CZWARTEK: SPOTKANIE Z M. KLIMKIEM W SPRAWIE STADIONU !

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#16 Post autor: Neo » 20 lis 2006, o 22:44

Lukas Michalski pisze:Wszysy na Cicho;)

ps. KLIMZ@WIEC przyslij mi jakies potwierdzenie na pw tego spotkania z zarysem jego przebiegu to moze uda sie cos na strone przemycic ;)
To samo poprosze :wink:

Fanatyk z Rudy
Kontakt:

#17 Post autor: Fanatyk z Rudy » 20 lis 2006, o 23:23

19Neo20 pisze:

ps. KLIMZ@WIEC przyslij mi jakies potwierdzenie na pw tego spotkania z zarysem jego przebiegu to moze uda sie cos na strone przemycic ;)
To idzcie na spotkanie i to powiedzcie
Mam nadzieje ze chociaz polowa z was pojdzie i powaznie podejdzie do dialogu.Trzeba wykorzystywac okazje i madrze ten temat poruszac to moze cos z tego wkoncu bedzie a nie ze kazdy przyjdzie i powie:
-No jo chca 4 kryte trybuny
-Jo chca murawa podgrzewano
-Jo chca mcdonalda na stadionie i piwo za darmo
-A jo bych chciol jeszcze prywatne miejsce parkingowe pod stadionem

Jak ogladalem spotkanie na trybunie i Kopel powiedzial swoje to nikt nie wyrazil sprzeciwu na to co mowi ale jak wszyscy wrocili do domu odpalili forum to kazdy pisal jaki ten Kopel to niedobry jest.
Kazdy jest czlowiekiem i z kazdym mozna normalnie porozmawiac czy to Krystyna z gazowni czy prezydent Chorzowa
Trzeba wyrazac swoje zdanie dobrze by bylo jakby kopax sie zjawil bo chop madrze prawi i ciekaw jestem jaka by byla odpowiedz na jego propozycje
Pozdrawiam
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#18 Post autor: L_M » 20 lis 2006, o 23:38

Fanatyk z Rudy pisze:
19Neo20 pisze:

To idzcie na spotkanie i to powiedzcie
Mam nadzieje ze chociaz polowa z was pojdzie i powaznie podejdzie do dialogu.Trzeba wykorzystywac okazje i madrze ten temat poruszac to moze cos z tego wkoncu bedzie a nie ze kazdy przyjdzie i powie:
-No jo chca 4 kryte trybuny
-Jo chca murawa podgrzewano
-Jo chca mcdonalda na stadionie i piwo za darmo
-A jo bych chciol jeszcze prywatne miejsce parkingowe pod stadionem

Jak ogladalem spotkanie na trybunie i Kopel powiedzial swoje to nikt nie wyrazil sprzeciwu na to co mowi ale jak wszyscy wrocili do domu odpalili forum to kazdy pisal jaki ten Kopel to niedobry jest.
Kazdy jest czlowiekiem i z kazdym mozna normalnie porozmawiac czy to Krystyna z gazowni czy prezydent Chorzowa
Trzeba wyrazac swoje zdanie dobrze by bylo jakby kopax sie zjawil bo chop madrze prawi i ciekaw jestem jaka by byla odpowiedz na jego propozycje
Pozdrawiam
zaczyna sie. ja na spotkaniu bede o to sie nie martw. przeciez i mnie i neo chodzilo o zarys planowanego spotkania, tak zeby je mozna bylo zapowiedziec na stronie i moze sklonic kilka osob wiecej do przyjscia. zatem post nie byl kierowany do Ciebie.

toRpeda
Kontakt:

#19 Post autor: toRpeda » 21 lis 2006, o 07:54

ciuuuu widza że sam mie muszą fest nie lubieć i wszystkie spotkania robioć w czwortki o 18.00 a jo lekcje mom do 18.30:/ jak na złość:D
A co w tym pięknego ?. Poświęcenie, który z nas każdy wkłada w to, by jechać za swoją drużyną. Miłość - Nie za pieniądze, Nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem, a nie typem dla którego liczy się kasa i pozycja. Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy... A pamięć pozostanie wiecznie

Viro

#20 Post autor: Viro » 21 lis 2006, o 10:09

ja sie pojawie:)
omawialem ten temat juz za zcasow Rogali i z nim i ze Srutwa i z pania z UM z Chorzowa, ktora nawet pokazywala mi projekt ( wtedy jako stadion lekkoatletyczny z bieznia:)
i zapewniala, ze prosba o dotacje zostala zlozona do UE i, ze cala sprawa zajmuje sie miasto i oni beda to finalizowac od tamtego czasu minelo........... i dalej nic :) co jest przykre.
Dalej chyba nic niezmienilo sie w kwestii dotacji z UE. Wtedy byl program 'kultura' z ,ktorego szlo uzyskac srodki niestety my nic nie zrobilismy w tym kierunku.
do czwartku i mam nadzieje, ze ktos z UM tez bedzie

Fanatyk z Rudy
Kontakt:

