Terminarz Wiosna 2007

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
SODA's
Kontakt:

#61 Post autor: SODA's » 16 lut 2007, o 22:18

w poniedzialek ...pi***ole
RUCH Chorzów Polska

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#62 Post autor: vahanara » 16 lut 2007, o 22:21

[quote="gerhat"]Mnie montag nie przeszkodzo bo Niymcach tyż tak jest.:[/quote]

W niemcach jest też pełno turasów, brudasów i innych auslandrów...
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#63 Post autor: gerhat » 16 lut 2007, o 22:34

vahanara pisze:
gerhat pisze:Mnie montag nie przeszkodzo bo Niymcach tyż tak jest.:[/quote]

Jest drobno różnica, bo Niemcy maja jedna z lepszych budneslig w Europie i jedna z najpepszych drugich bundeslig jako produkt do oglądanio.
Niestety nadal nie maja naljepszych meczetów, slamsów i kołchozów.
Transmisjie z Ramadanu eli teledyski czarnego rapu mozna wzorowac na AL Jazzira albo TV Bronx, transmisje z fuzbalu lepij podpatrywac tam skąd nazwa fuzbal pochodzi.

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#64 Post autor: heli » 17 lut 2007, o 04:23

po prostu trzeba się przyzwyczaić, że dla nich kibic to ni eten o dopinguje na stadionie swoją drużynę, ale przede wszystkim ten co siedzi na du*** przed telewizorem i oglądo ich reklamy, a przy okazji mecz. A jak porównywać do lepszych to w tych Nimcach po pierwsze tv słono płaci (nawet za drugo liga), po drugie mo o wiele większą oglądalność i zasięg (więcej od sponsorów i większa możliwość do niej dotarciq) niż ten cały tvp sport.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

NP07
Kontakt:

#65 Post autor: NP07 » 17 lut 2007, o 10:38

gerhat pisze:Mnie montag nie przeszkodzo bo Niymcach tyż tak jest.
W poniedziałki mecze bydom o 19.00 lub 20.00 jak w porzondnyj cwajtebundeslidze.

A ci co som przeciw to przepite polaczki zza brynicy co im się w poniedziałki nic niy chce :krol:
Jak by było o 20 to by jeszcze bylo ok tylko z tego co pisze to mają być o 17 :?

chorzowski_rsl
Kontakt:

#66 Post autor: chorzowski_rsl » 17 lut 2007, o 11:24

Lysy pisze:jak bych wiedzioł że bydom grać szpile w poniedziałek to bych sie karnetu nie wyrabioł.Nie po to żech karnet kupowoł żeby przeczytać wynik w necie albo w telegazecie.Najbardziej drze pysk kierownik II ligi(wczorajszy Sport) prezes Piasta ,że mamy sie dostosować do ogólniepojętego dobra II ligi.Jo go rozumia bo po pierwsze piast o nic nie bydzie groł ..nojwyżyj o utrzymanie a po drugie tam nikt na szpile nie łazi.W/g mnie frekfencja na szpilach Ruchu w poniedziałek może nawet spaśc o 50%.
podbijom bych wiedziol to by sie karnetu tyz niewyrobiol!w poniedzialki mom buda do 20:30 bo do wieczorowy laza!po ch** mi karnet?
NRŚL GANG

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#67 Post autor: SzaRlin » 17 lut 2007, o 22:39

Poniedziałek 17:00... jasne, piękno godzina na rozgrywanie meczu... wyobrazo sie ktoś z wos szpil z Sosnowcem w PONIEDZIAŁEK o 17? takie mecze tylko w soboty wieczorem! Mają te swoje TVP Sport to niech sie znajdą termin na szpil w sobota wieczor, a nie puszczają po raz enty mityng lekkoatletyczny z bydgoszczy abo Polska-kostaryka!! Wejdzmy juz do tej I ligi, miejmy z głowy tych buraków z TVP. TYLKO CANAL+!!
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

sebaro
Kontakt:

#68 Post autor: sebaro » 17 lut 2007, o 23:23

gerhat pisze:
vahanara pisze:
gerhat pisze:Mnie montag nie przeszkodzo bo Niymcach tyż tak jest.:[/quote]

Jest drobno różnica, bo Niemcy maja jedna z lepszych budneslig w Europie i jedna z najpepszych drugich bundeslig jako produkt do oglądanio.
Niestety nadal nie maja naljepszych meczetów, slamsów i kołchozów.
Transmisjie z Ramadanu eli teledyski czarnego rapu mozna wzorowac na AL Jazzira albo TV Bronx, transmisje z fuzbalu lepij podpatrywac tam skąd nazwa fuzbal pochodzi.
gerhat sam sobie odpowiadasz : ...W Niemcach też tak jest...; ... jest drobno różnica...

