7=10, 10=12?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#106 Post autor: west72 » 2 lut 2007, o 11:55

Td nie zaśmiecaj tematu :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:

Pozdro!!!!!! :D
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

Awatar użytkownika
anyfor
Kontakt:

#107 Post autor: anyfor » 2 lut 2007, o 12:53

:super: Zaś tRadycja wziyła górom, i tak czimać , bRavo dlo wszyskich zaangażowanych :brawa: I dlo zarzondu za ustympstwa w tyj srawie
Slavo i co teroz mosz do powiydzynio :twisted: :?:
Obrazek

Dziobol

#108 Post autor: Dziobol » 2 lut 2007, o 13:13

Colkie szczynscie :D

ishateR

#109 Post autor: ishateR » 2 lut 2007, o 13:17

:ok:

SODA's
Kontakt:

#110 Post autor: SODA's » 2 lut 2007, o 13:32

no to chyba bede chodzil na runde rewanzowa .....DZIESIONA to DZIESIONA !!!!!
RUCH Chorzów Polska

baszkard
Kontakt:

#111 Post autor: baszkard » 2 lut 2007, o 14:58

DZIESIONA :flaga:
KS RUCH CHORZOW

arcio
Kontakt:

#112 Post autor: arcio » 2 lut 2007, o 14:59

Od rundy wiosennej kobiety i dzieci do lat 12-stu będą mogły wchodzić na stadion również od strony alei Bojowników. – Dotychczas osoby te mogły przebywać tylko na sektorze rodzinnym, co czasami prowadziło do niepotrzebnych spięć. Chcemy tego w przyszłości uniknąć i dlatego przygotowaliśmy dla nich również sektor nr 9 – wyjaśnia Krzysztof Hermanowicz.
sektor rodzinny bis 8)
nigdy nie jest za późno

Dziobol

#113 Post autor: Dziobol » 2 lut 2007, o 15:14

arcio pisze:
Od rundy wiosennej kobiety i dzieci do lat 12-stu będą mogły wchodzić na stadion również od strony alei Bojowników. – Dotychczas osoby te mogły przebywać tylko na sektorze rodzinnym, co czasami prowadziło do niepotrzebnych spięć. Chcemy tego w przyszłości uniknąć i dlatego przygotowaliśmy dla nich również sektor nr 9 – wyjaśnia Krzysztof Hermanowicz.
sektor rodzinny bis 8)
super !

Buger

#114 Post autor: Buger » 2 lut 2007, o 15:28

sektor rodzinny i doping... :D

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#115 Post autor: wolfik » 2 lut 2007, o 17:14

:super:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

JEDI_V
Kontakt:

#116 Post autor: JEDI_V » 2 lut 2007, o 17:15

Wielki szacunek do tych co to wywalczyli,wielki szacunek do zarzadu i prezydenta,tak czimac dalyj,jak sie chce to idzie wszystko zalatwic.Tradycjo jest nojwazniejszo
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

SODA's
Kontakt:

#117 Post autor: SODA's » 2 lut 2007, o 18:02

arcio pisze:
sektor rodzinny bis 8)
no niby fajnie hm,ale,jak to powiedziec.....troche miedzy młotem a kowadłem :lol:
RUCH Chorzów Polska

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#118 Post autor: wolfik » 2 lut 2007, o 18:05

SODA's pisze:
arcio pisze:
sektor rodzinny bis 8)
no niby fajnie hm,ale,jak to powiedziec.....troche miedzy młotem a kowadłem :lol:
Niech sie dzieci ucza jak sie dopinguje :P
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

arcio
Kontakt:

#119 Post autor: arcio » 2 lut 2007, o 18:14

wolfik pisze:
SODA's pisze:
arcio pisze:
sektor rodzinny bis 8)
Niech sie dzieci ucza jak sie dopinguje :P
na 1 źle bo blisko gości
na 5 też bo to z drugiej strony rodzinnego
na 10 nie bo ... wiadomo 8)
na 9 między młotem i kowadłem ;)
na 6 koło młyna też nie
to gdzie posadzić rodziny?
przed telewizorem ??

nasz stadion jest do dupy i tyle - trzeba kombinować i działacze kombinują
nigdy nie jest za późno

ruby z kaliny

#120 Post autor: ruby z kaliny » 2 lut 2007, o 18:15

mom prze... moja zona pedziala ze od rundy wiosynny razym z bajtlami łazom zy mna na 10 wtedy pedziolech im ze yno baby z dziecmi mogom wlazic na 1 to sie wycofala a tera przeczyto ze moze isc na 9 to zas bydzie zadowolono bo to blisko 10 :(
moze zarzad przychyli sie do moi prosby i wycofie sie z pomyslu z 9? :wink:
jo chca miec te 4 godziny roz na dwa tydnie pelno wolnosc i swoboda :D

ODPOWIEDZ