#21 Post autor: Fanatyk z Rudy » 21 lis 2006, o 11:24

Lukas Michalski pisze:
zaczyna sie. ja na spotkaniu bede o to sie nie martw. przeciez i mnie i neo chodzilo o zarys planowanego spotkania, tak zeby je mozna bylo zapowiedziec na stronie i moze sklonic kilka osob wiecej do przyjscia. zatem post nie byl kierowany do Ciebie.
Sory moj post tez nie byl kierowany do Ciebie
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG

Awatar użytkownika
tedeus63
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

spotkanie

#22 Post autor: tedeus63 » 21 lis 2006, o 11:46

panowie trzeba jeszcze zaprosic na to spotkanie pana Kopla a wogole jak najwiecej ludzi mogocach pomoc

Awatar użytkownika
Ama
Kontakt:

Spotkanie

#23 Post autor: Ama » 21 lis 2006, o 13:11

Te panowie powiedzmy sobie w prawdzie w oczy Kopel ten złodz... powiedzioł że nie mo pieniędzy , więc jak szanowny pan Klimek zrobiii podgrzewano murawa to chyba i raczej na pewno będemy wszyscy szczęśliwi że nie będemy musieli grać w O.E na śLąskim koło cuchnącej Gksyyy pozdro dla ekipy :):):):)
Bo nasza wiara to RUCH Chorzów :) :) :)

FC. BALKON

marko65

#24 Post autor: marko65 » 21 lis 2006, o 13:50

Komu zależy na Ruchu to powinien byc na tym spotkaniu .Myśla że jest to niepowtarzalna okazja do tego aby udowodnic niektórym jak się chce to można i że nasi kibice są nojlepsi .A myśla że i jakieś instytucje albo i sponsorzy włączą się w tako akcja bo stwierdzom że w taki klub i w takich kibiców warto zainwestowac .Jo napewno byda .Jeszcze jedno przydoł by się jakiś przedstawiciel z UM żeby on mógł również ustosunkowac się do naszych propozycji.Pozdro.

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#25 Post autor: jalboss » 21 lis 2006, o 13:51

Zaproście jeszcze naszych niebieskich radnych - Ryśka Sadłonia, Klaudiusza i kto tam jeszcze jest. Oni wbrew pozorom moga być równie ważni jak nasz Zarząd i p. Klimek
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Viro

#26 Post autor: Viro » 21 lis 2006, o 14:17

radni sa njwazniejsi w tej sytuacji w ktorej jestesmy poniewaz to stadion miasta........

rem34

#27 Post autor: rem34 » 21 lis 2006, o 15:00

panowie mom nadzieja ze bydzie tam nos jak najwiecej,
i bydom osoby co maja juz jakies konkretne roziwazania dotyczace
pomocy jakiej by my mogli udzielic naszemu KLUBOWI.

KLIMZ@WIEC

#28 Post autor: KLIMZ@WIEC » 21 lis 2006, o 15:20

Witam w rozmowie z Mariuszem Klimkiem poinformowałem go o kilku pomysłach kibiców przedstawionych na internecie (wpłaty na konto, sprzedaż cegiełek, przekazanie 1% podatku na Ruch ) jemu spodobała się nasza inicjatywa. Zaproponowałem mu zoorganizowanie spotkania my (kibice) z zarządem i przedyskutowanie w jaki sposób niektóre trafne pomysły wdrożyć w życie. Myślę że razem znajdziemy wyjście z tej sytuacji i coś konkretnego zacznie się dziać w sprawie naszego stadionu. Bardzo liczę że na tym spotkaniu zjawią się kibice którzy mają pojęcie o możliwości pomocy klubowi. Bo wiadomo że nie spotykamy się aby wymyślać M.Klimkowi jakiego to stadionu oczekujemy tylko po to aby nieśc realną pomoc w tym przedsięwzięciu. Nikogo z Urzędu Miasta nie zapraszamy bo pan Klimek razem z nami najpierw chce wypracować pewien plan działania a dopiero potem ten gotowy już plan przedstawić władzom miasta. Pozdrawiam i do zobaczenia w czwartek

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#29 Post autor: heli » 21 lis 2006, o 15:54

dokładnie też tak myśla, nie chodzi o to by była kupa ludzi, bo póki co to argument ilościowy nie jest żadną siłą przebicia, bo wiela by i tak przyszło, a wiekszość to by miała do powiedzenia chcemy i już

O wiele lepiej jak sie postawi na jakość i przyjdą te ludzie co mają pomysły, znają sie trocha na tym i są gotowi nieżadko poświęcić swój czas i nie ino.

A o spotkaniu trójstronnym (kibice-klub-miasto, ew.inwestor) można pomyśleć za jakiś czas.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#30 Post autor: Patton » 21 lis 2006, o 21:02

A mam takie pytanie - zkim z klubu zostalo to uzgodnione? Bo podobno ma sie odbyc w kafejce, a tam nikt nie wie, ze takie spotkanie jest planowane.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

ODPOWIEDZ