Ruch Chorzów - Górnik Polkowice 1-0

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Kirek
Kontakt:

#136 Post autor: Kirek » 7 mar 2007, o 19:52

Z tego co mi sie wydaje to Td jest pracownikiem klubu :)

slavo
Kontakt:

Re: PLAKATY

#137 Post autor: slavo » 7 mar 2007, o 19:54

COBRA pisze:
Td pisze:Po ciężkich bojach dotarły plakaty na mecz z Polkowicami - prosze o pomoc w ich rowieszeniu - w Chorzowie zostaną umieszczone na słupach, ale z innych miast przydałaby się pomoc - mam ich jeszcze calkiem sporo - dużych i kolorowych - chętnych zapraszam do klubu na portiernie - w rulonach po 30 sztuk - jedna zasada PLAKATUJEMY TYLKO TAM GDZIE WOLNO czyli słupy ogłoszeniowe, tablice ogłoszeniowe, i miejsca w których da się dogadać jak wystawy sklepowe (absolutnie NIE na ścianach budynków i przystankach autobusowych bo wówczas klub może mieć dowaloną karę)
Zaloz temat o tych plakatach i niech go ktos przyklei! Profesjonalizm jak cholera-'Po ciężkich bojach dotarły plakaty na mecz z Polkowicami "Smiech na sali zeby kibice walczyli o rozreklamowanie meczu.
"nasze życie jest niebieskie....." tylko nie proście nas o pomoc.....
Jak Klimek ma kasę na piłkarzy to nie sobie i wynajmie ludzi do plakatowania, no nie ?
Bo "wasze życie jest niebieskie" ale tylko do krytykowania, doszukiwania się samych niedociągnięć i zamazywania tego co dobre
No bo przecież Klimek na Ruchu zrobił interes życia - za ciężka kasę dostał zgraję wiecznych malkontentów i krytyków. Teraz kolejni sponsorzy będą się zabijać by też móć posponsorować i być je***ymi za wszystko.

Nieprawdopodobne jak szybko się NIEKTÓRYM w dupach poprzewracało

COBRA

#138 Post autor: COBRA » 7 mar 2007, o 20:07

slavo pisze:
COBRA pisze:
Td pisze:Po ciężkich bojach dotarły plakaty na mecz z Polkowicami - prosze o pomoc w ich rowieszeniu - w Chorzowie zostaną umieszczone na słupach, ale z innych miast przydałaby się pomoc - mam ich jeszcze calkiem sporo - dużych i kolorowych - chętnych zapraszam do klubu na portiernie - w rulonach po 30 sztuk - jedna zasada PLAKATUJEMY TYLKO TAM GDZIE WOLNO czyli słupy ogłoszeniowe, tablice ogłoszeniowe, i miejsca w których da się dogadać jak wystawy sklepowe (absolutnie NIE na ścianach budynków i przystankach autobusowych bo wówczas klub może mieć dowaloną karę)
Zaloz temat o tych plakatach i niech go ktos przyklei! Profesjonalizm jak cholera-'Po ciężkich bojach dotarły plakaty na mecz z Polkowicami "Smiech na sali zeby kibice walczyli o rozreklamowanie meczu.
"nasze życie jest niebieskie....." tylko nie proście nas o pomoc.....
Jak Klimek ma kasę na piłkarzy to nie sobie i wynajmie ludzi do plakatowania, no nie ?
Bo "wasze życie jest niebieskie" ale tylko do krytykowania, doszukiwania się samych niedociągnięć i zamazywania tego co dobre
No bo przecież Klimek na Ruchu zrobił interes życia - za ciężka kasę dostał zgraję wiecznych malkontentów i krytyków. Teraz kolejni sponsorzy będą się zabijać by też móć posponsorować i być je***ymi za wszystko.

Nieprawdopodobne jak szybko się NIEKTÓRYM w dupach poprzewracało
Czlowieku o czym ty piszesz?wiadomo ze kibice maja pomoc w rozklejeniu itp chodzi mi o to ze w profesjonalnym klubie jak wy to gadacie, te plakaty powinny byc juz wydrukowane 2 tyg przed meczem a nie 2 dni przed i to tyle.Takich przykladow jest wiele ale nie o tym temat,niemam zamiaru sie z toba klocic pisz co chcesz.dodam tylko tyle ze mamy najdrozsze bilety na slasku wiec przynajmniej moglby ten mecz i nastepne byc jakos konkretnie zareklamowany bo wiadomo jak jest.

