Z Kolporterem w pierwszej rundzie

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
qba
Kontakt:

#61 Post autor: qba » 4 sie 2003, o 02:23

Mam nadzieję, że w lidze będzie lepiej niż w meczu z Koroną, niestety co by nie mówić, brak nam środka... :( :(

Czy ktoś jeszcze pamięta, gdy nasza pomoc uchodziła za najlepszą w lidze (pierwszej :x ), z takimi graczami jak Surma, Woś, Dżikija, Jamróz (gdy był w formie i mu się chciało), że o Madeju, Grzelaku czu Sławku Paluchu już nie wspomnę... Ech to były czasy.

Pozdrawienia dla Krzysia Kubickiego ( napisał bym coś jeszcze na temat naszego wyjazdu, ale boje się, że mi zarzucą to, że robię burdel na forum :wink: :wink: :wink: )
Nadejdzie wiosna i lepsze czasy, powróci K.S. Ruch Chorzów w szeregi Ekstraklasy !!!

USH
Kontakt:

#62 Post autor: USH » 4 sie 2003, o 07:29

to poco zakladales nowy temat jak juz jeden o meczu z Koroną byl,i masz racje takie cos to jest robienie burdelu ,dobrze ze jestes tego swiadomy

pozdro

Marik
Kontakt:

#63 Post autor: Marik » 4 sie 2003, o 07:39

Tak czytam i zastanawiam sie z kąd u wszystkich (no prawie wszystkich) tyle optymizmu. Przecież juz sparing garbami pokazał niestety, ze wcale nie jest lepiej niż w ubiegłym sezonie. II liga to będzie droga przez mękę, jesli zdecydowanie nie poprawimy swojej gry. Wystarczy spojrzeć na wyniki osiągane przez naszych rywali np. zwyciestwo Arki z Wisła.
Obym po pierwszych meczach ligowych mógł powiedzieć, ze sie myliłem!!!!!!!!

ODPOWIEDZ