PREZENTACJA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#466 Post autor: uRodzony na sektoRze » 7 mar 2007, o 10:53

Murzyn pisze:A co do tych 200 biletów to niestety dostaniemy 200 to niech jedzie 200.
To z mojej strony.
Chyba za czesto nie bywasz poza Chorzowem na meczach.
To z mojej strony.
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#467 Post autor: Patton » 7 mar 2007, o 10:55

Dokladnie Urodzony ;) Ale niektorzy nie znaja pewnych realiow.

P.S. Przyszloroczna prezentacje proponuje zorganizowac na Wolnosci - bedzie zawsze jakas odmiana, beaz problemu "ludnosciowego" ;)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Murzyn

#468 Post autor: Murzyn » 7 mar 2007, o 10:58

Mozecie obracac sobie ten temat w żarty, ale pamietajcie nigdy nie bedzie pełnego profesjonalizmu jeśli bedzie takie postepowanie jak teraz.
Czy widzieliscie żeby na Zachodzie ktoś wchodził bez biletu lub skakał przez płot???

Mam nadzieje, ze zarząd coś z tym zrobi.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#469 Post autor: Patton » 7 mar 2007, o 10:59

O jakim Ty profejsonalizmie mowisz? Zejdz na ziemie czlowieku. Chcesz profesjonalizmu, to niech wszystko bedzie profesjonalne, od zaplecza, kas, stadiono i ochrony. Wtedy z pewnoscia nikt nie wejdzie za free ( zreszta nie pamietam, kiedy ostatnio ktos na mecz za free sie wbil ).

Murzyn

#470 Post autor: Murzyn » 7 mar 2007, o 11:01

To niech bedzie wszystko, ale tegop przecież ja nie zrobie tylko zarzad musi uczynic odpowiednie kroki.

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#471 Post autor: L_M » 7 mar 2007, o 11:17

Murzyn pisze:Mozecie obracac sobie ten temat w żarty, ale pamietajcie nigdy nie bedzie pełnego profesjonalizmu jeśli bedzie takie postepowanie jak teraz.
Czy widzieliscie żeby na Zachodzie ktoś wchodził bez biletu lub skakał przez płot???

Mam nadzieje, ze zarząd coś z tym zrobi.
Podobalo Ci sie w Bielsku, Sosnowcu, Bytomiu, etc etc? Mowie o zdjeciach, bo przypuszczam ze sie nie fatygowales. A jesli nawet - pewnie byles dumny z tego jak sie prezentuja na trybunach "niebiescy". To teraz zadaj sobie pytanie ile formalnie-profesjonalnie moglismy tam dostac biletow?

Profesjonalizm to sie Panowie powinien zaczynac gdzie indziej - i tak jak ktos wspomnial, nikt nie kaze byc zadowolony z kazdej decyzji zarzadu czy organizatora. Ok - byla impreza z gory zaplanowana tam gdzie byla, obiekt ma swoje parametry, swoja pojemnosc, jest nauczka na przyszlosc. Idziemy do przodu, ale moze niech Ci ktorzy oszczedzaja gardlo a zaoszczedzona energie zamieniaja w uderzenia w klawiature nie mowia o tym jak powinno wygladac wpuszczanie kibicow na uroczystosci klubowe. Ja mam ogromny szacunek dla tych, ktorzy byli, mimo braku wejsciowek, moze nawet liczyli ze wejda bez, bo kochaja ten klub i nie mogli sobie wyobrazic ze nie beda mogli byc blisko swojej druzyny. A ze obylo sie bez awantur to o co tyle gadki?

fuhr
Kontakt:

#472 Post autor: fuhr » 7 mar 2007, o 11:18

Patton pisze:O jakim Ty profejsonalizmie mowisz? Zejdz na ziemie czlowieku. Chcesz profesjonalizmu, to niech wszystko bedzie profesjonalne, od zaplecza, kas, stadiono i ochrony. Wtedy z pewnoscia nikt nie wejdzie za free ( zreszta nie pamietam, kiedy ostatnio ktos na mecz za free sie wbil ).
czyli ze mamy teraz taki stadion a nei inny to mozna wchodzic na lewo... :oops:
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Bizak16

#473 Post autor: Bizak16 » 7 mar 2007, o 11:19

Kutwa skonczie juz pieprzyc o profesjonaliźmie !!! Murzyn , Gerhart itd ....Wasz profesjonalizm oznacza chyba nic inne ze wolelibyscie miec wejsciowki z numerem krzesełka zebyscie czasem godziny nie musieli stac na nogach, i nojlepiej do tego jeszcze zeby Cie obsługiwała jakos gryfno hosstessa niy ?
A bilety na professionalny klub nojlepiej po 50 zł nie ?... co bys tyz sie móg siednoc poapaczec na w 70 % pusty stadion i co bys niemusiol oglądac jakich malolatów z cygaretami itp niy ?