Td
Kontakt:

#139 Post autor: Td » 7 mar 2007, o 20:17

COBRA ja też się z Tobą nie mam zamiaru kłócić - żeby te plakaty mogły się pojawić musiałem przez dwa tygodnie dawać korepetycji z matematyki i prosić znajomych żeby się dołożyli, a wiesz dlaczego? bo w naszym klubie nie ma na takie rzeczy jeszcze środków i większośc rzeczy jakie się pojawiają sa wynikiem dobrej woli wielu wielu którzy nie narzekają tylko poświęcaja swój wolny czas żeby coś się ruszyło i zeby połatać dziury które wynikają z braku finansów i zadłużenia ajkei jeszcze jest
TYM KTÓRZY POMOGĄ DZIĘKUJĘ

slavo
Kontakt:

#140 Post autor: slavo » 7 mar 2007, o 20:26

COBRA pisze: Czlowieku o czym ty piszesz?wiadomo ze kibice maja pomoc w rozklejeniu itp chodzi mi o to ze w profesjonalnym klubie jak wy to gadacie, te plakaty powinny byc juz wydrukowane 2 tyg przed meczem a nie 2 dni przed i to tyle.
jeszcze zupełnie niedawno, nie były wydrukowane nawet 2 tygodnie po szpilu
Takich przykladow jest wiele ale nie o tym temat
To może załóżcie jakiś temat: "dopierdolmy zarządowi", tam wielu z tego forum będzie mogło się prześcigać we wskazywaniu "zbrodni" zarządu, może w końcu będziecie usatysfakcjonowani. Bo od pewnego czasu mamy na tym forum swoistą licytację kto się piękniej do***rdoli czegokolwiek. (np. w sprawie karnetów wylano morze łez i wiadra żółci ale nikt nie wspomniał, że tego rodzaju sposób rozprowadzania jest nowością w skali kraju i ani Wisła ani Legia ani żaden inny klub w Polsce jeszcze tego szlaku nie przetarł. A nawet dziecko wie, że zawsze takie nowości ciągną za sobą dziesiątki nieprzewidzianych problemów i takie przykłady można by mnożyć, tylko po co się zastanawiać jak najprościej jest zabłysnąć na forum jakimś zwykłym bluzgiem najlepiej na zarząd bo to na dzień dzisiejszy jest najbardziej trendy)
niemam zamiaru sie z toba klocic pisz co chcesz.dodam tylko tyle ze mamy najdrozsze bilety na slasku wiec przynajmniej moglby ten mecz i nastepne byc jakos konkretnie zareklamowany bo wiadomo jak jest.
sorry ale na dzień dzisiejszy kto i na jakiej podstawie miałby mieć na Śląsku droższe ? Żabole ?? :-) Dospele ?? :-) Cidry ?? :-)

A jak ten cennik wygląda w skali kraju ?

COBRA

#141 Post autor: COBRA » 7 mar 2007, o 20:36

slavo pisze:
COBRA pisze: Czlowieku o czym ty piszesz?wiadomo ze kibice maja pomoc w rozklejeniu itp chodzi mi o to ze w profesjonalnym klubie jak wy to gadacie, te plakaty powinny byc juz wydrukowane 2 tyg przed meczem a nie 2 dni przed i to tyle.
jeszcze zupełnie niedawno, nie były wydrukowane nawet 2 tygodnie po szpilu
Takich przykladow jest wiele ale nie o tym temat
To może załóżcie jakiś temat: "dopierdolmy zarządowi", tam wielu z tego forum będzie mogło się prześcigać we wskazywaniu "zbrodni" zarządu, może w końcu będziecie usatysfakcjonowani. Bo od pewnego czasu mamy na tym forum swoistą licytację kto się piękniej do***rdoli czegokolwiek. (np. w sprawie karnetów wylano morze łez i wiadra żółci ale nikt nie wspomniał, że tego rodzaju sposób rozprowadzania jest nowością w skali kraju i ani Wisła ani Legia ani żaden inny klub w Polsce jeszcze tego szlaku nie przetarł. A nawet dziecko wie, że zawsze takie nowości ciągną za sobą dziesiątki nieprzewidzianych problemów i takie przykłady można by mnożyć, tylko po co się zastanawiać jak najprościej jest zabłysnąć na forum jakimś zwykłym bluzgiem najlepiej na zarząd bo to na dzień dzisiejszy jest najbardziej trendy)
niemam zamiaru sie z toba klocic pisz co chcesz.dodam tylko tyle ze mamy najdrozsze bilety na slasku wiec przynajmniej moglby ten mecz i nastepne byc jakos konkretnie zareklamowany bo wiadomo jak jest.
sorry ale na dzień dzisiejszy kto i na jakiej podstawie miałby mieć na Śląsku droższe ? Żabole ?? :-) Dospele ?? :-) Cidry ?? :-)

A jak ten cennik wygląda w skali kraju ?
Niemam zamiaru sie z toba wdawac w dyskusje bo piszesz bardzo enigmatycznie, Kto mialby miec drozsze? Raczej kto tansze,jak narazie jestesmy w 2 lidze nie w 1 a zreszta...przypomne ci ten temat za pare tygodni.Bo jak narazie schodzimy z tematu tylko.
Ostatnio zmieniony 7 mar 2007, o 20:38 przez COBRA, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#142 Post autor: Simone » 7 mar 2007, o 20:38

Az zal czytac niektorych " obrazalskich " i wiecznie niezadowolonych ...