Poniedziałek w dodatku o 17:00 to delikatnie mówiąc pomysł chybiony :nie:

Mam nadzieję, że zostanie piątek a mecze na szczycie sobota lub niedziela.
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

Panewniki
Kontakt:

#69 Post autor: Panewniki » 17 lut 2007, o 23:24

I zas cza bydzie na baje isc :/ :lol: :lol:

Ehhhh... Komu to zawodzalo ze szpile byly piatek,sobota,niedziela :?: Ku*wy gorole :!: :evil:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

bolo23

#70 Post autor: bolo23 » 18 lut 2007, o 00:45

simonsays pisze:Wiadomo juz moze czy ze wzgledu na to, ze Zawiszy 2 juz nie ma w lidze, to terminarz przesunie sie o jeden tydzien ? Czyli zamiast ostatni mecz w Bielskiem grac 9.06 zagralibysmy go 2.06 ? Jesli by tak bylo to akurat zalapalbym sie na wszystkie mecze i oplacaloby sie wtedy karnet kupic.
szymon - a czemu by sie mial przesuwac?? po prostu jedna druzyna pauzuje, a reszta gra

Awatar użytkownika
Rolik
Kontakt:

#71 Post autor: Rolik » 18 lut 2007, o 22:44

Mom tako trocha dziwna propozycja moze nawet trocha glupio ale coz proponowolbych zlozyc jakies pismo do zarzadu klubu od nos kibicow o zawieszenie tego cennika co teroz mo byc (15zl za szpil u Nos) do konca Marca bo z tego co zech zauwazyl nie dosc ze gromy 3 szpile w przeciagu jednego tydnia to jeszcze potem jest wyjazd do Opola kaj pewnie tez wiela osob (min. jo ) bedzie chcialo sie przejechac tydzien pozniej (dalej godom o Marcu ) gromy u siebie z polonia bytom i na ten szpil tez pewnie wiela osob przyjdzie i potym wyjazd do Wroclawia(mysla ze kolejno inwazja) i pomyslcie sie ze za kazdy ten szpil w przeciagu jednego miesiaca byla by 5 w kapsi podejzewom ze wyjazdy do Opola i Wroclawia bydzie kajs po 30,40 zl to sie sami pomyslicie wela to jest pieniedzy a wielu z nos bedzie chcialo byc na kazdym szpilu
19NIEBIESKI BYTKÓW20

Obrazek

Blue Bear

#72 Post autor: Blue Bear » 19 lut 2007, o 16:12

No ja trochę tych wydatków bydzie :( Ten pomysł nie jest taki głupi ale nie wiem czy jest możliwy do zrealizowania. Chyba lepi trzeba już szporować i odkładać kasę bo marzec bydzie bardzo kosztowny dla kibiców ;) A daj Boże bydom same zwycięstwa od początku to chętnych na szpile u siebie i na wyjeździe bydzie kupa.

blokers

#73 Post autor: blokers » 19 lut 2007, o 18:52

jo tam wola jak szpile sa piatek bo tylko wtedy mom czas pozdro dla NIebieSKich

arcio
Kontakt:

marzec

#74 Post autor: arcio » 21 lut 2007, o 19:11

Ruch Chorzów - Górnik Polkowice - piatek 9 marca 2007 godz.: 18:30
Ruch Chorzów - Groclin Grodzisk Wielkopolski - środa 14 marca 2007 godz.: 20:30
Ruch Chorzów - Polonia Warszawa - poniedziałek 19 marca 2007 godz.: 18:30
Ruch Chorzów - Polonia Bytom - piątek 30 marca 2007 godz.: 19:00

pierwszy raz bede na szpilu w poniedziałek :)
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#75 Post autor: Simone » 21 lut 2007, o 19:14

Kto te poniedzialki wymyslil ?

Mnie to wszystko jedno i tak bede ale boje sie o frekwencje ...

ODPOWIEDZ