Zimowe Transfery...

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
barszczu
Kontakt:

#331 Post autor: barszczu » 15 lut 2007, o 08:40

no i z tego co kojarzę to Brzozowski jeszcze zostaje na środek pomocy :)

pozdR

PDK
Kontakt:

#332 Post autor: PDK » 15 lut 2007, o 09:42

ZIBI13 pisze:Rewelacja .MIODUSZEWSKI u nas ,pisze na ONLINE ooooo ide sie napic jego zdrowie. :super: :flaga: :super:
ja powiem tak... jestem pamietliwy i pamietam jak Mioduszewski na meczu Ruch- Hydrobudowa pokazał w strone 10 środkowy palec czy cos podobnego, wszyscy z 10 i 7 zaczli śpiewać "łysy hu*" a on dalej nas prowokował pokazując nam że nie słyszy. Pogardził nami na maxa a tarz ty mówisz że idziesz pić za jego zdrowie? Ja mu tego nie zapomne!
Nie dla Mioduszewskiego w Chorzowie!

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#333 Post autor: west72 » 15 lut 2007, o 10:12

PDK pisze:
ZIBI13 pisze:Rewelacja .MIODUSZEWSKI u nas ,pisze na ONLINE ooooo ide sie napic jego zdrowie. :super: :flaga: :super:
ja powiem tak... jestem pamietliwy i pamietam jak Mioduszewski na meczu Ruch- Hydrobudowa pokazał w strone 10 środkowy palec czy cos podobnego, wszyscy z 10 i 7 zaczli śpiewać "łysy hu*" a on dalej nas prowokował pokazując nam że nie słyszy. Pogardził nami na maxa a tarz ty mówisz że idziesz pić za jego zdrowie? Ja mu tego nie zapomne!
To sie zdecyduj ,środkowy palec czy coś innego :roll: Może kciuk :ok:
WYLUZUJ CHOPIE ! :zolta: :flaga:
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

blues pszów

#334 Post autor: blues pszów » 15 lut 2007, o 10:30

hm.. w pewnym sensie zgodza się z PDK! Moim zdaniem nie powinno być miejsca w naszym klubie dla piłkarzy którzy nie szanują kibiców.. Ciężko mu teraz będzie zapracować na zaufanie kibiców(takie jak ma np. Sokół). No ale wiadomo że od nas te decyzje nie zależą... Mimo wszystko, jestem przeciwny temu zawodnikowi.
pozdRawiam:)

arcio
Kontakt:

#335 Post autor: arcio » 15 lut 2007, o 10:37

łaska pańska na pstrym koniu jeździ

tak można w skrócie podsumować stosunki zawodnik - kibic

jak Mioduszewski bedzie miał okazję bronić, a to takie pewne wcale nie jest, to możliwe że po paru wyciągniętych setkach bedzie miał taki "status" jak Sokół

oby :)
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
esiu1920
Kontakt:

#336 Post autor: esiu1920 » 15 lut 2007, o 10:41

PDK pisze:
Coś Ty taki delikatny i pamietliwy? Faceta wyzywają od najgorszych a on ma stać i się temu przysłuchiwać. Mówisz że pogardził nami . Ja też na tym meczu byłem i wiem kto zaczął. Może następnym razym spróbujesz nie wyzywać zawodnika to może Ci "palca" nie pokarze.
Halemba zawsze z RUCHEM !!!

ZIBI13
Kontakt:

#337 Post autor: ZIBI13 » 15 lut 2007, o 10:42

PDK ,nie ma sie co obrazac na niego ,to chlop z jajami,miejsca za darmo nie dostanie u Wleciala w pierwszym skladzie. Nie zazdroszcze mu ,ma konkurencje , bramkarz teraz , kiedy dojda nerwy , bo kazdy mecz to wojna teraz,ciesze sie ze on jest z nami , my przez 4 lata nie mieli ostatnio dobrego pewnego bramkarza,jeden dobry byl na przedpolu inny na linji, inny sie bal w waznym meczu , mnie pikawa walila jak Pasnik wychodzil na raty na przedpole.To bramkarz slaby moglby zawalic wejscie do 1 ligi,tym bardziej ze u nas obrona jest najmniej ciekawa formacja,teraz jest wieksza szansa na wejscie bo jeszcz my tam nie sa !!!! Teraz dopiero zaczna sie jaja , kartki , kontuzje,nerwy itd.Moim zdaniem lepiej go miec z soba niz przeciwko bo super bronil z nami w meczu :D