W tyn sposób to my zrobimy drugie Chelsea gdzie kierownicy i dupno smietanka bydzie siedziec na stadionie, a zwyczajni kibice bedom musieli isc do Sayonary i innych pubów. w du*** takie cos mom....jo tyz chca profesionalnego klubu, ale oprócz tego ten klub musi być NORMALNY....a tyla zmian jak na jedna przerwa zimowo to chyba troszka za wiela niesadzicie ?:>

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#474 Post autor: Patton » 7 mar 2007, o 11:20

Gdzie ja napisalem cos takiego? Gdzie napisalem, ze ktos ma wchodzic za free?

Bizak16

#475 Post autor: Bizak16 » 7 mar 2007, o 11:24

PS - do Murzyn:

Murzyn napisał:
Mozecie obracac sobie ten temat w żarty, ale pamietajcie nigdy nie bedzie pełnego profesjonalizmu jeśli bedzie takie postepowanie jak teraz.

Kutwa a cos ty sie tak zapatrzał na ten zachód ?...za duzo LM w TV albo co ?! co z tego ze tam jest na stadionach inaczej niz u Nas?....tu jest Polska i to jest RUCH a nie Niemcy i Schalke!!....według Ciebie zasady za granicą są "zdrowsze" od Naszych wiec lecmmmy szybko i zrobmy takie same w Ruchu.....

....tylko dla porównania Ci powiem że to co zagranica jedzą to same śmieci, u Nas je sie zdrowo i kuchnia Polska jest bardzo zdrowa!....zagranicą o tym wiedzą, ale jakos nikt nieleci zmieniac swoich zasad bo Ty jesz lepiej....tylko to zawsze my musimy patrzec na innych nie?...bo przeciesz Europa jest tak wspaniała....ehh szkoda słów

Murzyn

#476 Post autor: Murzyn » 7 mar 2007, o 11:28

Byłem i w Bielsku i w Sosnowcu i w Bytomiu--tak dla waszej informacji.

Pownnnismy patrzec na Zachód bo tylko stamtąd sie nauczymy czegoś dobrego.

Czyli jeśli ktoś ma inne zdanie na niektóre poglady to już wg was nie moze byc kibicem???

scanerboy

#477 Post autor: scanerboy » 7 mar 2007, o 11:34

Murzyn pisze:Byłem i w Bielsku i w Sosnowcu i w Bytomiu--tak dla waszej informacji.

Pownnnismy patrzec na Zachód bo tylko stamtąd sie nauczymy czegoś dobrego.

Czyli jeśli ktoś ma inne zdanie na niektóre poglady to już wg was nie moze byc kibicem???
Proponuję już to olać i przenieść się do dyskusji o najbliższym meczu. Mieszkam na Klimzowcu i jeszcze nie widziałem żadnego plakatu!!!

Bizak16

#478 Post autor: Bizak16 » 7 mar 2007, o 11:37

Murzyn - tyle że Ty swoje zdanie pokazujesz w ten sposób że tak jest i tak powinno być itd, a nie że według Ciebie... etc.

A co do zachodu to stary chyba sie zakochales w filmach.... ok Polska niejest doskonała i duzo brakuje do doskonałosci, ale wyobraz sobie że nie we wszystkim jestesmy najgorsi wiec skoncz juz przywoływac ten zachód do Nas.
A jak juz chcesz gadac o zachodzie i w płeni profesionalnym klubie.... widziałes wpełni profesionalny klub bez profesionalnego stadionu ?...sam sobuie odpowiedz

Stona
Kontakt:

#479 Post autor: Stona » 7 mar 2007, o 11:39

Murzyn pisze: Pownnnismy patrzec na Zachód bo tylko stamtąd sie nauczymy czegoś dobrego.
od wschodu tez jest co sie uczyc 8) a spojrzcie na ta dziolszka w bialym szaliku na pierwszym planie :lol:
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... fccfefb2d9

a tak w temacie, to megafon nie byl uzzywany bo byl za mocny i powodował sprzezenia i zaklucenia w pracy sprzetu organizotorow na hali
za Tobą pójde w ogień, wode..

Bizak16

#480 Post autor: Bizak16 » 7 mar 2007, o 11:44

Stona - ale nawet na tym zdjeciu które wstawiłes, widac że niekazdy na stadionie ma tam swoje krzesełko.. :] wiec pewnie według Murzyna i paru innych to juz niejest w pełni professionalny klub... :lol:

ODPOWIEDZ