KARA DLA LORENSA
- vahanara
- Kontakt:
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zgodza sie z tymi co piszom że Lorensowi tyż należy się szacunek. Zrobił dla Ruchu wiele i pewnie jeszcze sporo zrobi. A że liczy się dla niego kasa? Ludzie róźnie podchodzą do tych spraw, Jurek Wyrobek jest na pewno tutaj wzorem do naśladowania (ale zobaczymy jak długo będzie można żyć z oszczędnosci). Sytuacja klubu nie jest ani trocha lepszo niż była na wiosna. Takich ideowców w Ruchu jest niewielu i cieszmy się że nom sie taki Jurek trafił.
A co do sytuacji Lorensa w gksie. U nos niy sprawdził się Zurek a tam Lorens. Po drugie mom wrazenie że piłkarze (szczególnie ze starego składu) zagrali przeciwko trenerowi. Po dwóch miesiącach niy można stracić formy i umiejętności, a Lorens to niy jest przipadkowo osoba, młody Engel czy jakiś inny trener z łapanki co nie wie jak przygotować zespół do meczu... cos mi tu śmierdzi. Zoboczymy co bydzie dalej... Oby spierd...li do II ligi. Z Lorensem czy bez... składu na puchary to oni niy majom.
A co do sytuacji Lorensa w gksie. U nos niy sprawdził się Zurek a tam Lorens. Po drugie mom wrazenie że piłkarze (szczególnie ze starego składu) zagrali przeciwko trenerowi. Po dwóch miesiącach niy można stracić formy i umiejętności, a Lorens to niy jest przipadkowo osoba, młody Engel czy jakiś inny trener z łapanki co nie wie jak przygotować zespół do meczu... cos mi tu śmierdzi. Zoboczymy co bydzie dalej... Oby spierd...li do II ligi. Z Lorensem czy bez... składu na puchary to oni niy majom.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
qr** jak edek jest dobrym trenerem to Ja jestem batmanem. A co do edka taki niby fan Ruchu to dlaczego po tym jego jedynym sukcesie w karierze (3miejsce z wami w lidze) opuscił ukochny klub. Ten facet ma w du*** barwy klubowe dla niego liczy się tylko kasa i dlatego po tym pamiętnym sezonie opuscił wasz klub .
EDEK CO TY QRWO
wy***rdalaj DO CHORZOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!
EDEK CO TY QRWO
wy***rdalaj DO CHORZOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
Hmm tak dla Twojej informacji .Trenera zatrudnia i zwalnia prezes.Wiec pretensje chyba nie w ta strone.
Co do textu :
"A co do edka taki niby fan Ruchu to dlaczego po tym jego jedynym sukcesie w karierze (3miejsce z wami w lidze) opuscił ukochny klub."
Hmm najlepiej sie nie wypowiadaj w temacie jak nie masz o czyms pojecia.
Druga sprawa ze Gks zamiast sie wzmocnic raczej sie oslabil i calkiem mozliwe ze Zurek tez by nic nie zdzialal.
Trzecia sprawa.Zespol gral 13 , 14 pilkarzami w tamtym sezonie i calkiem mozliwe ze Jasio Bulion zajechal zespol (tak jak kiedys u Nas zrobil to Lorens)
No i czwarta sprawa.To nie nasza sprawa.Wiec nie wiem po co ten temat
Ps Ostatni text mogles sobie darowac. :?
Co do textu :
"A co do edka taki niby fan Ruchu to dlaczego po tym jego jedynym sukcesie w karierze (3miejsce z wami w lidze) opuscił ukochny klub."
Hmm najlepiej sie nie wypowiadaj w temacie jak nie masz o czyms pojecia.
Druga sprawa ze Gks zamiast sie wzmocnic raczej sie oslabil i calkiem mozliwe ze Zurek tez by nic nie zdzialal.
Trzecia sprawa.Zespol gral 13 , 14 pilkarzami w tamtym sezonie i calkiem mozliwe ze Jasio Bulion zajechal zespol (tak jak kiedys u Nas zrobil to Lorens)
No i czwarta sprawa.To nie nasza sprawa.Wiec nie wiem po co ten temat

Ps Ostatni text mogles sobie darowac. :?
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Witam na waszym forum i pozdrawiam kibiców RUCHU
Jak dobrym Lorens jest trenerem widać po jego pracy w Gieksie. W teorii z pewnością jest dobry no ale w praktyce sami widzicie. :?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Co to ma do rzeczy że lotalliście po lesie ? Las to jeden z najlepszych elementów treningu. Doskonalenie techniki biegowej co u piłkarza jest ważnym elementem. Urozmaicony teren, miękkie podłoże co eliminuje prawdopodobieństwi kontuzji. Kadra wagnera przed złotem olimpijskim zrobiła wpierony km. po lesie.fuhr pisze:DjMaciar pisze:A MOZE PO ZWOLNIENIU ZURKA PILKARZE GIEKSY GRAJOM PRZECIW LORENSOWI????
CZY NIKT Z WAS GIEKSIARZY O TYM NIE MYSLAL
z tego co wiem cos podobnego bylo u nas jak byl Zurek
cytat:
"....ten ciul kazol nom lotac z balem w lesie..."
-
- Kontakt:
ale widac jakie podejscie mieli do trenera zawodnicyselim95 pisze:Co to ma do rzeczy że lotalliście po lesie ? Las to jeden z najlepszych elementów treningu. Doskonalenie techniki biegowej co u piłkarza jest ważnym elementem. Urozmaicony teren, miękkie podłoże co eliminuje prawdopodobieństwi kontuzji. Kadra wagnera przed złotem olimpijskim zrobiła wpierony km. po lesie.fuhr pisze:DjMaciar pisze:A MOZE PO ZWOLNIENIU ZURKA PILKARZE GIEKSY GRAJOM PRZECIW LORENSOWI????
CZY NIKT Z WAS GIEKSIARZY O TYM NIE MYSLAL
z tego co wiem cos podobnego bylo u nas jak byl Zurek
cytat:
"....ten ciul kazol nom lotac z balem w lesie..."
obadamy jak wam pojdzie z Widzewem
born and bred Blue!
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
-
- Kontakt:
Nie wiesz jakie były okoliczności jego odejścia z Ruchu więc się nie odzywaj. Faktem jest natomiast, że Edkowi kasa nie była, nie jest i na pewno nie będzie obojętna - z tym chyba każdy się zgodzi. Facet zna się na rzeczy ale czasem ta kasa przysłania mu oczy i stąd potem pojawiają się niepowodzenia. Moim zdaniem gieksa to jest ostatnie miejsce w jakim powinien był się znaleźć, chyba długo tam nie zabawi, pozdro dla wszystkich NIEBIESKICHMarlon GKS pisze:qr** jak edek jest dobrym trenerem to Ja jestem batmanem. A co do edka taki niby fan Ruchu to dlaczego po tym jego jedynym sukcesie w karierze (3miejsce z wami w lidze) opuscił ukochny klub. Ten facet ma w du*** barwy klubowe dla niego liczy się tylko kasa i dlatego po tym pamiętnym sezonie opuscił wasz klub .
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----