KARA DLA LORENSA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#16 Post autor: vahanara » 11 sie 2003, o 08:50

Kiedyś Żur przyszedł do nas po Edku na drużynę z której zostało wyciśnięte wszystko co tylko było możliwe i wiadomo było że musi przyjść na chłopców dołek, teraz sytuacja się odwróciła i Lorens ma problem...

CYRAX

#17 Post autor: CYRAX » 11 sie 2003, o 11:40

panowie miejmy choc troche szcunku do p.Lorensa za to co zrobił dla RUCHU wiec nie krytykujmy go az tak bardzo.Patton napisał juz co zrobił on dla RUCHU :lol:

P.S szczerze ............jo bym chetnie widział E.Lorensa chetnie na RUCHU zpowrotem nie wiem jak reszta ale to jest moje zdanie :wink:

pozdRo

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#18 Post autor: AdiC » 11 sie 2003, o 12:42

Zgodza sie z tymi co piszom że Lorensowi tyż należy się szacunek. Zrobił dla Ruchu wiele i pewnie jeszcze sporo zrobi. A że liczy się dla niego kasa? Ludzie róźnie podchodzą do tych spraw, Jurek Wyrobek jest na pewno tutaj wzorem do naśladowania (ale zobaczymy jak długo będzie można żyć z oszczędnosci). Sytuacja klubu nie jest ani trocha lepszo niż była na wiosna. Takich ideowców w Ruchu jest niewielu i cieszmy się że nom sie taki Jurek trafił.
A co do sytuacji Lorensa w gksie. U nos niy sprawdził się Zurek a tam Lorens. Po drugie mom wrazenie że piłkarze (szczególnie ze starego składu) zagrali przeciwko trenerowi. Po dwóch miesiącach niy można stracić formy i umiejętności, a Lorens to niy jest przipadkowo osoba, młody Engel czy jakiś inny trener z łapanki co nie wie jak przygotować zespół do meczu... cos mi tu śmierdzi. Zoboczymy co bydzie dalej... Oby spierd...li do II ligi. Z Lorensem czy bez... składu na puchary to oni niy majom.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

Pula

#19 Post autor: Pula » 11 sie 2003, o 13:06

Trenerem jest dobrym i udowodnil to jak trenowal ruch co do szacunku to ja go szanuje :!: :!: :!: 8)

Marlon GKS

#20 Post autor: Marlon GKS » 15 sie 2003, o 00:37

qr** jak edek jest dobrym trenerem to Ja jestem batmanem. A co do edka taki niby fan Ruchu to dlaczego po tym jego jedynym sukcesie w karierze (3miejsce z wami w lidze) opuscił ukochny klub. Ten facet ma w du*** barwy klubowe dla niego liczy się tylko kasa i dlatego po tym pamiętnym sezonie opuscił wasz klub .

EDEK CO TY QRWO
wy***rdalaj DO CHORZOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!

AndRe
Kontakt:

#21 Post autor: AndRe » 15 sie 2003, o 09:44

Hmm tak dla Twojej informacji .Trenera zatrudnia i zwalnia prezes.Wiec pretensje chyba nie w ta strone.

Co do textu :
"A co do edka taki niby fan Ruchu to dlaczego po tym jego jedynym sukcesie w karierze (3miejsce z wami w lidze) opuscił ukochny klub."

Hmm najlepiej sie nie wypowiadaj w temacie jak nie masz o czyms pojecia.

Druga sprawa ze Gks zamiast sie wzmocnic raczej sie oslabil i calkiem mozliwe ze Zurek tez by nic nie zdzialal.

Trzecia sprawa.Zespol gral 13 , 14 pilkarzami w tamtym sezonie i calkiem mozliwe ze Jasio Bulion zajechal zespol (tak jak kiedys u Nas zrobil to Lorens)

No i czwarta sprawa.To nie nasza sprawa.Wiec nie wiem po co ten temat :wink:

Ps Ostatni text mogles sobie darowac. :?
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
Zoltan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22 Post autor: Zoltan » 15 sie 2003, o 12:34

moim zdaniem to dziurowicz zawali zwalniajac Zurka- a edek przyszedl w zlym momecie nam pozostaje sie cieszyc z porazek gksy:) -dla nas czyli ruchu lorens zrobil dobrą robote i tylko zyczyc tego samego jurkowi wyrobkowi .!!!!

selim95

Witam na waszym forum i pozdrawiam kibiców RUCHU

#23 Post autor: selim95 » 15 sie 2003, o 14:21

Jak dobrym Lorens jest trenerem widać po jego pracy w Gieksie. W teorii z pewnością jest dobry no ale w praktyce sami widzicie. :?

