Terminarz Wiosna 2007
-
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jest drobno różnica, bo Niemcy maja jedna z lepszych budneslig w Europie i jedna z najpepszych drugich bundeslig jako produkt do oglądanio.vahanara pisze:gerhat pisze:Mnie montag nie przeszkodzo bo Niymcach tyż tak jest./quote]
W niemcach jest też pełno turasów, brudasów i innych auslandrów...
Niestety nadal nie maja naljepszych meczetów, slamsów i kołchozów.
Transmisjie z Ramadanu eli teledyski czarnego rapu mozna wzorowac na AL Jazzira albo TV Bronx, transmisje z fuzbalu lepij podpatrywac tam skąd nazwa fuzbal pochodzi.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
po prostu trzeba się przyzwyczaić, że dla nich kibic to ni eten o dopinguje na stadionie swoją drużynę, ale przede wszystkim ten co siedzi na du*** przed telewizorem i oglądo ich reklamy, a przy okazji mecz. A jak porównywać do lepszych to w tych Nimcach po pierwsze tv słono płaci (nawet za drugo liga), po drugie mo o wiele większą oglądalność i zasięg (więcej od sponsorów i większa możliwość do niej dotarciq) niż ten cały tvp sport.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Jak by było o 20 to by jeszcze bylo ok tylko z tego co pisze to mają być o 17 :?gerhat pisze:Mnie montag nie przeszkodzo bo Niymcach tyż tak jest.
W poniedziałki mecze bydom o 19.00 lub 20.00 jak w porzondnyj cwajtebundeslidze.
A ci co som przeciw to przepite polaczki zza brynicy co im się w poniedziałki nic niy chce :krol:
-
- Kontakt:
podbijom bych wiedziol to by sie karnetu tyz niewyrobiol!w poniedzialki mom buda do 20:30 bo do wieczorowy laza!po ch** mi karnet?Lysy pisze:jak bych wiedzioł że bydom grać szpile w poniedziałek to bych sie karnetu nie wyrabioł.Nie po to żech karnet kupowoł żeby przeczytać wynik w necie albo w telegazecie.Najbardziej drze pysk kierownik II ligi(wczorajszy Sport) prezes Piasta ,że mamy sie dostosować do ogólniepojętego dobra II ligi.Jo go rozumia bo po pierwsze piast o nic nie bydzie groł ..nojwyżyj o utrzymanie a po drugie tam nikt na szpile nie łazi.W/g mnie frekfencja na szpilach Ruchu w poniedziałek może nawet spaśc o 50%.
NRŚL GANG
- SzaRlin
- Kontakt:
Poniedziałek 17:00... jasne, piękno godzina na rozgrywanie meczu... wyobrazo sie ktoś z wos szpil z Sosnowcem w PONIEDZIAŁEK o 17? takie mecze tylko w soboty wieczorem! Mają te swoje TVP Sport to niech sie znajdą termin na szpil w sobota wieczor, a nie puszczają po raz enty mityng lekkoatletyczny z bydgoszczy abo Polska-kostaryka!! Wejdzmy juz do tej I ligi, miejmy z głowy tych buraków z TVP. TYLKO CANAL+!!
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
-
- Kontakt:
gerhat sam sobie odpowiadasz : ...W Niemcach też tak jest...; ... jest drobno różnica...gerhat pisze:vahanara pisze:Jest drobno różnica, bo Niemcy maja jedna z lepszych budneslig w Europie i jedna z najpepszych drugich bundeslig jako produkt do oglądanio.gerhat pisze:Mnie montag nie przeszkodzo bo Niymcach tyż tak jest./quote]
W niemcach jest też pełno turasów, brudasów i innych auslandrów...
Niestety nadal nie maja naljepszych meczetów, slamsów i kołchozów.
Transmisjie z Ramadanu eli teledyski czarnego rapu mozna wzorowac na AL Jazzira albo TV Bronx, transmisje z fuzbalu lepij podpatrywac tam skąd nazwa fuzbal pochodzi.
Poniedziałek w dodatku o 17:00 to delikatnie mówiąc pomysł chybiony :nie:
Mam nadzieję, że zostanie piątek a mecze na szczycie sobota lub niedziela.
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
szymon - a czemu by sie mial przesuwac?? po prostu jedna druzyna pauzuje, a reszta grasimonsays pisze:Wiadomo juz moze czy ze wzgledu na to, ze Zawiszy 2 juz nie ma w lidze, to terminarz przesunie sie o jeden tydzien ? Czyli zamiast ostatni mecz w Bielskiem grac 9.06 zagralibysmy go 2.06 ? Jesli by tak bylo to akurat zalapalbym sie na wszystkie mecze i oplacaloby sie wtedy karnet kupic.
- Rolik
- Kontakt:
Mom tako trocha dziwna propozycja moze nawet trocha glupio ale coz proponowolbych zlozyc jakies pismo do zarzadu klubu od nos kibicow o zawieszenie tego cennika co teroz mo byc (15zl za szpil u Nos) do konca Marca bo z tego co zech zauwazyl nie dosc ze gromy 3 szpile w przeciagu jednego tydnia to jeszcze potem jest wyjazd do Opola kaj pewnie tez wiela osob (min. jo ) bedzie chcialo sie przejechac tydzien pozniej (dalej godom o Marcu ) gromy u siebie z polonia bytom i na ten szpil tez pewnie wiela osob przyjdzie i potym wyjazd do Wroclawia(mysla ze kolejno inwazja) i pomyslcie sie ze za kazdy ten szpil w przeciagu jednego miesiaca byla by 5 w kapsi podejzewom ze wyjazdy do Opola i Wroclawia bydzie kajs po 30,40 zl to sie sami pomyslicie wela to jest pieniedzy a wielu z nos bedzie chcialo byc na kazdym szpilu
19NIEBIESKI BYTKÓW20

No ja trochę tych wydatków bydzie
Ten pomysł nie jest taki głupi ale nie wiem czy jest możliwy do zrealizowania. Chyba lepi trzeba już szporować i odkładać kasę bo marzec bydzie bardzo kosztowny dla kibiców
A daj Boże bydom same zwycięstwa od początku to chętnych na szpile u siebie i na wyjeździe bydzie kupa.

-
- Kontakt:
marzec
Ruch Chorzów - Górnik Polkowice - piatek 9 marca 2007 godz.: 18:30
Ruch Chorzów - Groclin Grodzisk Wielkopolski - środa 14 marca 2007 godz.: 20:30
Ruch Chorzów - Polonia Warszawa - poniedziałek 19 marca 2007 godz.: 18:30
Ruch Chorzów - Polonia Bytom - piątek 30 marca 2007 godz.: 19:00
pierwszy raz bede na szpilu w poniedziałek
Ruch Chorzów - Groclin Grodzisk Wielkopolski - środa 14 marca 2007 godz.: 20:30
Ruch Chorzów - Polonia Warszawa - poniedziałek 19 marca 2007 godz.: 18:30
Ruch Chorzów - Polonia Bytom - piątek 30 marca 2007 godz.: 19:00
pierwszy raz bede na szpilu w poniedziałek