Czy Bizacki powinien zagrać z Kszo?
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zauwazylem ze Bizak bylby silnym punktem, gdyby... nie trzeba bylo biegac... Na stojaco to on potrafi sporo zrobic, jakas ladna centra, zlozenie sie do strzalu, ale gdzie jego dryblingi, rajdy ?
W Krakowie zacentrowal pilke bardzo fajnie kilkakrotnie, ale w momencie gdy trzeba bylo ruszyc do przodu, to wolal oddac pilke gorzej ustawionemu koledze...
W Krakowie zacentrowal pilke bardzo fajnie kilkakrotnie, ale w momencie gdy trzeba bylo ruszyc do przodu, to wolal oddac pilke gorzej ustawionemu koledze...
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lysy hehehe nie pija tz starom sie nie pic ale powiem ci cos dziwia sie wom ze wy tak wierzyciw w ten ruch i ta reszta jo sie wola zoboczyc jakis dym czy fajne racowisko takie jak bylo na piascie bo mom dojsc sprzedawania meczy ile razy tak bylo ze ludzie kupowali bilety placa te 10 zl moze to i nie dyzo a kluby ich robia w ciula bo zanim pilkarze wyleza na boisko to juz znaja wynik i jak tu sie fascynowac ich gra ?????????? i nie mówie ze ja chodze tylko i wylacznie na mecze ogladac haje fajnie jest popatzrec jak hopy sie staraja i graja i jak caly stadion spiewo jo jest jeszce mlody to moze byda siwetowac na stadionie mistzra Polski z ruchem !!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko denrwója mnie teksty ze ci co zaczynaja burdy to od razy ich sie wyzywa od bandytów czy bezmuzgów a nie jeden z nich jest madzejszy od polowy tych co jada po nich i powiem jeszce ze to nie ja decyduje o hajach i nigdy nie byda i tez nie ejstem za tym aby sie to dzialo u nis na stadionie ale jak juz jest to tzreba dzialac wiele ludzi tego nie rzumi ale to w pewnym sensie jest sposób na zycie dla niektórych pamietam jedenprogram to był tam przywódca lecha który już niezyje powiedzial że bójka go bardziej podnieca niz seks!!!!!!!!!!!!pozdro
to co zech napisol wczesniej jest trocha zamotane ale nie lubia duzo pisac ci co nie rozumia o co mi lazi to trudno mom nadzieja ze nie dolech zas jakis oznak zeby po mnie bluznic bo po co koniec juz sie nie wypowiadom w tym temacie!!!!!!!!
pozdro Bogas Radzion Bolek Gosia
Sowa i reszta tych co byli w kolobrzegu
:):):):):
pozdro Bogas Radzion Bolek Gosia