Problem Gastronomii na stadionie Ruchu...

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
binaR
Kontakt:

#1 Post autor: binaR » 10 mar 2007, o 15:51

dokladnie nawet jakby piwo bylo 2x drozsze to zapewne bylby popyt na nie bo samemu wnosic nie mozna a wielu starszych kibicow pamieta jeszcze czasy kiedy na szpilu nie jedna butelka gorzoly poszla a zadym nie bylo
[img]http://img45.imageshack.us/img45/4044/adammalyszfannl6hn6.png[/img]

loveparadee

#2 Post autor: loveparadee » 10 mar 2007, o 16:08

mosz rech cos trza z tym zrobic :roll:

bo 5 zeta za surowy wuszt nie widzi mi sie wydawac :roll: o ile sie dopcham :shock:

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#3 Post autor: fRyta » 10 mar 2007, o 16:33

Moje marzenie - dobry kebab 8)

Ten dym ktory unosi sie nad stadionem to faktycznie obciach..
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#4 Post autor: uRodzony na sektoRze » 10 mar 2007, o 16:47

Mi sie marzą (ale nie smiejcie sie) nasze kochane kluski ślaskie, moze za 10 lat zjem takowe na stadionie :wink:
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Fanatyk z Rudy
Kontakt:

#5 Post autor: Fanatyk z Rudy » 10 mar 2007, o 16:48

No prosze klub chce stawac sie profesjonalnym to i kibice ida za ciosem ;)
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG

rumcajs_79
Kontakt:

#6 Post autor: rumcajs_79 » 10 mar 2007, o 17:10

loveparadee pisze:mosz rech cos trza z tym zrobic :roll:

bo 5 zeta za surowy wuszt nie widzi mi sie wydawac :roll: o ile sie dopcham :shock:

widza ze jedli mi z tego samego rusztu kiełbasa :wink:

a tak serio to szkoda kasy kero ucieko bo przy takiej ilosciu ludzi to klub moze sporo zarobic i zarazym uprzyjemnic nom szpil dobrym wusztym (jak sie go komus udo zdobyc)
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

hydroxy
Kontakt:

#7 Post autor: hydroxy » 10 mar 2007, o 17:22

Ludzie.
Żodyn poważny klub na świecie niy angazuje sie bezposrednio w sprzedaż kababow czy paker zupy.
Klub ino powiniyn zrobic jakiś konkurs i udzielic koncesji chyntnym, okreslic warunki i tu mocie recht. Ale ciynzko tyz zeby klub na NIY SWOIM (ino miejskim) stadionie stawiol malo gastronomia. Bez toż tyz w tych warunkach powinno sie jednoznacznie okreslic z czego taka sprzedaz moze byc realizowano i powiniyn niy udzielac zezwolynia na grile łogrodowe. Tako buda jak jest pod kauflandym z kurczakami w sam roz nadowala by sie do OBECNY infrastruktury na cichy, a jednoczesnie nie byloby dymow na stadionym.
"sezon sie już zaczoł ?"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#8 Post autor: wolfik » 10 mar 2007, o 18:05

Na Ruchu nie ma czegos takiego jak gastronomia, ale to dobrze bo zawsze trace kupe kasy na takie zarcie, a tak to jest jakas oszczednosc :wink:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#9 Post autor: Patton » 10 mar 2007, o 18:05

Wnioskuje o otwarcie Pizza Hut... Mamma Mia!! :D A powaznie mowiac - chcialem wczoraj zjesc kielbaske, bo to taka tradycja meczowa, czy u siebie, czy gdzies na wyjezdzie. A tu w 35 minucie ni ma wuszcikow :(
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Paweł 19R20
Kontakt:

#10 Post autor: Paweł 19R20 » 10 mar 2007, o 19:02

Jo przed szpilym chciołech sie kupić tyż wuszta, ale dopiyro je piykli, a już było przi tym tyla ludzi ze ledwo żech sie dopchoł i żech sie kupi żymła i była dobro... :wink:

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#11 Post autor: Mikoruch » 10 mar 2007, o 19:30

Biercie sprawy w swoje ręce !

Propozycja do klubu na wynajem placu, od cen tyle i tyle na NU, tyle ew. dla klubu i reszta zysk.

Pismo i do zarządu !!!

Nie marudzić tylko działać !!!

ino mo byc dobre :-)

Awatar użytkownika
Grzegorz
Kontakt:

#12 Post autor: Grzegorz » 10 mar 2007, o 20:14

widze ze miałem wczoraj szczęscie bo mi sie fajnie upieczony wuszt trafił, ale fakt ten gril to nie jest najlepsze rozwiązanie.

Na całym świecie jakos sobie z tym radzą, wiec u nas też z czasem wszystko bedzie tak jak trzeba. Teraz za mało tych wusztów jest sprzedawane zeby sie komuś dupno buda opłacało stawiac, ale moze w orange bedzie lepiej. moze hot-dogi?? Nie trzeba tego długo piec i szubkie w przygotowaniu?? Ale przecież by menu ukłodać nie będziemy...

Pozdrawiam chopa co sie wnerwił i ten parasol co przy grilu stał zamknął.

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#13 Post autor: grzej » 10 mar 2007, o 20:32

Patton pisze:Wnioskuje o otwarcie Pizza Hut... Mamma Mia!! :D A powaznie mowiac - chcialem wczoraj zjesc kielbaske, bo to taka tradycja meczowa, czy u siebie, czy gdzies na wyjezdzie. A tu w 35 minucie ni ma wuszcikow :(
Ale był full dymu ;-)

lojo
Kontakt:

#14 Post autor: lojo » 10 mar 2007, o 21:10

a jo kupił orynżada za 4 zł a w biedronce ta sama 79 gr ;P bo brakło kupkuw i musiolem cało kupić w połowie szpilu rozumia zysk ale asz tyle sypić
Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.

[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]

kamix
Kontakt:

#15 Post autor: kamix » 10 mar 2007, o 22:30

heh macie fajne pomysly ale stadion jest wlasnoscia miasta czyli ten punkt gastronomiczny NAJLEPIEJ jakby byl odwarty caly tydzien a nie tylko w dniu szpilu przez trzy godziny (a to byloby nie oplacalne dla sprzedawcy i miasta) no i powinny byc dwa takie punkty jeden dla trybuny glownej i sektora rodzinnego a drugi dla reszty

i tak przy okazji to na zachodzie nie maja tego problemu bo w wiekszosci stadionow europy restauracje sa czynne caly tydzien bo to jest wbudowane w kompleks stadionu np w ktoras z trybun

ale mam nadzieje ze uda sie tam cos otworzyc bo tez mnie wkurza ten dym
Bo Królem jest zawsze najsilniejszy, nie tylko dzięki samej sile, ale dzięki sile, sprytowi i szczęściu. Królem wśród szczurów.

ODPOWIEDZ