynne caly tydzien bo to jest wbudowane w kompleks stadionu np w ktoras z trybun
ale mam nadzieje ze uda sie tam cos otworzyc bo tez mnie wkurza ten dym
Bo Królem jest zawsze najsilniejszy, nie tylko dzięki samej sile, ale dzięki sile, sprytowi i szczęściu. Królem wśród szczurów.