Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
west72
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
anyfor
-
Kontakt:

Zaś tRadycja wziyła górom, i tak czimać , bRavo dlo wszyskich zaangażowanych :brawa: I dlo zarzondu za ustympstwa w tyj srawie
Slavo i co teroz mosz do powiydzynio :twisted:

-
Dziobol
Colkie szczynscie

-
ishateR
-
SODA's
-
Kontakt:
no to chyba bede chodzil na runde rewanzowa .....DZIESIONA to DZIESIONA !!!!!
RUCH Chorzów Polska
-
baszkard
-
Kontakt:
DZIESIONA :flaga:
KS RUCH CHORZOW
-
arcio
-
Kontakt:
Od rundy wiosennej kobiety i dzieci do lat 12-stu będą mogły wchodzić na stadion również od strony alei Bojowników. – Dotychczas osoby te mogły przebywać tylko na sektorze rodzinnym, co czasami prowadziło do niepotrzebnych spięć. Chcemy tego w przyszłości uniknąć i dlatego przygotowaliśmy dla nich również sektor nr 9 – wyjaśnia Krzysztof Hermanowicz.
sektor rodzinny bis 8)
nigdy nie jest za późno
-
Dziobol
arcio pisze:Od rundy wiosennej kobiety i dzieci do lat 12-stu będą mogły wchodzić na stadion również od strony alei Bojowników. – Dotychczas osoby te mogły przebywać tylko na sektorze rodzinnym, co czasami prowadziło do niepotrzebnych spięć. Chcemy tego w przyszłości uniknąć i dlatego przygotowaliśmy dla nich również sektor nr 9 – wyjaśnia Krzysztof Hermanowicz.
sektor rodzinny bis 8)
super !
-
Buger
sektor rodzinny i doping...

-
wolfik
-
Kontakt:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
JEDI_V
-
Kontakt:
Wielki szacunek do tych co to wywalczyli,wielki szacunek do zarzadu i prezydenta,tak czimac dalyj,jak sie chce to idzie wszystko zalatwic.Tradycjo jest nojwazniejszo
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
SODA's
-
Kontakt:
arcio pisze:Od rundy wiosennej kobiety i dzieci do lat 12-stu będą mogły wchodzić na stadion również od strony alei Bojowników. – Dotychczas osoby te mogły przebywać tylko na sektorze rodzinnym, co czasami prowadziło do niepotrzebnych spięć. Chcemy tego w przyszłości uniknąć i dlatego przygotowaliśmy dla nich również sektor nr 9 – wyjaśnia Krzysztof Hermanowicz.
sektor rodzinny bis 8)
no niby fajnie hm,ale,jak to powiedziec.....troche miedzy młotem a kowadłem :lol:
RUCH Chorzów Polska
-
wolfik
-
Kontakt:
SODA's pisze:arcio pisze:Od rundy wiosennej kobiety i dzieci do lat 12-stu będą mogły wchodzić na stadion również od strony alei Bojowników. – Dotychczas osoby te mogły przebywać tylko na sektorze rodzinnym, co czasami prowadziło do niepotrzebnych spięć. Chcemy tego w przyszłości uniknąć i dlatego przygotowaliśmy dla nich również sektor nr 9 – wyjaśnia Krzysztof Hermanowicz.
sektor rodzinny bis 8)
no niby fajnie hm,ale,jak to powiedziec.....troche miedzy młotem a kowadłem :lol:
Niech sie dzieci ucza jak sie dopinguje

Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
arcio
-
Kontakt:
wolfik pisze:SODA's pisze:arcio pisze:Od rundy wiosennej kobiety i dzieci do lat 12-stu będą mogły wchodzić na stadion również od strony alei Bojowników. – Dotychczas osoby te mogły przebywać tylko na sektorze rodzinnym, co czasami prowadziło do niepotrzebnych spięć. Chcemy tego w przyszłości uniknąć i dlatego przygotowaliśmy dla nich również sektor nr 9 – wyjaśnia Krzysztof Hermanowicz.
sektor rodzinny bis 8)
Niech sie dzieci ucza jak sie dopinguje

na 1 źle bo blisko gości
na 5 też bo to z drugiej strony rodzinnego
na 10 nie bo ... wiadomo 8)
na 9 między młotem i kowadłem

na 6 koło młyna też nie
to gdzie posadzić rodziny?
przed telewizorem ??
nasz stadion jest do dupy i tyle - trzeba kombinować i działacze kombinują
nigdy nie jest za późno
-
ruby z kaliny
autor: ruby z kaliny » 2 lut 2007, o 18:15
mom prze... moja zona pedziala ze od rundy wiosynny razym z bajtlami łazom zy mna na 10 wtedy pedziolech im ze yno baby z dziecmi mogom wlazic na 1 to sie wycofala a tera przeczyto ze moze isc na 9 to zas bydzie zadowolono bo to blisko 10
moze zarzad przychyli sie do moi prosby i wycofie sie z pomyslu z 9?
jo chca miec te 4 godziny roz na dwa tydnie pelno wolnosc i swoboda

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], heli, Majestic-12 [Bot], nołnejm i 57 gości