Zimowe Transfery

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#1036 Post autor: uRodzony na sektoRze » 8 sty 2007, o 18:35

lojo pisze:niestety słabe tranfery w tym roku wiem że niemom kasy ale zoboczcie sie trafnsfery np zawiszy
Prosze:
Jedyną nowa twarzą na pierwszych zajęciach był junior AZS/UKW Mateusz Kordowski. Bydgoscy działacze chcieli pozyskać gracza A-klasowej Victorii Śliwice Jakuba Selki. Osłupieli jednak, gdy usłyszeli że piłkarz zażądał samodzielnego mieszkania dla siebie. Mam nadzieję, że Jakub pójdzie po rozum do głowy i będzie chciał podnosić swoje umiejętności piłkarskie na czwartoligowych boiskach. Kolejnym piłkarzem, którym interesują się działacze Zawiszy jest Patryk Kaszczyszyn z Tucholanki.
Tak więc tranfery Zawiszy sa mimo wszystko na pewno słabsze niz nasze...
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

slavo
Kontakt:

#1037 Post autor: slavo » 8 sty 2007, o 18:39

lojo pisze:niestety słabe tranfery w tym roku wiem że niemom kasy ale zoboczcie sie trafnsfery np zawiszy :(
Tak, Sypniewski to jest to. Szczególnie jak przez miasto bryką wieczorową porą śmignie :-)

KacoR
Kontakt:

#1038 Post autor: KacoR » 8 sty 2007, o 18:47

hydro niech se robi takie transfery a sie przejada na nich jak Ruch w sezonie 05/06...troche to boli jak sie patrzy na naszych najgrozniejszych rywali jak sie wzmacniaja ale ilosc nie zawsze idzie w parze z jakoscia

Bumi
Kontakt:

#1039 Post autor: Bumi » 8 sty 2007, o 18:59

COBRA

#1040 Post autor: COBRA » 8 sty 2007, o 19:02

Lysy pisze:Coś mi sie zdo co kolejny rok My sie za bardzo chwalimy ew. transferami i podbierajom nom szpilerów. I jakby Pepek mioł rzeczywiście grać u żaboli to do życi z takim transferem :evil:
Co racja to racja :!:

Awatar użytkownika
Kirek
Kontakt:

#1041 Post autor: Kirek » 8 sty 2007, o 19:13

Czyzby ten niby 2m. to był jednak Nykiel http://www.90minut.pl/kariera.php?id=5539 bardzo podobny z twarzy choc wyglądał na wiecej niz 186cm

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#1042 Post autor: Simone » 8 sty 2007, o 19:34

Tamten mial lekko 195 cm , to nie on

Awatar użytkownika
Kirek
Kontakt:

#1043 Post autor: Kirek » 8 sty 2007, o 22:50

Kim jest w końcu ten Haftkowski??:
ruch.chorzow-online.pl pisze:W pierwszych zajęciach udział wzięło czterech testowanych zawodników: Łukasz Janoszka (Walka Zabrze), Piotr Petasz (ŁKS Łomża), Artur Sobiech (junior) i Michał Haftkowski (Jantar Ustka). Ten ostatni przyjechał wczoraj do Chorzowa późnym wieczorem i będzie trenował z Ruchem przynajmniej przez tydzień. W tym czasie 19-letni defensywny pomocnik będzie musiał przekonać do siebie sztab szkoleniowy. – Jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że zostanę tutaj na dłużej – twierdzi Haftkowski, który ma na koncie trzy występy w reprezentacji Polski U-19 i jedną strzeloną bramkę. Latem przebywał na testach w Amice Wronki oraz angielskim Portsmouth. W żadnym z tych klubów nie zakotwiczył jednak na dłużej.
90minut.pl pisze:Bramkarze: Mateusz Cichecki, Adrian Milczarek.
Obrońcy: Szymon Kozera, Piotr Piszko, Mateusz Modrzejewski, Marcin Jurkiewicz.
Pomocnicy: Mateusz Tomas, Marcin Opuchlik, Maciej Oczujda, Przemysław Iwański, Sebastian Mikołajczyk.
Napastnicy: Grzegorz Grzelak, Michał Haftkowski, Krzysztof Pijanowski.
http://pomorskifutbol.pl/news.php?id=28 ... 426289154d
wyraźnie pisze młody napastnik:)

Pavlique
Kontakt:

#1044 Post autor: Pavlique » 8 sty 2007, o 23:10

Jakubowski hmmmmmmm :?
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,3836648.html
obejżymy alech ni ma s tego fest ucieszony....
ale mozno ftop we łzach sieje bydzie żniwowoł w obfitości...
I'm a man who walks alone

Robson
Kontakt:

#1045 Post autor: Robson » 8 sty 2007, o 23:17

Kirek, ja dziś rozmawiałem z Haftkowskim i poinformował mnie on, że jest defensywnym pomocnikiem.

arcio
Kontakt:

#1046 Post autor: arcio » 8 sty 2007, o 23:36

Robson pisze:Kirek, ja dziś rozmawiałem z Haftkowskim i poinformował mnie on, że jest defensywnym pomocnikiem.
a ja byłem przekonany że to napadzior :shock:
nigdy nie jest za późno

Kobold
Kontakt:

#1047 Post autor: Kobold » 8 sty 2007, o 23:40

albo więc jest uniwersalnym grajkiem albo chce grać w Ruchu za wszelką cenę i na każdej pozycji - a przy wzroście 195 cm to i Seba Nowak nie może czuć się pewnie :twisted:

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#1048 Post autor: Simone » 8 sty 2007, o 23:42

M.Mosor smieje sie ze bedzie to drugi Peter Crouch ... przynajmniej tak pisze Gazeta

To sami w klubie nie wiedza na jakiej pozycji gra ?

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#1049 Post autor: wolfik » 9 sty 2007, o 00:39

Nie mamy kasy, mamy wiele problemow.Ale spojrzmy na nasz sklad Nowak, Baran, Makuch, Grzyb, Sokołowski, Łudziński, Pulkowski, Ćwielong, Mikulenas to sa gracze juz o niemalej klasie sportowej, mysle ze druzyna na nich oparta to jest tak srodek 1 ligi. Ta druzyna jest najlepsza w drugiej lidze i sportowo jestesmy faworytami do awansu i nie potrzebujemy zadnych spktakularnych transferow. Wiec mozemy sobie przeszukiwac spokojnie nizsze ligi, rozmawiac z graczami takimi jak Jikia, Gesior, my nikogo na gwalt nie musimy sciagac, teraz to Ruch jest atrakcyjny i granie w Ruchu cos znaczy. Wiec nie ma sie co przjmowac, nikt z trzonu kadry nie odszedl i to jest najwazniejsze

Sprawa Ćwielonga patrzac realnie sprzedajac go teraz splacimy gdzies 20% naszych dlugow, byc moze Pepe niedlugo bedzie warty 2 razy tyle, a moze nie, pytanmie tylko czy mozemy sobie pozwolic na takie ryzyko i na takie czekanie, a czy Pepe tak wiele dla nas znaczy, nie mial nawet pewnego miejsca w pierwszym skladzie, a spojrzmy na naszych napastnikow konkurencja ogromna Miki, Ludzinski, Janoszka, Sobiech, Domzalski, Brzozowski, a na lewej pomocy bryluje Sokół, choc przydalby mu sie jakis zmiennik. Ale nie wydaje mi sie zebysmy odczuli jakos bardzo mocno ewentualna strate Ćwielonga
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

bluefan
Kontakt:

#1050 Post autor: bluefan » 9 sty 2007, o 00:46

wolfik pisze:Nie mamy kasy, mamy wiele problemow.Ale spojrzmy na nasz sklad Nowak, Baran, Makuch, Grzyb, Sokołowski, Łudziński, Pulkowski, Ćwielong, Mikulenas to sa gracze juz o niemalej klasie sportowej, mysle ze druzyna na nich oparta to jest tak srodek 1 ligi. Ta druzyna jest najlepsza w drugiej lidze i sportowo jestesmy faworytami do awansu i nie potrzebujemy zadnych spktakularnych transferow. Wiec mozemy sobie przeszukiwac spokojnie nizsze ligi, rozmawiac z graczami takimi jak Jikia, Gesior, my nikogo na gwalt nie musimy sciagac, teraz to Ruch jest atrakcyjny i granie w Ruchu cos znaczy. Wiec nie ma sie co przjmowac, nikt z trzonu kadry nie odszedl i to jest najwazniejsze

Sprawa Ćwielonga patrzac realnie sprzedajac go teraz splacimy gdzies 20% naszych dlugow, byc moze Pepe niedlugo bedzie warty 2 razy tyle, a moze nie, pytanmie tylko czy mozemy sobie pozwolic na takie ryzyko i na takie czekanie, a czy Pepe tak wiele dla nas znaczy, nie mial nawet pewnego miejsca w pierwszym skladzie, a spojrzmy na naszych napastnikow konkurencja ogromna Miki, Ludzinski, Janoszka, Sobiech, Domzalski, Brzozowski, a na lewej pomocy bryluje Sokół, choc przydalby mu sie jakis zmiennik. Ale nie wydaje mi sie zebysmy odczuli jakos bardzo mocno ewentualna strate Ćwielonga
i wszystko jasne w temacie :wink:

ODPOWIEDZ