Czy Bizacki powinien zagrać z Kszo?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1 Post autor: Mikoruch » 19 sie 2003, o 08:37

Jeden mecz mógłby sobie odpocząć. W końcu latka lecą :wink:

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#2 Post autor: vahanara » 19 sie 2003, o 08:43

Bizak na ławę. Lines na lewą pomoc, atak Mario i "Bajer". Ewentualnie Bizak jako zmiennik Śrutwy, tylko jak posadzić kapitana?

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#3 Post autor: jalboss » 19 sie 2003, o 09:31

Normalnie. Kapitanem Matuszek, a Bizak na ławę. Niech troche odpocznie. Zresztą Mariuszowi tez by sie troche przydało.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#4 Post autor: Konrad » 19 sie 2003, o 09:44

Pozostaje chyba zaufać warsztatowi trenerskiemu Jurka Wyrobka..
Skoro Pingol wystawia Bizaka, może widzi, że poprostu lepszego nie ma....
Panowie - Jurek to nie mandrysz, dajmy mu spokojnie pracować...
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Jr

#5 Post autor: Jr » 19 sie 2003, o 10:00

pierwsza porazka a juz chca sadzac wszystkich na ławie dajcie szanse Bizakowi przynajmniej jeszcze dwa mecze chyba Wyrobek wie co robi

NP07
Kontakt:

#6 Post autor: NP07 » 19 sie 2003, o 10:05

Niech trener osądzi on powinien najlepiej wiedzieć , ale ja jestem za tym by dać jednak szanse Bizie.

wisi

#7 Post autor: wisi » 19 sie 2003, o 10:45

Bizacki powinien w meczu z Kszo siedziec na ławce !! :fana:

19PABLO20

#8 Post autor: 19PABLO20 » 19 sie 2003, o 11:16

A WY NA AWF TRENERY SIE ZNALEZLI:)::):):):)MOZE PÓJDZIECIE DO WYROBKA Z WASZA TAKTYKA NA KARTCE I POPROSICIE ZEBY W JEDNYM MECZY TAK USTAWIL SKŁAD RĘCE OPADJA!!!!!!!!!

WOJTEKK

#9 Post autor: WOJTEKK » 19 sie 2003, o 11:25

panowie porazka i od razu narzekanie o.k oceniamy cały zespół i mimo słabszej postawy Bizaka miał z Piastem swoje 10 minut.Czemu na wojaka szwejka nie narzekacie jak z cRacovia tez blado wypadł ?poczekajmy jest dopiero po II kolejce

19PABLO20

#10 Post autor: 19PABLO20 » 19 sie 2003, o 11:31

ja myslalem ze po 3 :):):):) wiem ze zapomnailes tego 3 I pozdro

KK
Kontakt:

#11 Post autor: KK » 19 sie 2003, o 11:33

Zauwazylem ze Bizak bylby silnym punktem, gdyby... nie trzeba bylo biegac... Na stojaco to on potrafi sporo zrobic, jakas ladna centra, zlozenie sie do strzalu, ale gdzie jego dryblingi, rajdy ?
W Krakowie zacentrowal pilke bardzo fajnie kilkakrotnie, ale w momencie gdy trzeba bylo ruszyc do przodu, to wolal oddac pilke gorzej ustawionemu koledze...

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#12 Post autor: Mikoruch » 19 sie 2003, o 12:24

hamburgery zrobiły swoje :wink:

CYRAX

#13 Post autor: CYRAX » 19 sie 2003, o 12:34

najlepiej bedzie zaufac panu Wyrobkowi wkoncu on jest trenerem i wie co robi :wink:

pozdRo

19PABLO20

#14 Post autor: 19PABLO20 » 19 sie 2003, o 13:40

Lysy hehehe nie pija tz starom sie nie pic ale powiem ci cos dziwia sie wom ze wy tak wierzyciw w ten ruch i ta reszta jo sie wola zoboczyc jakis dym czy fajne racowisko takie jak bylo na piascie bo mom dojsc sprzedawania meczy ile razy tak bylo ze ludzie kupowali bilety placa te 10 zl moze to i nie dyzo a kluby ich robia w ciula bo zanim pilkarze wyleza na boisko to juz znaja wynik i jak tu sie fascynowac ich gra ?????????? i nie mówie ze ja chodze tylko i wylacznie na mecze ogladac haje fajnie jest popatzrec jak hopy sie staraja i graja i jak caly stadion spiewo jo jest jeszce mlody to moze byda siwetowac na stadionie mistzra Polski z ruchem !!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko denrwója mnie teksty ze ci co zaczynaja burdy to od razy ich sie wyzywa od bandytów czy bezmuzgów a nie jeden z nich jest madzejszy od polowy tych co jada po nich i powiem jeszce ze to nie ja decyduje o hajach i nigdy nie byda i tez nie ejstem za tym aby sie to dzialo u nis na stadionie ale jak juz jest to tzreba dzialac wiele ludzi tego nie rzumi ale to w pewnym sensie jest sposób na zycie dla niektórych pamietam jedenprogram to był tam przywódca lecha który już niezyje powiedzial że bójka go bardziej podnieca niz seks!!!!!!!!!!!!pozdro

19PABLO20

#15 Post autor: 19PABLO20 » 19 sie 2003, o 13:46

to co zech napisol wczesniej jest trocha zamotane ale nie lubia duzo pisac ci co nie rozumia o co mi lazi to trudno mom nadzieja ze nie dolech zas jakis oznak zeby po mnie bluznic bo po co koniec juz sie nie wypowiadom w tym temacie!!!!!!!!
pozdro Bogas Radzion Bolek Gosia :D Sowa i reszta tych co byli w kolobrzegu :):):):):):

ODPOWIEDZ