Ruch Chorzów - Górnik Polkowice 1-0
- Kirek
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: PLAKATY
"nasze życie jest niebieskie....." tylko nie proście nas o pomoc.....COBRA pisze:Zaloz temat o tych plakatach i niech go ktos przyklei! Profesjonalizm jak cholera-'Po ciężkich bojach dotarły plakaty na mecz z Polkowicami "Smiech na sali zeby kibice walczyli o rozreklamowanie meczu.Td pisze:Po ciężkich bojach dotarły plakaty na mecz z Polkowicami - prosze o pomoc w ich rowieszeniu - w Chorzowie zostaną umieszczone na słupach, ale z innych miast przydałaby się pomoc - mam ich jeszcze calkiem sporo - dużych i kolorowych - chętnych zapraszam do klubu na portiernie - w rulonach po 30 sztuk - jedna zasada PLAKATUJEMY TYLKO TAM GDZIE WOLNO czyli słupy ogłoszeniowe, tablice ogłoszeniowe, i miejsca w których da się dogadać jak wystawy sklepowe (absolutnie NIE na ścianach budynków i przystankach autobusowych bo wówczas klub może mieć dowaloną karę)
Jak Klimek ma kasę na piłkarzy to nie sobie i wynajmie ludzi do plakatowania, no nie ?
Bo "wasze życie jest niebieskie" ale tylko do krytykowania, doszukiwania się samych niedociągnięć i zamazywania tego co dobre
No bo przecież Klimek na Ruchu zrobił interes życia - za ciężka kasę dostał zgraję wiecznych malkontentów i krytyków. Teraz kolejni sponsorzy będą się zabijać by też móć posponsorować i być je***ymi za wszystko.
Nieprawdopodobne jak szybko się NIEKTÓRYM w dupach poprzewracało
-
Czlowieku o czym ty piszesz?wiadomo ze kibice maja pomoc w rozklejeniu itp chodzi mi o to ze w profesjonalnym klubie jak wy to gadacie, te plakaty powinny byc juz wydrukowane 2 tyg przed meczem a nie 2 dni przed i to tyle.Takich przykladow jest wiele ale nie o tym temat,niemam zamiaru sie z toba klocic pisz co chcesz.dodam tylko tyle ze mamy najdrozsze bilety na slasku wiec przynajmniej moglby ten mecz i nastepne byc jakos konkretnie zareklamowany bo wiadomo jak jest.slavo pisze:"nasze życie jest niebieskie....." tylko nie proście nas o pomoc.....COBRA pisze:Zaloz temat o tych plakatach i niech go ktos przyklei! Profesjonalizm jak cholera-'Po ciężkich bojach dotarły plakaty na mecz z Polkowicami "Smiech na sali zeby kibice walczyli o rozreklamowanie meczu.Td pisze:Po ciężkich bojach dotarły plakaty na mecz z Polkowicami - prosze o pomoc w ich rowieszeniu - w Chorzowie zostaną umieszczone na słupach, ale z innych miast przydałaby się pomoc - mam ich jeszcze calkiem sporo - dużych i kolorowych - chętnych zapraszam do klubu na portiernie - w rulonach po 30 sztuk - jedna zasada PLAKATUJEMY TYLKO TAM GDZIE WOLNO czyli słupy ogłoszeniowe, tablice ogłoszeniowe, i miejsca w których da się dogadać jak wystawy sklepowe (absolutnie NIE na ścianach budynków i przystankach autobusowych bo wówczas klub może mieć dowaloną karę)
Jak Klimek ma kasę na piłkarzy to nie sobie i wynajmie ludzi do plakatowania, no nie ?
Bo "wasze życie jest niebieskie" ale tylko do krytykowania, doszukiwania się samych niedociągnięć i zamazywania tego co dobre
No bo przecież Klimek na Ruchu zrobił interes życia - za ciężka kasę dostał zgraję wiecznych malkontentów i krytyków. Teraz kolejni sponsorzy będą się zabijać by też móć posponsorować i być je***ymi za wszystko.
