Chyba za czesto nie bywasz poza Chorzowem na meczach.Murzyn pisze:A co do tych 200 biletów to niestety dostaniemy 200 to niech jedzie 200.
To z mojej strony.
To z mojej strony.
Podobalo Ci sie w Bielsku, Sosnowcu, Bytomiu, etc etc? Mowie o zdjeciach, bo przypuszczam ze sie nie fatygowales. A jesli nawet - pewnie byles dumny z tego jak sie prezentuja na trybunach "niebiescy". To teraz zadaj sobie pytanie ile formalnie-profesjonalnie moglismy tam dostac biletow?Murzyn pisze:Mozecie obracac sobie ten temat w żarty, ale pamietajcie nigdy nie bedzie pełnego profesjonalizmu jeśli bedzie takie postepowanie jak teraz.
Czy widzieliscie żeby na Zachodzie ktoś wchodził bez biletu lub skakał przez płot???
Mam nadzieje, ze zarząd coś z tym zrobi.
czyli ze mamy teraz taki stadion a nei inny to mozna wchodzic na lewo... :oops:Patton pisze:O jakim Ty profejsonalizmie mowisz? Zejdz na ziemie czlowieku. Chcesz profesjonalizmu, to niech wszystko bedzie profesjonalne, od zaplecza, kas, stadiono i ochrony. Wtedy z pewnoscia nikt nie wejdzie za free ( zreszta nie pamietam, kiedy ostatnio ktos na mecz za free sie wbil ).
Proponuję już to olać i przenieść się do dyskusji o najbliższym meczu. Mieszkam na Klimzowcu i jeszcze nie widziałem żadnego plakatu!!!Murzyn pisze:Byłem i w Bielsku i w Sosnowcu i w Bytomiu--tak dla waszej informacji.
Pownnnismy patrzec na Zachód bo tylko stamtąd sie nauczymy czegoś dobrego.
Czyli jeśli ktoś ma inne zdanie na niektóre poglady to już wg was nie moze byc kibicem???
od wschodu tez jest co sie uczyc 8) a spojrzcie na ta dziolszka w bialym szaliku na pierwszym planie :lol:Murzyn pisze: Pownnnismy patrzec na Zachód bo tylko stamtąd sie nauczymy czegoś dobrego.