Viro

#24 Post autor: Viro » 15 sie 2003, o 14:56

to jest taka sama sprawa jak z Zurkiem u nas ch*** potrafil zrobic a z wami wywalczyl 3 miejsce
zreszta to dopiero pierwsze mecze poczekamy na rozwoj wydarzen ale wasza gra jest gorzej niz tragiczna:)

DjMaciar
Kontakt:

#25 Post autor: DjMaciar » 15 sie 2003, o 15:02

A MOZE PO ZWOLNIENIU ZURKA PILKARZE GIEKSY GRAJOM PRZECIW LORENSOWI????

CZY NIKT Z WAS GIEKSIARZY O TYM NIE MYSLAL :?:
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

fuhr
Kontakt:

#26 Post autor: fuhr » 15 sie 2003, o 16:14

DjMaciar pisze:A MOZE PO ZWOLNIENIU ZURKA PILKARZE GIEKSY GRAJOM PRZECIW LORENSOWI????

z tego co wiem cos podobnego bylo u nas jak byl Zurek

cytat:

"....ten ciul kazol nom lotac z balem w lesie..."
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

selim95

#27 Post autor: selim95 » 15 sie 2003, o 18:39

fuhr pisze:
DjMaciar pisze:A MOZE PO ZWOLNIENIU ZURKA PILKARZE GIEKSY GRAJOM PRZECIW LORENSOWI????

cytat:

Co to ma do rzeczy że lotalliście po lesie ? Las to jeden z najlepszych elementów treningu. Doskonalenie techniki biegowej co u piłkarza jest ważnym elementem. Urozmaicony teren, miękkie podłoże co eliminuje prawdopodobieństwi kontuzji. Kadra wagnera przed złotem olimpijskim zrobiła wpierony km. po lesie.

zaba1964

#28 Post autor: zaba1964 » 15 sie 2003, o 20:31

PIWO PIWO JAK MAZENIE GKS SIE Z WAS SMIEJE.

PROMYK BOLĘCIN PROMYK BOLĘCIN MISTRZ Polski 2003/2004

fuhr
Kontakt:

#29 Post autor: fuhr » 16 sie 2003, o 10:21

selim95 pisze:
fuhr pisze:

cytat:

Co to ma do rzeczy że lotalliście po lesie ? Las to jeden z najlepszych elementów treningu. Doskonalenie techniki biegowej co u piłkarza jest ważnym elementem. Urozmaicony teren, miękkie podłoże co eliminuje prawdopodobieństwi kontuzji. Kadra wagnera przed złotem olimpijskim zrobiła wpierony km. po lesie.
ale widac jakie podejscie mieli do trenera zawodnicy

obadamy jak wam pojdzie z Widzewem
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

ruchfans
Kontakt:

#30 Post autor: ruchfans » 16 sie 2003, o 17:49

Marlon GKS pisze:qr** jak edek jest dobrym trenerem to Ja jestem batmanem. A co do edka taki niby fan Ruchu to dlaczego po tym jego jedynym sukcesie w karierze (3miejsce z wami w lidze) opuscił ukochny klub. Ten facet ma w du*** barwy klubowe dla niego liczy się tylko kasa i dlatego po tym pamiętnym sezonie opuscił wasz klub .
Nie wiesz jakie były okoliczności jego odejścia z Ruchu więc się nie odzywaj. Faktem jest natomiast, że Edkowi kasa nie była, nie jest i na pewno nie będzie obojętna - z tym chyba każdy się zgodzi. Facet zna się na rzeczy ale czasem ta kasa przysłania mu oczy i stąd potem pojawiają się niepowodzenia. Moim zdaniem gieksa to jest ostatnie miejsce w jakim powinien był się znaleźć, chyba długo tam nie zabawi, pozdro dla wszystkich NIEBIESKICH
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

ODPOWIEDZ