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#338 Post autor: gerhat » 15 lut 2007, o 11:03

K/R\ZYCHU pisze:hm.. w pewnym sensie zgodza się z PDK! Moim zdaniem nie powinno być miejsca w naszym klubie dla piłkarzy którzy nie szanują kibiców..
Powstaje pytanie czy w takim razie powinno być miejsce dla kibiców co obrażają zawodników, obawiałbym sie wówczas o frekwencje, bo sam nieraz złozeczyłem niejdenemu. Taki jest futbol i nie ma co się unosić.

Elmer
Kontakt:

#339 Post autor: Elmer » 15 lut 2007, o 11:03

Dajcie spokój Mioduszewskiemu. W tamtym meczu były nerwy, emocje, itd.
Znałem gorszych prowokatorów i chamów jak choćby Adam Kucz, albo Cezary Kucharski.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#340 Post autor: L.G » 15 lut 2007, o 11:07

Widza, że trybunał ciynżko łobrażonych paniynek już się zbiyro. Gory sie uczepcie
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Morris
Kontakt:

#341 Post autor: Morris » 15 lut 2007, o 13:22

Mioduszewski = dobry transfer, bardzo solidny bramkarz

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#342 Post autor: radzion » 15 lut 2007, o 13:59

aj, dopiero teroz wrociolch do dom no i od razu jak dla mnie niespodzianka miesiaca!

nawet nie wiecie jak sie ciesza ze mioduszewski podpisol kontrakt, jak dla mnie (Z calym szacunkiem dla Seby Nowaka) ale to Robert jest najlepszym bramkarzem w 2 lidze, gra bardzo bardzo pewnie,bedzie dla nas bardzo duzym wzmocnieniem,i obawaim sie ze Seba niestety starci miejsce w bramce, neistety dla niego, bo my w bramce i tak bedziemy mieli bardzo dobrego bramkarza,zreszta wydaje sie teraz ze to moze byc nasz bardzo mocna pozycja, tylko nie wiem po co w akim razie zatrudniono Perdijica, 3 dobrych bramakrzy to z jednej strony dobrze a zdrugiej nie, kazdy bedzie chcial bronic i to napewno korzystnie wplynie na rywalizacje w druzynie no i na wyniki, natomiast ci co nie ebda bronic - zwlaszcza 3 bramkarz moze miec negatywny wplyw na atmosfere!

w kazdym badz razie dla mne Mioduszewski jest teraz nr 1 w bramce

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#343 Post autor: SzaRlin » 15 lut 2007, o 14:05

PDK pisze: ja powiem tak... jestem pamietliwy i pamietam jak Mioduszewski na meczu Ruch- Hydrobudowa pokazał w strone 10 środkowy palec czy cos podobnego, wszyscy z 10 i 7 zaczli śpiewać "łysy hu*" a on dalej nas prowokował pokazując nam że nie słyszy. Pogardził nami na maxa a tarz ty mówisz że idziesz pić za jego zdrowie? Ja mu tego nie zapomne!
A mi sie ciągle wydaje (może źle), ze Łysy hu* było w strona Banaszyńskiego na szpilu z Jagą...
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#344 Post autor: kibol-siem-ce » 15 lut 2007, o 14:06

Morris pisze:Mioduszewski = dobry transfer, bardzo solidny bramkarz
Popierom, przynajmniej w torze bydzie teroz spokojniej :)
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#345 Post autor: SzaRlin » 15 lut 2007, o 14:12

kibol-siem-ce pisze:
Morris pisze:Mioduszewski = dobry transfer, bardzo solidny bramkarz
Popierom, przynajmniej w torze bydzie teroz spokojniej :)
A tam godosz :D te niezapomniane emocje przy kozdym wyjsciu Jarka do bala - to było cos :P
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

ODPOWIEDZ