pozdR
ja powiem tak... jestem pamietliwy i pamietam jak Mioduszewski na meczu Ruch- Hydrobudowa pokazał w strone 10 środkowy palec czy cos podobnego, wszyscy z 10 i 7 zaczli śpiewać "łysy hu*" a on dalej nas prowokował pokazując nam że nie słyszy. Pogardził nami na maxa a tarz ty mówisz że idziesz pić za jego zdrowie? Ja mu tego nie zapomne!ZIBI13 pisze:Rewelacja .MIODUSZEWSKI u nas ,pisze na ONLINE ooooo ide sie napic jego zdrowie.:flaga:
To sie zdecyduj ,środkowy palec czy coś innego :roll: Może kciukPDK pisze:ja powiem tak... jestem pamietliwy i pamietam jak Mioduszewski na meczu Ruch- Hydrobudowa pokazał w strone 10 środkowy palec czy cos podobnego, wszyscy z 10 i 7 zaczli śpiewać "łysy hu*" a on dalej nas prowokował pokazując nam że nie słyszy. Pogardził nami na maxa a tarz ty mówisz że idziesz pić za jego zdrowie? Ja mu tego nie zapomne!ZIBI13 pisze:Rewelacja .MIODUSZEWSKI u nas ,pisze na ONLINE ooooo ide sie napic jego zdrowie.:flaga:
Nie dla Mioduszewskiego w Chorzowie!
Coś Ty taki delikatny i pamietliwy? Faceta wyzywają od najgorszych a on ma stać i się temu przysłuchiwać. Mówisz że pogardził nami . Ja też na tym meczu byłem i wiem kto zaczął. Może następnym razym spróbujesz nie wyzywać zawodnika to może Ci "palca" nie pokarze.PDK pisze:ja powiem tak... jestem pamietliwy i pamietam jak Mioduszewski na meczu Ruch- Hydrobudowa pokazał w strone 10 środkowy palec czy cos podobnego, wszyscy z 10 i 7 zaczli śpiewać "łysy hu*" a on dalej nas prowokował pokazując nam że nie słyszy. Pogardził nami na maxa a tarz ty mówisz że idziesz pić za jego zdrowie? Ja mu tego nie zapomne!ZIBI13 pisze:Rewelacja .MIODUSZEWSKI u nas ,pisze na ONLINE ooooo ide sie napic jego zdrowie.:flaga:
Powstaje pytanie czy w takim razie powinno być miejsce dla kibiców co obrażają zawodników, obawiałbym sie wówczas o frekwencje, bo sam nieraz złozeczyłem niejdenemu. Taki jest futbol i nie ma co się unosić.K/R\ZYCHU pisze:hm.. w pewnym sensie zgodza się z PDK! Moim zdaniem nie powinno być miejsca w naszym klubie dla piłkarzy którzy nie szanują kibiców..
A mi sie ciągle wydaje (może źle), ze Łysy hu* było w strona Banaszyńskiego na szpilu z Jagą...PDK pisze: ja powiem tak... jestem pamietliwy i pamietam jak Mioduszewski na meczu Ruch- Hydrobudowa pokazał w strone 10 środkowy palec czy cos podobnego, wszyscy z 10 i 7 zaczli śpiewać "łysy hu*" a on dalej nas prowokował pokazując nam że nie słyszy. Pogardził nami na maxa a tarz ty mówisz że idziesz pić za jego zdrowie? Ja mu tego nie zapomne!
A tam godoszkibol-siem-ce pisze:Popierom, przynajmniej w torze bydzie teroz spokojniejMorris pisze:Mioduszewski = dobry transfer, bardzo solidny bramkarz
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], kosau, Majestic-12 [Bot], threeco, tynbydziedobry i 61 gości