Tak jak napisal Slavo w dupach sie poprzewracalo , nic nie pasuje

Na Gorniku i Gks jest tanio , syf organizacyjny i zacofanie Zapraszam

arcio
Kontakt:

#143 Post autor: arcio » 7 mar 2007, o 20:40

tak, zrób se plakaty 2 tygodnie temu nie znając dokładnie kiedy gramy :D

poza tym w tamtej rundzie jak prosiłem o pomoc tydzień przed o pomoc żeby na świonach pokleić to wiesz ile sie ludzi zgłosiło?
1 czy dwóch którzy w sumie nie pomogli bo cos tam im wyskoczyło i zawsze byłem zdany na telefon i prośbę tych na których zawsze mogłem liczyć: reden, pepek i jego kumple - DZIĘKI

a reszta ma to w du*** i tylko krytykować!

w klubowym budżecie jest 0 słownie zero zł na marketing - to co masz zrobić?
wiesz ile ludzi pracuje w klubie? kilku!! nas nei stać po prostu

do normalności brakuje sporo ale przynajmniej są chęci
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#144 Post autor: Bytom20 » 7 mar 2007, o 21:45

Jeśli chodzi o kwestie biletów to ja taka cene akceptuje bo jeśli chcemy mieć jakiś dobry zespół który będzie grał w I lidze to trzeba dać więcej za ten bilet.

Wracając do meczu

Górnik Polkowice zajmuje 7 miejsce z 25 punktami strzelając 19 i tracąc 19 bramek

Ostatnio z nimi zremisowaliśmy
1-1

Trzeba też wziąść pod uwage fakt iż górnikowi polkowice źle się gra na wyjazdach.

Wszystkie ostatnie 4 sparingi wygrali
ze śląskiem wrocław 3-2
z unią janikowo 2- 0
jarotą jarocin 3-1
amica wronki 1-0

Wątpie żeby zagrali z Nami otwartą piłkę. Napewno będą chcieli wywieźć z trudnego terenu chociaż jeden punkt i liczyć na kontry.

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#145 Post autor: Simone » 7 mar 2007, o 21:52

To akurat malo odkrywcze ...

Kto w ogole w tym sezonie zagral z nami otwarta pilke czy to na wyjezdzie czy u siebie

Chyba tylko Wisla Krakow i ... Unia Janikowo :oops:

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#146 Post autor: 19r20 » 7 mar 2007, o 23:15

Obrazek

plakat dla pozostałych FC
kto może niech drukuje i rozkleja

http://s005.wyslijto.pl/?file_id=96009575794336630198
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

aju
Kontakt:

#147 Post autor: aju » 8 mar 2007, o 01:20

Td pisze:COBRA ja też się z Tobą nie mam zamiaru kłócić - żeby te plakaty mogły się pojawić musiałem przez dwa tygodnie dawać korepetycji z matematyki i prosić znajomych żeby się dołożyli, a wiesz dlaczego? bo w naszym klubie nie ma na takie rzeczy jeszcze środków i większośc rzeczy jakie się pojawiają sa wynikiem dobrej woli wielu wielu którzy nie narzekają tylko poświęcaja swój wolny czas żeby coś się ruszyło i zeby połatać dziury które wynikają z braku finansów i zadłużenia ajkei jeszcze jest
TYM KTÓRZY POMOGĄ DZIĘKUJĘ
jeśli chodzi o mozliwosci wydrukowania tych plakatów to nie widze problemu abym miał tego nie zrobić.
koszt biore na siebie dajcie tylko znac wczesniej jakies 1-2 dni
MŁODZI TRENUJCIE!!!

domin11hks
Kontakt:

#148 Post autor: domin11hks » 8 mar 2007, o 01:22

chopcy jutro o tej godzine to jo juz nie beda umiał spac
jutro szpil !!
tyla zech na to czekoł :)

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#149 Post autor: spyru » 8 mar 2007, o 08:39

Prosimy o przyjście do młyna. Trzeba wypróbować megafon, bębny i nowe piosenki. :D :niebiescy:
A co do wyniku to byle do przodu
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Clini[C]

#150 Post autor: Clini[C] » 8 mar 2007, o 08:50

Panowie gdzie mamy się wybrać d młyna? Sektor 7 czy 10 ?

ODPOWIEDZ