Nieprawdopodobne jak szybko się NIEKTÓRYM w dupach poprzewracało
-
- Kontakt:
COBRA ja też się z Tobą nie mam zamiaru kłócić - żeby te plakaty mogły się pojawić musiałem przez dwa tygodnie dawać korepetycji z matematyki i prosić znajomych żeby się dołożyli, a wiesz dlaczego? bo w naszym klubie nie ma na takie rzeczy jeszcze środków i większośc rzeczy jakie się pojawiają sa wynikiem dobrej woli wielu wielu którzy nie narzekają tylko poświęcaja swój wolny czas żeby coś się ruszyło i zeby połatać dziury które wynikają z braku finansów i zadłużenia ajkei jeszcze jest
TYM KTÓRZY POMOGĄ DZIĘKUJĘ
-
- Kontakt:
jeszcze zupełnie niedawno, nie były wydrukowane nawet 2 tygodnie po szpiluCOBRA pisze: Czlowieku o czym ty piszesz?wiadomo ze kibice maja pomoc w rozklejeniu itp chodzi mi o to ze w profesjonalnym klubie jak wy to gadacie, te plakaty powinny byc juz wydrukowane 2 tyg przed meczem a nie 2 dni przed i to tyle.
To może załóżcie jakiś temat: "dopierdolmy zarządowi", tam wielu z tego forum będzie mogło się prześcigać we wskazywaniu "zbrodni" zarządu, może w końcu będziecie usatysfakcjonowani. Bo od pewnego czasu mamy na tym forum swoistą licytację kto się piękniej do***rdoli czegokolwiek. (np. w sprawie karnetów wylano morze łez i wiadra żółci ale nikt nie wspomniał, że tego rodzaju sposób rozprowadzania jest nowością w skali kraju i ani Wisła ani Legia ani żaden inny klub w Polsce jeszcze tego szlaku nie przetarł. A nawet dziecko wie, że zawsze takie nowości ciągną za sobą dziesiątki nieprzewidzianych problemów i takie przykłady można by mnożyć, tylko po co się zastanawiać jak najprościej jest zabłysnąć na forum jakimś zwykłym bluzgiem najlepiej na zarząd bo to na dzień dzisiejszy jest najbardziej trendy)Takich przykladow jest wiele ale nie o tym temat
sorry ale na dzień dzisiejszy kto i na jakiej podstawie miałby mieć na Śląsku droższe ? Żabole ?? :-) Dospele ?? :-) Cidry ?? :-)niemam zamiaru sie z toba klocic pisz co chcesz.dodam tylko tyle ze mamy najdrozsze bilety na slasku wiec przynajmniej moglby ten mecz i nastepne byc jakos konkretnie zareklamowany bo wiadomo jak jest.
A jak ten cennik wygląda w skali kraju ?
-
Niemam zamiaru sie z toba wdawac w dyskusje bo piszesz bardzo enigmatycznie, Kto mialby miec drozsze? Raczej kto tansze,jak narazie jestesmy w 2 lidze nie w 1 a zreszta...przypomne ci ten temat za pare tygodni.Bo jak narazie schodzimy z tematu tylko.slavo pisze:jeszcze zupełnie niedawno, nie były wydrukowane nawet 2 tygodnie po szpiluCOBRA pisze: Czlowieku o czym ty piszesz?wiadomo ze kibice maja pomoc w rozklejeniu itp chodzi mi o to ze w profesjonalnym klubie jak wy to gadacie, te plakaty powinny byc juz wydrukowane 2 tyg przed meczem a nie 2 dni przed i to tyle.To może załóżcie jakiś temat: "dopierdolmy zarządowi", tam wielu z tego forum będzie mogło się prześcigać we wskazywaniu "zbrodni" zarządu, może w końcu będziecie usatysfakcjonowani. Bo od pewnego czasu mamy na tym forum swoistą licytację kto się piękniej do***rdoli czegokolwiek. (np. w sprawie karnetów wylano morze łez i wiadra żółci ale nikt nie wspomniał, że tego rodzaju sposób rozprowadzania jest nowością w skali kraju i ani Wisła ani Legia ani żaden inny klub w Polsce jeszcze tego szlaku nie przetarł. A nawet dziecko wie, że zawsze takie nowości ciągną za sobą dziesiątki nieprzewidzianych problemów i takie przykłady można by mnożyć, tylko po co się zastanawiać jak najprościej jest zabłysnąć na forum jakimś zwykłym bluzgiem najlepiej na zarząd bo to na dzień dzisiejszy jest najbardziej trendy)Takich przykladow jest wiele ale nie o tym tematsorry ale na dzień dzisiejszy kto i na jakiej podstawie miałby mieć na Śląsku droższe ? Żabole ?? :-) Dospele ?? :-) Cidry ?? :-)niemam zamiaru sie z toba klocic pisz co chcesz.dodam tylko tyle ze mamy najdrozsze bilety na slasku wiec przynajmniej moglby ten mecz i nastepne byc jakos konkretnie zareklamowany bo wiadomo jak jest.
A jak ten cennik wygląda w skali kraju ?
Ostatnio zmieniony 7 mar 2007, o 20:38 przez COBRA, łącznie zmieniany 1 raz.
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tak, zrób se plakaty 2 tygodnie temu nie znając dokładnie kiedy gramy 
poza tym w tamtej rundzie jak prosiłem o pomoc tydzień przed o pomoc żeby na świonach pokleić to wiesz ile sie ludzi zgłosiło?
1 czy dwóch którzy w sumie nie pomogli bo cos tam im wyskoczyło i zawsze byłem zdany na telefon i prośbę tych na których zawsze mogłem liczyć: reden, pepek i jego kumple - DZIĘKI
a reszta ma to w du*** i tylko krytykować!
w klubowym budżecie jest 0 słownie zero zł na marketing - to co masz zrobić?
wiesz ile ludzi pracuje w klubie? kilku!! nas nei stać po prostu
do normalności brakuje sporo ale przynajmniej są chęci

poza tym w tamtej rundzie jak prosiłem o pomoc tydzień przed o pomoc żeby na świonach pokleić to wiesz ile sie ludzi zgłosiło?
1 czy dwóch którzy w sumie nie pomogli bo cos tam im wyskoczyło i zawsze byłem zdany na telefon i prośbę tych na których zawsze mogłem liczyć: reden, pepek i jego kumple - DZIĘKI
a reszta ma to w du*** i tylko krytykować!
w klubowym budżecie jest 0 słownie zero zł na marketing - to co masz zrobić?
wiesz ile ludzi pracuje w klubie? kilku!! nas nei stać po prostu
do normalności brakuje sporo ale przynajmniej są chęci
nigdy nie jest za późno
- Bytom20
- Kontakt:
Jeśli chodzi o kwestie biletów to ja taka cene akceptuje bo jeśli chcemy mieć jakiś dobry zespół który będzie grał w I lidze to trzeba dać więcej za ten bilet.
Wracając do meczu
Górnik Polkowice zajmuje 7 miejsce z 25 punktami strzelając 19 i tracąc 19 bramek
Ostatnio z nimi zremisowaliśmy
1-1
Trzeba też wziąść pod uwage fakt iż górnikowi polkowice źle się gra na wyjazdach.
Wszystkie ostatnie 4 sparingi wygrali
ze śląskiem wrocław 3-2
z unią janikowo 2- 0
jarotą jarocin 3-1
amica wronki 1-0
Wątpie żeby zagrali z Nami otwartą piłkę. Napewno będą chcieli wywieźć z trudnego terenu chociaż jeden punkt i liczyć na kontry.
Wracając do meczu
Górnik Polkowice zajmuje 7 miejsce z 25 punktami strzelając 19 i tracąc 19 bramek
Ostatnio z nimi zremisowaliśmy
1-1
Trzeba też wziąść pod uwage fakt iż górnikowi polkowice źle się gra na wyjazdach.
Wszystkie ostatnie 4 sparingi wygrali
ze śląskiem wrocław 3-2
z unią janikowo 2- 0
jarotą jarocin 3-1
amica wronki 1-0
Wątpie żeby zagrali z Nami otwartą piłkę. Napewno będą chcieli wywieźć z trudnego terenu chociaż jeden punkt i liczyć na kontry.
- Simone
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:

plakat dla pozostałych FC
kto może niech drukuje i rozkleja
http://s005.wyslijto.pl/?file_id=96009575794336630198
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt:
jeśli chodzi o mozliwosci wydrukowania tych plakatów to nie widze problemu abym miał tego nie zrobić.Td pisze:COBRA ja też się z Tobą nie mam zamiaru kłócić - żeby te plakaty mogły się pojawić musiałem przez dwa tygodnie dawać korepetycji z matematyki i prosić znajomych żeby się dołożyli, a wiesz dlaczego? bo w naszym klubie nie ma na takie rzeczy jeszcze środków i większośc rzeczy jakie się pojawiają sa wynikiem dobrej woli wielu wielu którzy nie narzekają tylko poświęcaja swój wolny czas żeby coś się ruszyło i zeby połatać dziury które wynikają z braku finansów i zadłużenia ajkei jeszcze jest
koszt biore na siebie dajcie tylko znac wczesniej jakies 1-2 dni
MŁODZI TRENUJCIE!!!
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: